dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 diyorum işte yapacak site kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hadi bilgisayarda flash'tır java'dır bug buluyonda slot makinasının bug'ını nasıl buldun insafsız. kurpiyerin bug'ını mı buldun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 daha üç gün evvel "bi mayhem vardı kampanyalar falan" diyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 atla gel floridaya abi sen, bir hafta krallar gibi miami yapalim seninle once. Ondan sonra para bitmediyse beraber bir yolunu buluruz parayi turkiyeye sokmanin, ya da ufak bir is kurariz sana buralarda, gul gibi yasar gidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 1.5 milyon ile şirket kurup ile 10 kişiye iş yaratırsan vatandaşlık olmuyor muydu? 500k da cebinde kalır, en son kalan 7k'nın yarısı ilede bana bi alienware laptop alırsan pls, tamam işte ayarladık herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 :P 2 milyon kazanmış adam bunu burda mı sorar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 peşine düştüm mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Yuh be kardeşim, çekilişti kupondu çuklat cips kağıdıydı tamam anladıkta bu Vegastan 2milyon falan nedir? nasıl bir şans veya dalavereciliktir bu lol Edit: Kitap yazsın olm bu adam, önce birde tuto koysun foruma ama asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bence daha kazanmadi, ole kolay kolay ole kumarhaneden adama 2 milyon dolari vermezler, ha kumarhane kumarhane gezip tokatlamis olabilir ona bisi demem pics or it didnt happen a gelio gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 biz niye yaşıyoruz yea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 lan bende 5k kazandim diye seviniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 seninde yerin ayrı cakabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 en büyük vurgunum iddaa'dan 80tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-lwMBP9ipqWw/Tv0nGRPuoHI/AAAAAAAAA-A/FvPNZEr3qPo/s1600/oceanseleven_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 blackjackte 200 dolar bete bj gelince 3 ay hiç susmadım 2 milyon çıksa çocuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 gecen adamin biri gozumun onumde 1$ lik kazi kazandan 5k$ kazandi diye iyi saydirmistim ama bunu gorunce adama ayip etmisim anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 olmamalı ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ben de mayhem'in tam zıttıyım işte, unbreakable vardı Bruce Willis'in o hesap. Daha herhangi bir şeyden sakız kazanmışlığım yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 MARTINGALEYLE MI KAZANDIN ÇABUK SÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mayhem said: abi çok ciddiyim neredeysen bir ziyaretine gelmek istiyorum, hayır duanı alayım. öyle çok bir şey kazanmak istemiyorum 50 bin lira kredi borcum var onu kapatacak kadar bir şeyler kazanmamı sağlayacak şansa ihtiyacım var. olsa olsa bu iş senin sayende olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mayhem seviselim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ASŞMDŞALSMDASMDLASMŞLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 mayhem, yazdan once begenir misin diye yolladigin bi iletiyi begenmemistim. sanirim begensem daha iyiydi. tekrar atarsan cok sevinirim. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 paraları önc aluminyum foloyoyo sonrada polar mont alıp içine sarıyorsun bavula koyarsın en sonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 geçen kıbrıstayken kumarhaneye gitmiş, rulete 20 lira yatırmış, 20 lirayı ilk geçtiği an olan 21.50 lira kazandığım anda garsonu çağırıp paramı isteme tuşuna bastım. adam geldi, hiç bişi demeden kasaya gitti, peşinden gittim, kasadaki kız parayı garsona verdi, garson da 20 lira verdi. 1.50 liramı iç etti şerefsiz. hala hatırlarım. şimdi bir de 2 milyon türk lirası kazandığımı düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar