Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en garip gelenekleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tayvan'da damadın akraba ya da arkadaşı gelinin bekaretini alıyor. Gerekçesi:'Damat böyle sıkıcı bir işle zaman kaybetmesin!..'

Hindistan'da evlere gündeliğe gelen kadınlar evdeki bekar gencin seksüel ihtiyacını karşılamak zorunda.
Mesaj tarihi:
said:
Guyana'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor sonra da bir eşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor.

en garibi buymuş ama. neden lan?
Mesaj tarihi:
said:
müslüman ülkelerde her kurban bayramı davar ve büyükbaş hayvanlar ayinlerle kesiliyor. Boyunları kesilen hayvanlardan akıtılan kanı alna sürmek, tanrılarına bir sevgi göstergesi ve ibadet şekli.

Her kurban bayramı kan gövdeyi götürüyor,ama halk, bunun tanrılarını mutlu etmek için gerekli olduğunu düşünüyor.

Çocuklara kurban kesmeyi öğretmenin, onları güçlendirdiğine inanılıyor.
Mesaj tarihi:
Ren said:

said:
Guyana'da banyoda seks yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor sonra da bir eşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor.

Aynen abi.. Bi de nasıl basıyolar ? Kapıyı çocuk mu açıyo?
Mesaj tarihi:
copry said:

Ren said:

said:

Aynen abi.. Bi de nasıl basıyolar ? Kapıyı çocuk mu açıyo?

ahahaha bu ne ya ahlak polisi mi basıyo napıyo
Mesaj tarihi:
Wolas said:

gelinin annesi yatağın yanında durarak çiftin gerdeğe girişine şahit oluyormuş. sonra annalı kızlı grupamı geçiyorlar

merak ettim bunu sordum kolombiyalı arkadaşa doğru mu diye. cevap bekliyorum
Mesaj tarihi:
Ren said:

said:

suyu israf ediyorlar.
  • Yeni Oluştur...