ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Normal çizim animasyonları güzel de cgi animasyonları tırt. Çok yersiz kullanmışlar ve çizim-cgi geçişleri biraz rahatsız edici. Ama onun haricinde çizim animasyonları gayet başarılı bence. Şurada örneği var mesela. Uzak plan sahnelerde o kadar değil de yakın çekim sahnelerde cidden kötü. Hani şu yüzden çok iğrenç olmuş diyebileceğim kadar uçurum yok ta farkettirdiği sahneler hoşuma gitmiyor. 0:57 de gayet güzel mesela, bayağı hoş ama 0:25 teki gibi direkt detayları görebileceğin yakınlıktaki sahneler aşırı kötü. 3. bölüm spoiler http://www.youtube.com/watch?v=slt4177aQMU Şu bölüm de bayağı hoşuma gitmişti ayrıca. p.s. Best bitch: http://images.4chan.org/a/src/1364496241224.gif kızıl da fena değil gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 wat ona aşırı kötü diyorsanız animelerin 99%u falan çöplük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 CGI kotu abi, CGI ile normal canlandirmayi bir tutmayin. Arkaplan uyumu, detaylar filan hep kotu. HD bak' burada belli olmuyor. CR'de actim bir iste, kotu yani. Dans edip sarki soyleyen kiz animesi bu, ona gore degerlendiriyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bu gece izliyecem bakalım ne kadar AMAN TANRIM İĞRENÇ CGI mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Kotoura-san cok guzel bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ben yarın sabah erken kalkıp kahve eşliğinde izleyecem OP kısmına kadar olan yere baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 GERGE said: Love Live'i gecin. Dans animasyonlari filan berbat. Magi'yi de burada birakiyorum, sacma bir sonla bitiriyorlarmis, son iki bolume bakmam hic. Mangaya geciyorum, bastan baslarim okumaya. Sen dedikten sonra mangayı incelemeye başladım. 24. bölüm itibari ile manga ve anime tam ters istikamete gidiyor. Pff güzel giden animeyi niye böyle piç ediyorlar ki? Niye böyle bir karar aldıkları hakkında bir bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 fate zerodan beri yeni çıkan hiçbirşeyi izlemedim, bana tavsiye versenize son 2 senede cıkan animelerden seinen ve grimdark olursa durum ısmarlıcam, sci-fi de makbuldur slice of life olmasın ama kesinlikle, tiskiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 psycho-pass izlemedin mi hala? :p sonlara karşı kalitesi düştü maalesef ama yine de tarif ettiğin gibi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Magi'yi bitiriyorlar, ondan. Rating. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 maginin konu ayrımı mangada kaçıncı bölümden sonra oluyor? animesini bitirdikten sonra mangasına da bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 22-23 gibi sanırım ama çok eksik varmış, baştan başlayın diyorlar, öyle yapacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Viktor said: fate zerodan beri yeni çıkan hiçbirşeyi izlemedim, bana tavsiye versenize son 2 senede cıkan animelerden seinen ve grimdark olursa durum ısmarlıcam, sci-fi de makbuldur slice of life olmasın ama kesinlikle, tiskiniyorum Psycho-Pass Shinsekai Yori Shinsekai Yori yi tavsiye ederken biraz çekiniyorum gerçi, lcd kafası bölümler var ama yine de bayağı güzel. Bölümlerin çoğunluğu da bayağı sağlam zaten, sadece arc aralarında çizgisini bozmak gibi kötü bir huyu var. (Ayrıca uyarımızı tekrarlayalım; 8. bölüm NSFW) Bir de ilk 3-4 bölümde filan konu oturmadığından çok kopuk gelebilir de daha sonra düzeliyor. Ayrıca Maoyuu yu da kesin seversin diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kotoura-san da güzel bitti bu arada :) daha da devamı gelmesin böyle tadında kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 shinsekai o kadar grimdark degil ama icinde hep oyle bir hissiyat var ama disaridan bakinca degil gibi, garip boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 magi 23. ya da 24. bolumde zaten hali hazirda. ne kadar ayrilabilir ki manga'dan? :D oha bi` dk. magi`yi bitiriyolar mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Magi'de 24. bölüm mangada 104'e falan denk geliyor. Yalnız şöyle bir şey var, bazı olayların olma sırası daha farklı gördüğüm kadarı ile. Mangaya başlanacak ise en azıdan şu anki arc'dan başlamak daha mantıklı. Tabi sıfırdan okumak istemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 facebook sayfasina gore ilk sezon 25. bolumde bitecek. acaba tamamen mi bitirecekler? yoksa 2. sezon var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Farklı bir sonla tamamen bitecekmiş. Tavsiyem 22. Bölümün sonında bırakp mangaya gaçmek. Tüm mangayı baştan okuyun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 A-1, royally fucking good shounen manga, one ending at a time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yahu mangasından farklı nasıl bir sonla bitebilirki. Mangakası "napıyonuz ulan eserime koduklarımınnnnnnııııı" demiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Bitirmiyor, yarıda kesip bir son uyduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hertürlü küfürlük :D bu derin konuya girmeselerdi adventure şeklinde zindan temizleye temizleye bitirselerdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ya animelerin konudan sapıp saçmalamaları "hadi anime bitti devamı mangada, dağılın" sonlarından bile kötü. Öbür türlü en azından bi ümidin oluyo belki tekrar başlarlar filan diye. Bu şekilde bitiriyorlarsa bir daha devam da ettiremezler herhalde, anca FMA Brotherhood gibi olabilir belki ama sanmıyorum. Yazık etmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ya ne farkeder ki mangadan ayrilsa :D ben manga kismi ile ilgilenmedigimden sorun yok, yeter ki anime guzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar