Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Spoiler reiner da aslında pek bi fark yok ya. kirli sakallı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 60 Spoiler işte timeskip var, ada dışındaki dünyayı gösteriyor. ingilizler yahudileri osmanlı’ya saldırtıyorlar ww1’de lol. bütün o yıllarca duvarın dışında ne oluyor dediğimiz dünyayı anlatıyor. hikayenin sonrasıyla ilgili spoiler vermeden bir fikir vermesi açısından merak eden varsa bakabilir ilk bölüme alışamayanlar için: Spoiler yalnız bundan sonra asla eskisi gibi olmayacak hikaye, aksiyon ve olaylar, benim için bir bakıma hayalkırıklığı oldu. burası kırılma noktası. ilk 2-3 sezon tarzı olmayacak. yalnız manga hala devam ederken nasıl olacak bakalım, orada da ayda bir çıkıyor çünkü, öyle 3-4 bölümde bitecek gibi durmuyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2020 bu bölümde düşük tempo. önümüzdeki haftayı da atlattıktan sonra hızlanacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 İşte anlatıyorlar hikayeyi, bir yerden sonra naruto gibi zaten sonuna kadar aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Ben hala başka bir anime/manga ya bağlayacaklar kafasındayım özellikle consept şu tanklı (oyunuda var ya hani) ona acayip benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 (düzenlendi) Spoiler Reiner adam olmuş gibi duruyor, aferin Eren de naruto gibi, dayağını yiyen akıllanıyor Aralık 20, 2020 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 ep3 Spoiler bi sn bi sn. o sondaki kaşı gözü yaralı adam bizim eren değil mi? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 2 saat önce, Oce4n dedi ki: ep3 Gizli içeriği göster bi sn bi sn. o sondaki kaşı gözü yaralı adam bizim eren değil mi? wtf Spoiler aboov hakketten de öyle. geçen hafta da şüphelenmiştim zaten uzun saçlı elemanın savaşçı adayı çocukları çatıdan izlemesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) Buraları daha güzel editlemişler mangaya kıyasla, bakalım ne kadar uzatabilecekler mangayı yakalamadan. Bugün son bölümü okudum da iki ayda bitmez yani. aynı anda bitireceklerini tahmin edebilsem başlamazdım aslında ama fma ve 1-2 manga uyarlaması hariç yapabilen olmadı onu böyle bir seride. Spoiler İlk sezonun görmediğimiz kısımlarını görmek ilginçti. Aralık 21, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 mangaka taslakları vermiştir heralde. onu da yapmayacak kadar tembel olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Spoiler Birkaç sayfa öncesinde zırhlı devin duvarın kapısını kırdığı dönem Reiner'ın çocuk yaşta olduğunu ve bunu nasıl yapabildiğini sormuştum. Adamlar ince ince işlemişler konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Spoiler Geçen bölüm biri çatıdan atlayıp intihar etmişti sanki kimdi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2020 işte o savaştan dönen ptsd'li askerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Spoiler Peki Eren Marley'e nasıl geldi? Adaya gelen gemileri batırırken aynı zamanda teknoloji kopyalama durumları olmuş olabilir mi? Kendi çağlarına uygun ahşap ve yelkenli gemi yapsalar yol bilmezler, seyrüsefer bilmezler... Titana dönüşüp yüzdü desek aşırı saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Daha 3. bölüm sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 o yıllarca timeskip arasında kim bilir neler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Spoiler bu reiner ve tayfasına marleyli sömürgeci aka ingilizler-almanlar ayak çekip bizimkilerin adaya yolluyor, eyw tamam. Ulan 4 tane velede dünyada sadece 9 tane olan en büyük gücü verip nasıl yolluyonuz? kaybetme korkusu vs yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Spoiler zaten kaybediyorlar birini daha ilk gün neredeyse, geri alabildiler onu. sonra iki tane daha kaybettiler düşmana. bayağı bozgun operasyonun sonucu. bana da mantıklı gelmedi o kısım, mangaka tahminimce sonradan eski yaptıklarının üstüne inşa etmek zorunda kaldı bazı yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 sonradan 1 kaybettiler, ikincisi kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 @dreagloth Spoiler birincisi colossal titan bertholdt, ikincisi female titan annie. tamam annie'yi kimse daha yiyipte gücünü almadı ama sonuç itibari ile düşmanda tutsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 (düzenlendi) Spoiler ymir ,büyük olan armin'in yediği ve annie.3 tane dev kaybettiler, birini şans eseri buldular da geri götürdüler.aslında orda bir tutarsızlık var.baba jeager e gücünü veren adamın yaşı baya ileriydi.yine o yaşta bir adama verip gönderebilirlerdi.3 bebeyi göndermeleri saçma olmuş.daha yolda biri ölmüş zaten sadhgsaldg.yada belki yaşı yüksek olanlara erkenden verilemiyordur o adam bir şekilde çalmıştır o gücü bilemedim.açıklanır belki ileride hatta reiner de zor kurtuldu oda kaptırıyordu totoyu az kalsın. bir de aklıma takıldı şimdi bu eren in baba 8. devin gücünü alıp duvarlara gidiyor.sonra bu gücü cocuğuna veriyor.yönetici gücü olan devin gücünü nasıl erene aktarıyor ki asljhgasl biraz geç bir soru ama orayı kaçırmışım galiba ben.şuan eren de 2 devin gücümü var Aralık 24, 2020 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Spoiler Ben annie yi tamamen unutmuşum, annie yi yakaladıklarında titan gücü nasıl aktarılıyor bilmiyorlardı, şimdi biliyorlar ama ellerinde ilaç yok, bir şekilde onu üretip annie yi de kendilerine katmışlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Bölüm dandikti de preview güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 bu bölümde bir şeyler olur artık diye bekledim de. yavaş ilerledi. hangcliff yaptılar anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 güzel build up oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar