Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Herşey çalışıyoda sen becerememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ben de onu kastediyorum çalışmıyor derken einstein, göz var görüyorum diğer insanların postlarında sıkıntı olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Nickinden yazım tarzından belli zaten, kesin bizim fakültede o duvarları paso doldurup gereksiz gereksiz yemekhanede huzur bozup bağıra çağıra duyuru yaptığını sanan dangalaklardan birisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sana puanım 9 kanka. tam bir cabbar cevval atakan türk genci cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Fin said: Herşey çalışıyoda sen becerememişsin youtube linkinin başında https varsa embed halinde değil link halinde gözüküyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Rotweiler said: Nickinden yazım tarzından belli zaten, kesin bizim fakültede o duvarları paso doldurup gereksiz gereksiz yemekhanede huzur bozup bağıra çağıra duyuru yaptığını sanan dangalaklardan birisin. Su kollektiflerin yenekhanede catal kasigi tabldotlara vurmalari yok mu, butun gun kulak agrisi cekiyorum yaptiklari zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yet another bonec's post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Flassh said: yıllardır hükümetlerin ideolojik baskısıyla yönetildiği için olmasın bu tartışma ha seagle? tayyibin telefonuyla alkollu konseri engellemeye çalışan özel üniversiteler var bu ülkede ama hala bık bık ühühüüh milli ve manevi degerlerimizi sarsmaya calısan batının oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 SeaGle said: Rotweiler said: Nickinden yazım tarzından belli zaten, kesin bizim fakültede o duvarları paso doldurup gereksiz gereksiz yemekhanede huzur bozup bağıra çağıra duyuru yaptığını sanan dangalaklardan birisin. Su kollektiflerin yenekhanede catal kasigi tabldotlara vurmalari yok mu, butun gun kulak agrisi cekiyorum yaptiklari zaman. ve hayattaki en büyük sorunun bu, evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Daha buyuk sorunlarim var da sebepleri boyle aptalca, rahatsizlik verici eylem tarzlari degil. Ben makine muhendisleri odasina kayit olum diye kafalarina muhtelif ebatta millerle vurma hakkina sahip degilsem, onlar da kollektiflere katilin diye catal kasikla oraya buraya vurma hakkina sahip degil. Okula kayitli ya da kayitsiz hicbir topluluk okul icinde insanlari rahatsiz edecek davranislarda bulunmuyorsa, kollektif de bulunmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 çatalla vurmuşlar aman ne kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Di mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 50 kurusa yemek yiyorduk IU'de, bunlar protesto ediyordu hala. Aklim almiyor gercekten. Hayir, yemegi de ozel firma veriyordu, devlet degil. Boyle ozel universitelere filan cok kiziyorlar, ogrencisiyle cok alay ediyorlar ama IU'den ayrilip Bilkent'e girince gercek universite nedir ogrendim, arastirma filan yapan, adam gibi kutuphanesi olan; bir de okula giderken yine olay olur mu, kavga cikar mi stresinin epey epey var olan bir sey oldugunun farkina vardim. Universiteler bizim geyiginin nasil bir mantik zinciri ile yaratildigini gercekten kavrayamiyorum ama, anlatin bir. CIddi soruyorum bunu, karsi cikmayacagim yukarda yazdigimden baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Duvarlarini boyayip yemekhanesinde catal kasik vurabilecegimiz her yer bizimdir taaam miaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bizim yemekhanenin arka tarafına oturunca kızıyorlar kalkın öne oturun önler boş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hamsilipilav said: o değilde ilk cevap atan tipler hep belli edi ile büdü gibi yarışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bağa mı didin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=e3wuJeQFG-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 SeaGle said: Daha buyuk sorunlarim var da sebepleri boyle aptalca, rahatsizlik verici eylem tarzlari degil. Ben makine muhendisleri odasina kayit olum diye kafalarina muhtelif ebatta millerle vurma hakkina sahip degilsem, onlar da kollektiflere katilin diye catal kasikla oraya buraya vurma hakkina sahip degil. Okula kayitli ya da kayitsiz hicbir topluluk okul icinde insanlari rahatsiz edecek davranislarda bulunmuyorsa, kollektif de bulunmamali. ben de makinecilerden rahatsız oluyorum mesela, ya da turuncu saçlarınla çimlere yayılmandan. geceleri makineciler kovalıyo rüyamda ama sana salak aptal demiyorum. /dasaaa: la bu ne lan? sakin evlatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 GERGE said: 50 kurusa yemek yiyorduk IU'de, bunlar protesto ediyordu hala. Aklim almiyor gercekten. Hayir, yemegi de ozel firma veriyordu, devlet degil. sen anlayamazsın Gerge. metro 2033 bedava verilince yastığına kafanı bastırıp ağladın mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 calimero said: SeaGle said: Daha buyuk sorunlarim var da sebepleri boyle aptalca, rahatsizlik verici eylem tarzlari degil. Ben makine muhendisleri odasina kayit olum diye kafalarina muhtelif ebatta millerle vurma hakkina sahip degilsem, onlar da kollektiflere katilin diye catal kasikla oraya buraya vurma hakkina sahip degil. Okula kayitli ya da kayitsiz hicbir topluluk okul icinde insanlari rahatsiz edecek davranislarda bulunmuyorsa, kollektif de bulunmamali. ben de senin gibi abaz makinecilerden rahatsız oluyorum mesela, ya da turuncu saçlarınla çimlere yayılmandan. geceleri makineciler kovalıyo rüyamda ama sana salak aptal demiyorum. Abi illa cevap vermek zorunda değilsin, küçük düşmene gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sen niye cevap veriyon şimdi ? oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 SeaGle said: calimero said: SeaGle said: Daha buyuk sorunlarim var da sebepleri boyle aptalca, rahatsizlik verici eylem tarzlari degil. Ben makine muhendisleri odasina kayit olum diye kafalarina muhtelif ebatta millerle vurma hakkina sahip degilsem, onlar da kollektiflere katilin diye catal kasikla oraya buraya vurma hakkina sahip degil. Okula kayitli ya da kayitsiz hicbir topluluk okul icinde insanlari rahatsiz edecek davranislarda bulunmuyorsa, kollektif de bulunmamali. ben de senin gibi abaz makinecilerden rahatsız oluyorum mesela, ya da turuncu saçlarınla çimlere yayılmandan. geceleri makineciler kovalıyo rüyamda ama sana salak aptal demiyorum. Abi illa cevap vermek zorunda değilsin, küçük düşmene gerek yoktu. ya hayır söylediğin o kadar aptalca ki ona vurgu yapmak istiyorum. OMO OKOLDO ROHOTSOZ OLOYOROZ QQQQQ. şaka mısınız abicim, adamlar kelle koltukta yemekhane fiyatlarını indirmeye çalışıyorlar (ki misal bizim okulda 2.65'ten 1.95'e indi bu dönem eylemlerden sonra) ve siz o kadar saçma argümanlarla sırf taşak geçmek için burada ve gerçek hayatta da saçmalıyorsunuz ki. ya hayır, sistemden çok memnunsanız susun ve yalamaya devam edin böyle rahatsızlık gibi saçma sapan yorumlar yapıp emeğe saygısızlıkta çığır açmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 1.95e yemek mi? lol bizim okulda icecek fln da aldin mi 16-17tl'ye denk geliyordu yemekhane'nin yemegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yuh Nerde okudun olm sen oksforddamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar