Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AHAHAHAHA


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

forumun kaynak kodlarına sızıp sildim komple tüm database i ben. tam geri dönüşüm kutusundaki kısmı da silecektim ki o sırada gelecekten gelen 2 admin (öyle varsayıyorum çünkü ikisi de bir anda karşımda havada beliriverdiler) popoları üzerine yere çakıldılar. uzun boylu olanın kolu, zayıf ve orta boylu olanın ise kalçası kırıldı. onları hastaneye götürürken ambulansta bu videoyu upload eden arkadaşı zaten hiç sevmediklerini, benim böyle bir tepki göstermekle tamamen haklı olduğumu, foruma üye olduğum günden beri ben çok sevdiklerini ve bana Kral Kobra nickname i vermeyi zaten bayadır forum adminler özel bölümünde uzun uzun konuştuklarını söylediler. ben de forumun veritabanını kendi bilgisayarıma kopyalayınca özel bölümün de kopyalandığını ve öyle birşeyden bahsetmediğini söyledim hani boş attım dolu tutarım acaba kurnazlar mı yoksa hakikaten doğru mu söylüyorlar diye. baktım kem küm oldular. iyi de insanlar. onları hastanede doktorlara teslim ettikten sonra eve geri dönüp bütün forumu kararkedinin serverına geri yükledim. şu anda da ayranımı keyifle yudumlarken bu satırları size yazıyorum. ayrıca sanırım zaman yolculuğu bir 10 seneye gerçekleşecek public olarak çünkü gelen adminler taş çatlasın 30 35 falandı.

yani bone cuğum gereken tepki gösterildi ama kapalı kapılar ardında dönen olaylardan kimsenin haberi yok sadece. başlığı açan arkadaşta sanırım ileride coder olmaya karar verecekmiş ve forumu çok rahatlatacak şeyler yazacakmış o yüzden onu banlamıyorlarmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

tamam onu biliyorum da


ABİ ADAM ATLIYO BİLDİĞİN?

vallahi tricki anlamadım. kamera sarsılsa gizli cut yapmış dicem, manken değil çünkü öncesinde hareket ediyor bi sürü, ip yok zıbam diye düşüyor yere.

acaba dedim kum diye görünen yer aslında su gibi bişey mi hmm.


kardeş film izledin mi hiç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...