Gizli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Kimdi bu biri diyordu dogmeat sanırım. Mikasa'nın "Eren!" deyişini telefon sesi yapan ve adı Eren olan biri vardı burada sdfs
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 (düzenlendi) Spoiler Bir de nasıl eski charlar yok artık ya sam :(. Artık sadece PTSD Eren mi izleyeceğiz? Şubat 5, 2021 Gizli tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 valla ne desem spoiler olur şimdi ama time-skip bambaşka işte. eski hikayeymiş gibi yaklaşmayın sadece charlara.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Spoiler ben olsam çocukları zeplinden atmıştım iyi ki anime karakteri değilim.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 şimdi 8. bölümden sonra mangada nerden devam edelim?
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 mangaya geçmeyin bence şu aşamada anime son sezonundayken ve devam ederken, manga yavan kalıyor adaptasyona kıyasla. sonra buraya birşey de yazamıyor insan, keyfi kaçıyor lol. ama "illa mangayı okumak istiyorum" diyen için 105 işlendi bu hafta, 106'dan devam edilebilir. 136 çıktı en son ve manga 140 gibi bitecek denmiş yani kabaca 34 chapter daha işlenecek, bu da sanırım 20 anime bölümü daha var demek. herhalde manga ve anime arka arkaya 3 ayda filan biter yani. üstüne basarak anime'i bekleyin diyeyim ama tekrar çünkü değişen birşey yok ve anime kalitesi çok daha iyi, mangaka iyi çizer değil, geliştiremedi kendini başladığından beri. aksiyon temiz değil.
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Zaten manga okumak dünyanın en sıkıcı şeyi falan
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 neyse animeyi bekleyeyim derli toplu bitiririm. aot2 oyununu oynuyorum şimdi hazır gazı varken onla devam.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 karanlık bir bölüm oldu. ama çoğu cevabı da aldık.
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 valla ben tatmin olmadım abi. işin içinde iş var gibi. Spoiler anasını babasını satmış zeke'e güvenenin ömrü 3 günü geçmez. kurmuştur kesin bi tezgah yine
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Spoiler ya bu milletin hafızasıyla oynama muhabbeti vardı. Foundng titanla beraber o gücü de ele geçirmediler mi? hepiniz bizdensiniz diye değiştiriemiiyorlar mı?
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 3 saat önce, LethE dedi ki: İçeriği gizle ya bu milletin hafızasıyla oynama muhabbeti vardı. Foundng titanla beraber o gücü de ele geçirmediler mi? hepiniz bizdensiniz diye değiştiriemiiyorlar mı? Spoiler abi o sadece subjects of ymir için geçerli
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Spoiler Lan yelenaları neden öldürdüler ya? Öldürdüler dimi esir falan almadılar? Maşallah dediğim 3 gün yaşıyor. PTSD Eren zaten bir garip, thousand mile stare atarak dolaşıyor etrafta Zaten saşaya üzülüyom hala, o yemek yapan çocuğa da üzüldüm Savaşa hayır arkadaşlar
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Spoiler warhammer chomper eşek titanları + marleyde yaşayan eldanları kastediyorum. ymir soyundan değil mi onlar? hafızalarını direk aslında adada barış vardı sonra ateş marley ulusu saldırdı dyebilirler gibi geliyor. annieye de yapmamışlar misal
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 2 saat önce, Gizli dedi ki: İçeriği gizle Lan yelenaları neden öldürdüler ya? Öldürdüler dimi esir falan almadılar? Maşallah dediğim 3 gün yaşıyor. PTSD Eren zaten bir garip, thousand mile stare atarak dolaşıyor etrafta Zaten saşaya üzülüyom hala, o yemek yapan çocuğa da üzüldüm Savaşa hayır arkadaşlar Senin izlemende bi sıkıntı var bence
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Spoiler Silah doğrultmadılar mı abi sdfsd Öldürüldüklerini ya da esir alındıklarını düşünmem çok normal değil mi?
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 (düzenlendi) Spoiler işte esir alınıyorlar, yelena ondan ötürü "yakında yine aynı masada yiyeceğiz" dedi. denize düşünce zike sarılmış maalesef. ptsd değil ya, tiran titan eren. rumbling ile dünyayı yoketme tehdidi planı. en azından eren öyle olduğunu düşünüyor, zikten her pislik beklenir ama cidden. bu noktadan sonra gerçi dünya atom bombası geliştirir artık titanlara karşı. niccolo'nun adalılara o kadar ısınması biraz garip oldu ama neyse. arada daha işlenmemiş zaman dilimi var diye addediyorum. bu arada op dinleye dinleye alıştırdı kendini, ilk ben de yadırgamıştım ama fena değil. Şubat 8, 2021 Sam tarafından düzenlendi
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 @Gizli Spoiler pixis açık açık söyledi ya zeke'i zapt edene kadar esirsiniz diye. öldürme nerden çıktı? @LethE Spoiler hafızasını değiştirilecek kişinin eldian olması gerekmiyor bence. zaten fritz adaya giderken marley'in hafızasını değiştirip gitmiş yalan bi kahraman karakter yaratarak. tybur savaş ilanı sırasında sahnede söylemişti. Heralde hafıza değişikliği için founder titan'ın taşıyıcısı fritz soyundan olmak zorunda yoksa güçlerini tam kullanamıyor. ben öyle düşünüyorum.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Az önce, Borlach dedi ki: İçeriği gizle hafızasını değiştirilecek kişinin eldian olması gerekmiyor bence. zaten fritz adaya giderken marley'in hafızasını değiştirip gitmiş yalan bi kahraman karakter yaratarak. tybur savaş ilanı sırasında sahnede söylemişti. Heralde hafıza değişikliği için founder titan'ın taşıyıcısı fritz soyundan olmak zorunda yoksa güçlerini tam kullanamıyor. ben öyle düşünüyorum. Spoiler yok o kahraman işte ulubatlı hasan misali anlata anlata gerçek olmuş, hafızası değiştirilen paradis halkı işte duvarların ötesi here be titans sanan. dünyanın kalanı klasik propagandayı yemiş. marley halkı özellikle "protocols of the elders of zion" hikayelerini yemeye aç zaten geçmiş nedeniyle.
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 şimdi açtım 5. bölüme bi daha baktım. Spoiler niyeyse aklımda tybur'un kalabalığa seslenirken "fritz sizin anılarınızla oynayıp helos diye bi kahraman yarattı" gibi bişey dediği kalmış. yanlış hatırlıyormuşum. yine de founder titan'ın tüm güçlerini kullanabilmek için kraliyet kanı gerekiyordur bence ama. op'nin de bu piyano versiyonu yine bi nebze dinlenilebilir olmuş. yoksa alışacak gibi değil benim açımdan. yani sezon sinir bozucu bizde sinir bozucu bi şarkı yapalım demişler gibi.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 karışık zaten bu ymir büyüsü kısımları, ilerledikçe daha da karışıyor. mangaka herhalde sonradan düşünmüş bu kısımları, mind control/time travel tarzı kırık olayları da bir hikayeye sonradan oturtmak çok zor.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Spoiler Abi bazı yönleri ile Kaguya ve tailed beasts hikayesi gibi değil mi
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 her pazar bunu spamlıycam başlığa sdfsdf
Öne çıkan mesajlar