Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Liebe said: işin aslı böyleymiş https://twitter.com/Cimbok/status/277861273503408128/photo/1 iki foto arasındaki pozisyon farkına bakarsak o işin aslı değil öncesi ya da sonrası gibi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 valla adamın dudaklar hiç öyle durmuyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 açı yanıltıyo gibi bence eleman bariz işte " goçum benim" sarılması yapmış işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GOçum benim değil de YAVRUM BENİMGHHŞŞ sarılması var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi fotoğraf o tabi dudakları öper gibi çıkacak, sen konuşurken dudaklarını hiç o şekle getirmiyor musun? sesli biçimde "BU" de bakalım dudakların hangi şekle giriyor , bi de tam o saniyede foto çek ve buraya koy bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bekir golden sonra seks yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: Selçuk Yula FbTvye geçmiş galiba iyi olmuş, adam yorum yapamıyordu fazla fanatikti bitirimdi. zaten oradaydı diye biliyorum ben ? bekir'in kart doğru,toplum buna hazır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Deplasman hakkımız engellenemez https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65109_10151276201872486_1447051866_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Liebe said: abi fotoğraf o tabi dudakları öper gibi çıkacak, sen konuşurken dudaklarını hiç o şekle getirmiyor musun? sesli biçimde "BU" de bakalım dudakların hangi şekle giriyor , bi de tam o saniyede foto çek ve buraya koy bakalım =) adam kaptırmış işte alt dudağı, savunmaya gerek yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 AĞZINDAN ÖBMÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bekirciğimin kafasına sağlık, parayı cepledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 benjani said: Deplasman hakkımız engellenemez https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65109_10151276201872486_1447051866_n.jpg Başta saçma buluyodum da en dogru kararlardan biri deplasman yasağı. Hele dün tekerlekli sandalye maçında çıkan rezillikten sonra gayet mantıklı bir yasak olduğunu anlayabiliyoruz. O değil de küfürbaz terim diye yarım saat program yapanlara tokat gibi cevap gelmiş iyi aile çocuğu gökhandan haha. https://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 huun said: Liebe said: abi fotoğraf o tabi dudakları öper gibi çıkacak, sen konuşurken dudaklarını hiç o şekle getirmiyor musun? sesli biçimde "BU" de bakalım dudakların hangi şekle giriyor , bi de tam o saniyede foto çek ve buraya koy bakalım =) adam kaptırmış işte alt dudağı, savunmaya gerek yok hehe abi isterlerse sperm swap yapsınlar banane yani ama ne biliim 1 sn. Öncesi sonrası deniyor, e ben koydum işte foto siz de öpüşme anının fotosunu koyarsin susturursun beni :) ama bu yaptığınız tam faşist ergenekoncu kafası , kanıtı olmayan bişeyi iddia ediyosun yapmadigimizi ispat etme Zorunluluğumuz olmadığı halde ispat ediyoruz onun üzerine gelip hala 1 sn öncesi sonrası deniyor. Acayip acayip kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Abi su geyigi nasil ergenekona bagladin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ergenekona bağlamadım, zihniyeti örnek verdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi onların gerçekten öpüşmediğinin senin gibi bizler de farkındayız, oluyor böyle şeyler takılmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 yiyiş dönmüş resmen hala açı falan diyolar, emiş emiş bi takım ortamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-gSqWa6Cn1t0/UJGUEA1tglI/AAAAAAAABX4/pQRT6HNWJMo/s1600/RW5_Caniggia_Maradona.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.hexagoal.com/images/necati-veysel.jpg Necatiyi de biliyoruz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ya zaten sizin bu şike skandalında anlatılan gay sex hikayelerinin yarısı gerçekse Türkiye'deki topçuların yarısı elden geçmiştir çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abi ne iğrenç bi başlık oldu bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bir taraftarın Bekir‘i dudağından öptüğü iddia edilen fotoğraflar hızla sanal alemde yayılınca o Fenerbahçeli taraftar Mustafa Gürsel açıklama yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Gürsel yaptığı özel açıklamada: "Bu akşam yaşadığım olay Bekir, Ahmet, Alex kim olsa fark etmez. Benim hayatımda yaşadığım üç olaydan bir tanesi o olay, biri Mrsic Efes’le final maçı son saniye basketinden sonra tribüne yanıma gelmesi, ikincisi Sivas maçında Alex ‘in gelip formasını vermesi ve bu maç Bekir ‘in yanıma gelip o sevinci yaşaması. Haklı olabilirsiniz buna kızmıyorum ama o sevinci bırakın da ben yaşayayım. Nerede öptüğüm, neresine sarıldığım önemli değil hiç, ben o sırada neresine denk gelirse öperim. Hiç umrumda değil, kafamı takmam, takılmam da beni bilen biliyor, beni bilen kalsın, gerisini istemem." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar