nuwa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 ilk iki sezon izlemeyenler okumayanlar açmasın. attack on titan in 9 minutes diye bir video var. altyazı ve seslendirme şahane sdbab. tr altyazı ile izlenebilir gayet güzel çeviri. komikli edit videosu https://www.youtube.com/watch?v=VXCaPR0exE8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=tRb70PrTsxg Bahar sezonunda geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 of gene ne gaz yapmışlar, valla helal olsun. (tu) adaptasyonu bu kadar başarılı yapılabilen seri az. oyuna da bir ara dönerim bunun gazıyla ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Ne olmustu ne bitmişti tamamen unuttum ben 2.sezonu bi bastan seyretmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 3 gün kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 anime schedule'da 29'u diye gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 akşam başlıyor yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 düşer heralde 1 saate HYPE HYPE HYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 haftalıkmı çıkıyo toptan mı çıkıyo? 3 sezonu arka arkaya izledim neymiş bu diye bilmiyom valla cevap plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 @GONDARCENGIZhaftalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 yeni sezon başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 of of of çok güzel başladı. bu sezon sırf bu olay işlenecek heralde? op'un yeni uyarlamasını beğendim. ending tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 İlk 13 bölümü konu alan film, farklı hikayeler mi var, yoksa serinin özeti gibi bir şey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 annie ova bi de levi ova iyi gerisi recap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 ilk iki bölüm gene süperdi, kaliteyi aynen koruması ig'nin şahane. ayrıca aot2'ye üçüncü sezonu işleyen, anti-personel odm, silahlar, ve thunder spear vs ekleyen expansion dlc de yoldaymış, temmuz'da çıkacak. muhteşem oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 of of of çok iyi bölümdü ya. aksiyon sahnelerini ağır çekimde vermeleri de çok hoşuma gitti. geriye sarıp sarıp izleme derdinden kurtardı beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 mükemmel yapmışlar gene, adaptasyonu başarılı birşey izleyebildik neyse ki bugünkü diğer hüsrandan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 off mangayı okumamak için zor tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Spoiler reiner çift kişilikli miymiş? önceki sezonlara bakmak lazım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 @Xenus evet geçen sezon (s3 part I) bi kaç kere daha gösterdiler. hatta sezon 2'de de bi kaç sahne vardı galiba böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Çok güzel gidiyor, mükemmel adapte etmişler. Gerçi kıyaslamadım, mangayı okuyalı bayağı oldu eksiklik var mı emin değilim. Ama okurken bu bölümlerin animesi gelse de aksiyona doysak diyordum, beklediğimi aldım. Teşekkürler Production IG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 her tarafından kalite damlıyor ya. son bölüm de müthişti ama kamyon gibi çarptı da. duygu yoğunluğu yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Şahane gidiyor gene mükemmel yapmışlar, mangada okuduğum halde heyecanlanıyorum ilk defaymış gibi: Spoiler erwin danço için saygı duruşu ŞİNZOOOO SASAGEYOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar