Microp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yazdigim programda tek eksik kalan yani sorular. youtube'tan tek tek sorulari eklemek oldukca vakit aliyor. sorularin arsivini bulabilecegim word pfd vs soru bankasi varmi acep? google'da oldukca aradim ama sonuc 0. hani denk geldiyseniz boyle birseyle paylasirsaniz cok memnun kalicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yapılmışı var o programın yükle cep tele ordan aktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kendin soru hazırlasan orjinal bişi yapmış olsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 soru hazırlamak başlı başına iş. uzmanlık alanı hatta. ufak da olsa bir ücret verip yaptır bence. programını satmayı düşünüyorsan daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ya tvdekinde gürül gürül para dağıtıyor Kenan amca, harbici mi yoksa ajanstan gelen elemanlarla mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yalan, genellikle figüranları kullanıyorlar öyle gürül gürül para dağıtacak göz olur mu hiç kanalda ? Yemekteyiz programın da bile 10 bin lirayı vermemek için figüran kullanıyorlardı. Eğer bir yarışma programında atmosfer iyiyse izliyorum ama bakıyorum oyunculuk leş direk pas geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hiç denetlemiyorlar tabi, en ufak şeyde tepelerine binen yetkililer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Microp said: yazdigim programda tek eksik kalan yani sorular. youtube'tan tek tek sorulari eklemek oldukca vakit aliyor. sorularin arsivini bulabilecegim word pfd vs soru bankasi varmi acep? google'da oldukca aradim ama sonuc 0. hani denk geldiyseniz boyle birseyle paylasirsaniz cok memnun kalicam. program hangi platform için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 .net platformunda. c# ve sql server kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben android'e 10 numara milyoner oyunu yazmıştım, sony pictures'ın avukatları evimi bastı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 veriyorlar paraları. figüran falan değil katılanlar. yanlız kazandığın gibi alamıyorsun. Üzerinden belli bir süre geçiyor. 3-5 ay sonra veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ayrıca vergisini de kazanan ödüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 e tabi canım. gelir vergisi diye birşey var. piyangodan da kazandığını ödüyorsun, lotodan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 %20 ya da ona çok yakın bir rakam olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 mani said: e tabi canım. gelir vergisi diye birşey var. piyangodan da kazandığını ödüyorsun, lotodan da. sadece gelir vergisi değil ek şans oyunları vergisi gibi bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Pinokyonun sonunda pinokyo idam ediliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/297216_10151139023231006_218475819_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/264821_10151139004131006_1013527527_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oha son soru ne saçmaymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Microp said: yazdigim programda tek eksik kalan yani sorular. youtube'tan tek tek sorulari eklemek oldukca vakit aliyor. sorularin arsivini bulabilecegim word pfd vs soru bankasi varmi acep? google'da oldukca aradim ama sonuc 0. hani denk geldiyseniz boyle birseyle paylasirsaniz cok memnun kalicam. http://milyonerprogrami.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sparkcaster said: oha son soru ne saçmaymış lan cevabı ne ki fa mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Joker said: ben android'e 10 numara milyoner oyunu yazmıştım, sony pictures'ın avukatları evimi bastı :( Haram zıkkım olsun şerefsizlere o beyin fırtınaları =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sparkcaster said: oha son soru ne saçmaymış lan meali; para falan vermiycez olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar