Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abo city builder special ne iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bol bol günah çıkarayım ow yıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 LAAAAAAAAN Üç gün oldu Pharaoh+Cleopatra'yı 5 dolara alalı:(:((:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 heroes 3 complete'le, city builder bundle'ı aldım. zeus süperdi ya. pharoah oynama fırsatı bulamamıştım iyi oldu bu. ben küçükken playstation'cıydım. pc gaminge biraz geç başladım. pc aldıktan sonra annemin bana gidip, seçip aldığı ilk iki oyunum heroes 3 ve zeus'tu artık nasıl bir el varsa, çocukluğum bu iki oyunla geçti. hey gidi günler. :P abi birde niye freelancer yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 BALDUR'S GATE 2 COMPLETE2 PLANESCAPE: TORMENT1. BALDUR'S GATE: THE ORIGINAL SAGA ARCANUM: OF STEAMWORKS AND MAGICK OBSCURA NEVERWINTER NIGHTS: DIAMOND EDITION ICEWIND DALE COMPLETE ICEWIND DALE 2 COMPLETE TEMPLE OF ELEMENTAL EVIL DIVINE DIVINITY NOX™ SACRED GOLD BEYOND DIVINITY WARLORDS BATTLECRY 3 INQUISITOR AGE OF WONDERS: SHADOW MAGIC 78$$$ gömdük bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ^^ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Para yok aq. Olsa M&M Madness, Belated Halloween ve Bullfrog Favorites'ı kapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 kac gundur chekoutlardan zor donuodum, dayanamadim city buildera aldim sonunda birazdan dayanamayip might and magic packide alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 witcher 2 alsam mı diyorum da steamden aktif oluyor mu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi... dayanmak... gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Flassh said: witcher 2 alsam mı diyorum da steamden aktif oluyor mu bunlar hayır, steam'den aktif edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Xenus said: Flassh said: witcher 2 alsam mı diyorum da steamden aktif oluyor mu bunlar hayır, steam'den aktif edemezsin. 2 gün sonra Winter sale başladığında kesin aynı fiyata gelecek Steam'de de biraz bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 neyse o zaman bahaneyle oynamıcağım oyunu almamış olurum iyi param cebimde kaldı ama ultima pack çok güzel lan allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 son indirimlerde şu oyunları almışım çok iyi oldu çok da güzel oldu tamam mı http://i.imgur.com/MNQmN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ITS TIME! HADI HERKES ORJINAL OYUNLARINI CIKARTIP MASAYA KOYSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 piratebay > all :) kutulu olsa koleksiyon dicemde sanal alemde resimden olusmus bir oyun koleksiyonu bir garip degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kanuni said: piratebay > all :) kutulu olsa koleksiyon dicemde sanal alemde resimden olusmus bir oyun koleksiyonu bir garip degilmi ? bu topicte oturup digital game purchase'in çok lüzümsuz bir şey olup olmadığını mı tartışacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 digital almak sadece şöyle sakıncalı olabilir; aldığın tüm oyunlar hdd de durmuyorsa ve aldığın firma batarsa senin oyunlar da gg olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 indirimler maksatlı açılan topicte "digital oyunlar çok saçma bir şey" konusunu gerçekten tartışmayı düşünüyor musunuz? kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 2 haftada bir telefon değiştirmek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 steam winter sale'e de bekliyorum bu tartışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Fikir beyan edilemez gibi kural mı var? Yazmak istemezsen yazmazsın biter gider relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 her seyi heryerde konusan birisi olarak bone bunu demen garip. alakasiz fikirlerle heryerden cikabiliyorsun ornegin. ben zaten tartisalim diye yazmadim senin o garip sunlari bunlari aldim olayina esprili bir yaklasim. yoksa kime ne neyi nasil aldigindan. hatta bize ne sen ne almissin almamissin :D oyle onemli bir sey degildi yazdigim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 gogdaki kütüphanesini buraya yapıştırmak anlamsız ama gidip ona karşılık piratebay silker panpa demek daha da anlamsız, işiniz yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kanuni said: o garip sunlari bunlari aldim olayina esprili bir yaklasim. yoksa kime ne neyi nasil aldigindan. sen de al. 1.75 dolara oyun dağıtıyorlar lan resmen. bir süredir almayı düşündüğüm bazı oyunları ucuza almış oldum böylece ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar