Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 15. Hafta | Fenerbahçe - İstanbul BBSK | 09.12.2012 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

abi fotoğraf o tabi dudakları öper gibi çıkacak, sen konuşurken dudaklarını hiç o şekle getirmiyor musun? sesli biçimde "BU" de bakalım dudakların hangi şekle giriyor , bi de tam o saniyede foto çek ve buraya koy bakalım =)

adam kaptırmış işte alt dudağı, savunmaya gerek yok hehe
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

Deplasman hakkımız engellenemez
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65109_10151276201872486_1447051866_n.jpg

Başta saçma buluyodum da en dogru kararlardan biri deplasman yasağı. Hele dün tekerlekli sandalye maçında çıkan rezillikten sonra gayet mantıklı bir yasak olduğunu anlayabiliyoruz.

O değil de küfürbaz terim diye yarım saat program yapanlara tokat gibi cevap gelmiş iyi aile çocuğu gökhandan haha.
https://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

Liebe said:

abi fotoğraf o tabi dudakları öper gibi çıkacak, sen konuşurken dudaklarını hiç o şekle getirmiyor musun? sesli biçimde "BU" de bakalım dudakların hangi şekle giriyor , bi de tam o saniyede foto çek ve buraya koy bakalım =)

adam kaptırmış işte alt dudağı, savunmaya gerek yok hehe

abi isterlerse sperm swap yapsınlar banane yani ama ne biliim 1 sn. Öncesi sonrası deniyor, e ben koydum işte foto siz de öpüşme anının fotosunu koyarsin susturursun beni :) ama bu yaptığınız tam faşist ergenekoncu kafası , kanıtı olmayan bişeyi iddia ediyosun yapmadigimizi ispat etme Zorunluluğumuz olmadığı halde ispat ediyoruz onun üzerine gelip hala 1 sn öncesi sonrası deniyor. Acayip acayip kafalar
Sosyal ağlarda paylaş

Bir taraftarın Bekir‘i dudağından öptüğü iddia edilen fotoğraflar hızla sanal alemde yayılınca o Fenerbahçeli taraftar Mustafa Gürsel açıklama yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Gürsel yaptığı özel açıklamada: "Bu akşam yaşadığım olay Bekir, Ahmet, Alex kim olsa fark etmez. Benim hayatımda yaşadığım üç olaydan bir tanesi o olay, biri Mrsic Efes’le final maçı son saniye basketinden sonra tribüne yanıma gelmesi, ikincisi Sivas maçında Alex ‘in gelip formasını vermesi ve bu maç Bekir ‘in yanıma gelip o sevinci yaşaması. Haklı olabilirsiniz buna kızmıyorum ama o sevinci bırakın da ben yaşayayım. Nerede öptüğüm, neresine sarıldığım önemli değil hiç, ben o sırada neresine denk gelirse öperim. Hiç umrumda değil, kafamı takmam, takılmam da beni bilen biliyor, beni bilen kalsın, gerisini istemem." dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...