Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brace yourself, Ned. The 2012 DRM-Free Holiday Sale is coming!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heroes 3 complete'le, city builder bundle'ı aldım. zeus süperdi ya. pharoah oynama fırsatı bulamamıştım iyi oldu bu.

ben küçükken playstation'cıydım. pc gaminge biraz geç başladım. pc aldıktan sonra annemin bana gidip, seçip aldığı ilk iki oyunum heroes 3 ve zeus'tu artık nasıl bir el varsa, çocukluğum bu iki oyunla geçti. hey gidi günler. :P

abi birde niye freelancer yok burda.
Mesaj tarihi:
BALDUR'S GATE 2 COMPLETE2
PLANESCAPE: TORMENT1.
BALDUR'S GATE: THE ORIGINAL SAGA
ARCANUM: OF STEAMWORKS AND MAGICK OBSCURA
NEVERWINTER NIGHTS: DIAMOND EDITION
ICEWIND DALE COMPLETE
ICEWIND DALE 2 COMPLETE
TEMPLE OF ELEMENTAL EVIL
DIVINE DIVINITY
NOX™
SACRED GOLD
BEYOND DIVINITY
WARLORDS BATTLECRY 3
INQUISITOR
AGE OF WONDERS: SHADOW MAGIC

78$$$ gömdük bakalım..
Mesaj tarihi:
Xenus said:

Flassh said:

witcher 2 alsam mı diyorum da steamden aktif oluyor mu bunlar

hayır, steam'den aktif edemezsin.

2 gün sonra Winter sale başladığında kesin aynı fiyata gelecek Steam'de de biraz bekle.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

piratebay > all :)

kutulu olsa koleksiyon dicemde sanal alemde resimden olusmus bir oyun koleksiyonu bir garip degilmi ?

bu topicte oturup digital game purchase'in çok lüzümsuz bir şey olup olmadığını mı tartışacaz?
Mesaj tarihi:
indirimler maksatlı açılan topicte "digital oyunlar çok saçma bir şey" konusunu gerçekten tartışmayı düşünüyor musunuz?
kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
her seyi heryerde konusan birisi olarak bone bunu demen garip. alakasiz fikirlerle heryerden cikabiliyorsun ornegin. ben zaten tartisalim diye yazmadim senin o garip sunlari bunlari aldim olayina esprili bir yaklasim. yoksa kime ne neyi nasil aldigindan. hatta bize ne sen ne almissin almamissin :D

oyle onemli bir sey degildi yazdigim yani.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

o garip sunlari bunlari aldim olayina esprili bir yaklasim. yoksa kime ne neyi nasil aldigindan.

sen de al. 1.75 dolara oyun dağıtıyorlar lan resmen.

bir süredir almayı düşündüğüm bazı oyunları ucuza almış oldum böylece ^^
  • Yeni Oluştur...