Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mangaya geçin su çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 mangada malzeme biriksin iki seneye cekerler altin yumurtlayan tavugu niye biraksin adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 FMA gibi olacak desenize... İki seneye çıkar bir sezon daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Eren adam olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Çok iyiydi de devamını beklemek zor ya :/ Manga bitene kadar yeni sezon hayal herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 duvardaki tip ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Sanırsam 35-37 sayı kadar aktarıldı animeye, kalan malzemeyle yarım sezon belki çıkar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 fazla ilerlemedi şuradan sonra 1 sezon çıkmaz maalesef. aylık mangalar böyle abi beklicez devam etmenizi tavsiye ediyim diyecem ama bu sefer her yeni bölüm için 1 ay bekliceksiniz D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 6 yıldır yeni claymore serisi bekliyoruz ama ı-ıh. çok merak eden beklemeden mangaya geçsin, başka türlü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konu basliginda dedigi uzere, Mangadan spoiler vermek yasaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 manga spoiler vermeyin gene burada, manga başlığının sorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Anime chapter 34 e kadar gelmiş, mangada 49 çıkmış, manga 20 bölüm sonra bitiyormuş. hmm... 15 bölüm hazırda var diyelim. Anime haftalık çıkıyor, manga aylık. Manganın ilerleme hızına x dersek anime 4x olur, ama 1 anime bölümü ortalama 34/25=1,36 manga bölümü desek animenin ilerleme hızı 5,44x olur ama kafam karıştı, ne hesaplıyodum lan ben... z de mangayla animenin aynı anda bitmesi için gereken birikecek chapter sayısı olsun. Ya da olmasın, kolay yoldan gidelim, 49+20-34=35 manga bölümü kaldı (bayağı varmış aslında, bi 25 bölüm daha çıkar bundan, 37 bölüme göre çıkarım yapmaya çalışıyorum yarım saattir...) 25 anime bölümü çıkıcak diye hesaplıyorum gerisini, x i y yi z yi de niye işin karıştırdıysam... Yine kolay hesap geliyor: anime çıktığı andan itibaren 6 ay gidecek. Manganın bitmesine 20 bölüm=20 ay var. FMA Bros modeli gideceklerse 14 ay sonra yeni sezona başlayabilirler yani. Tabi bu sadece FMA Bros modelinde gidip animeyle mangayı aynı anda bitirmeye kasarlarsa ve Sam in verdiği linkteki gibi anime 20 volume sonra bitecekse geçerli. Ama bir zahmet yapsınlar, tonla para kaldırdı adamlar, hayvan gibi de popüler oldu. Unutulmaya bıraktıkları her saniye SnK den yolacakları daha az para demek. Hazır olduğu gibi animeye tekrar başlarlar bence. O yüzden önümüzdeki sene sonbahar ya da kış sezonunda kesin çıkar diyorum ben. Belki Bahar da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 +20 bölüm değil, toplam 20 volume çıkarmak istiyor adam. :p 12. volume'de şu anda. her volume 4 chapter. yani 32 chapter var kabaca, neredeyse 3 yıl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 said: manga 20 bolum sonra bitiyor [citation needed] yeni nardo olacak kadar uzatabilir gibi duruyor su anda, sanmiyorum o kadar kisa olacagini budut : ha 20 volumse ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 3 bölüm arka arkaya yardırdım çok iyi oldu. mangaya başlayayım bari bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bir kaç ay önce hikayenin yarısı bitti demişti. chapter 80-90 gibi biter tahminen hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ha ben başka bi tarafımla anlamışım sry. 34 bölüm animede bitti, ~80 bölüm toplamda olucak yani? 32 bölüm manga çıkması 32 ay, anime 46 manga bölümüne yetişicek =~ 33 hafta, en fazla zorlasak zorlasak 9 ay diyelim (ki 3 sezona filan denk gelicek herhalde, toplam 5 cour tuhaf olur o yüzden kalan bölümleri topluca 25 bölüme tıkıştırmaya da kalkışabilirler yani, öyle olursa daha kötü). anime en erken 2 sene sonra başlar demek oluyo bu:/ fak. ben mangaya başlıyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WT92qscRYZ4 baccano! op da ayrı efsane ve herşeye uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 duvarları devlerden mi yapmışlar şimdi anlamadım ben. yoksa duvarın içinden dev çıkıp skertcekmi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 son sahne duvarın içindeki titan kesin armin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 son bölümde chapelin içindeki wall cultistlerin kolkola girip halka halka minyatür duvar yapmaları foreshadowing mi acaba DI DIN DIN DI DIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sonrada üstlerine sıva atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Başladım mangaya ben de, anime çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 *cough* nerden okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar