Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör konusu

Trans

Öne çıkan mesajlar

selamlar

monitör almaya karar verdim de,

monitör almamdaki amaç kod yazmak. Laptopu bağlayacağım. yakında laptopun ekranından kör olacak gibiyim.

şu alet nasıldır iyi midir? Alırken nelere dikkat etmek gerek? En son kullandığım monitör 15'' crt monitördü, o yüzden monitör konusunda pek bir şey bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
17-19 inch 1080i-p cozunurlukte monitor dunyada kalmadimi yoksa hic olmadimi ?

laptopta 17inch 1080p varken 17-19 inchlerde desktop monitor bilen duyan varmi ?

ayrica bir nedeni varsa bilmek isterim, ben bulamadim bu olculerde bu cozunurlukte alet.

aradigim monitor led lcd vs fark etmez yeterki olcusu kucuk cozunurlugu buyuk olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

17 ve 19'larda artık ürün çıkmıyor pek abi. 18,5lar var ama.

18.5 en yuksek cozunurluk kac bulunur ki artik 1600 lere raziyim. yok yani 1920x1080 vs..

13 inchde laptopa 1080i cikarip normal pc monitorunde olmamasi acaip bir sey. satmiyor demekki.

evde var 24 inch 1080 ama cok buyuk be oda yakin kullanim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

serjuhan said:

17 ve 19'larda artık ürün çıkmıyor pek abi. 18,5lar var ama.

18.5 en yuksek cozunurluk kac bulunur ki artik 1600 lere raziyim. yok yani 1920x1080 vs..

13 inchde laptopa 1080i cikarip normal pc monitorunde olmamasi acaip bir sey. satmiyor demekki.

evde var 24 inch 1080 ama cok buyuk be oda yakin kullanim icin.

genelde yatlar ve karavanlar icin uretilen 19 inch full hd tv ler var. tabi tepkime surelerini bilmiyorum, yuksekse oyun oynatmaz pek. zaten turkiye de satildigini sanmiyorum belki senin oralarda vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...