Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 15. Hafta | Fenerbahçe - İstanbul BBSK | 09.12.2012 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

ben verdiği sarı kart yanlış demedim. tribüne gitmenin sarı kart olması yanlış diyorum. okuduğunu anlamak bu kadar mı zor?

fizban said:

tellere tırmanmak sarı kart mı gol sevinci olarak ?

evet tellere tırmanmak sarı karttı en son. ama bekir tellere mi tırmandı ki? gitti taraftara sarıldı.

abi tel olsaydi tırmancakti sarılmak icin, ayni şey. teller kalkınca statlardan kurallar degismediki, tribüne gitmek sarı kart, kural kitabi onu diyor, bizim macta eskisehir 2.golu atınca 7 kisi tribüne gittler 1 kişi sari kart yedi öyle de bir sacmalık vardi tabi :D
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin gösterdiği çoğu sarı kart yerinde ama verdiği çoğu faul yanlıştı bizim aleyhimize. hele o sowu uyardığı pozisyon iyice psikolojisini bozdu sowun. ne biliim biraz hakem şunları çileden çıkarayım da sarı kart çıkariim diye arandı sanki.

çok pozisyon üretemedik maçta ama genel olarak ben beğendim oyunu. dk 55 ten sonra iyice ileri abandık kontradan ikinciyi de yiyebilirdik biraz becerikli olsaydılar ama 3 puan arzusu falan beğendim takımı. haftaya 3 puan banko zaten ilk yarıyı lider bitiririz biraz daha yaratıcı olursak hücumda =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...