copry Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/38607-yasam-dunyanin-en--garip--gelenekleri/1 Açıldı mı bilmiyorum ama baya ilginç şeyler var, discuss.
copry Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 12 numaradan başlayın sdf
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben biletimi aldım gidiyom... gidiyom... ayrıca kimse bakmasada olur, 12 numaranın pek bi numarası yok.sdfsdf 20'ye bakın 20'ye..
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu tarz haberler hiç eskimeyecek herhalde.
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 en garibini biri suraya yazsın da ugrasmayalım :/
copry Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 18 ne yaa :/ ne saçmaymış. Bir de nasıl yakalıyorlar?
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 copry said: 12 numaradan başlayın sdf welkam to aids
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 beyler guam'a taşınıyorum görüşürüz tayvanlı damat varsa arkadaş da olabiliriz
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tayvan'da damadın akraba ya da arkadaşı gelinin bekaretini alıyor. Gerekçesi:'Damat böyle sıkıcı bir işle zaman kaybetmesin!..' Hindistan'da evlere gündeliğe gelen kadınlar evdeki bekar gencin seksüel ihtiyacını karşılamak zorunda.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hayret Eskimoları yazmamışlar bu sefer.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 said: Guyana'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor sonra da bir eşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor. en garibi buymuş ama. neden lan?
yumy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 said: müslüman ülkelerde her kurban bayramı davar ve büyükbaş hayvanlar ayinlerle kesiliyor. Boyunları kesilen hayvanlardan akıtılan kanı alna sürmek, tanrılarına bir sevgi göstergesi ve ibadet şekli. Her kurban bayramı kan gövdeyi götürüyor,ama halk, bunun tanrılarını mutlu etmek için gerekli olduğunu düşünüyor. Çocuklara kurban kesmeyi öğretmenin, onları güçlendirdiğine inanılıyor.
copry Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ren said: said: Guyana'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor sonra da bir eşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor. en garibi buymuş ama. neden lan? Aynen abi.. Bi de nasıl basıyolar ? Kapıyı çocuk mu açıyo?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 su bazlı mı yağ bazlı mı? hangi renk?
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 copry said: Ren said: said: Guyana'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor sonra da bir eşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor. en garibi buymuş ama. neden lan? Aynen abi.. Bi de nasıl basıyolar ? Kapıyı çocuk mu açıyo? ahahaha bu ne ya ahlak polisi mi basıyo napıyo
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 gelinin annesi yatağın yanında durarak çiftin gerdeğe girişine şahit oluyormuş. sonra annalı kızlı grupamı geçiyorlar
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Wolas said: gelinin annesi yatağın yanında durarak çiftin gerdeğe girişine şahit oluyormuş. sonra annalı kızlı grupamı geçiyorlar merak ettim bunu sordum kolombiyalı arkadaşa doğru mu diye. cevap bekliyorum
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 milliyetten ogrenmeniz sunlari cok acı. natgeo - tabu diye gelmistim topice.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ren said: said: Guyana'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor sonra da bir eşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor. en garibi buymuş ama. neden lan? suyu israf ediyorlar.
Öne çıkan mesajlar