Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün bir AYDINLIK alırsanız sanırım pişman olmayacaksınız


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Adına Ergenekon denilen davada 13 Aralık'ta savcının mütalaayı açıklamaya başlayacağı duyuruldu. Bir çokları bunun "davanın sonuna gelindiğini" gösterdiğini söylüyor.
ADD, TGB, CHP, İP ve bir çok sivil toplum örgütü 13 Aralık'ta Silivri'ye çağırıyorlar halkı. Muhtemelen 13 Aralık günü Silivri tarihin en kalabalık nüfusuna ulaşacaktır.

Aydınlık gazetesi son 1 haftaya girilirken her gün yeni bir "gazetecilik nasıl yapılır?" örneği sergiliyor bana göre. Aslında yapması gerekeni yapıyor ama biz yıllardır gazetelerin gazetecilikten başka hemen her şeyi yaptığını gördüğümüz için bana(ve başka bir çoklarına) ilginç geliyor.
Bugünkü manşetinde, daha ortada Ergenekon diye bir dava yokken bir grup polisin masaya bombaları dizip aralarında Ergenekon davasından söz etmelerini konu alan!!! videoyu manşet yapmış. Bu video çok önce ODA TV tarafından yayınlanmıştı ama eminim pek çoğunuz ne izlediniz, ne her hangi bir kanaldan ya da tvdan bu konunun haberini dinlediniz ya da okudunuz. Polisler kameranın kapalı olduğunu sandıkları için aralarında o kadar rahat konuşuyorlar ki inanılmaz. İşte sırf bu video bile adına Ergenekon denilen dava ile ilgili olarak sade vatandaşın karar vermesine yeterli olacaktır diye düşünenlerdenim. Ben halkın haber alma özgürlüğüne her zaman inanırım, forumda da paylaştığım haberlerle insanları bilgilendirmeyi amaçlıyorum. Bugün eğer bir AYDINLIK alırsanız sanırım pişman olmayacaksınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senelerden beri arkadaki adamın şalına takılıyorum ben..

çok gay değil mi?
yoksa o süper çirkin bi kürt kadını mı?

hani ikisinin de olma ihtimali o kadar yüksek ki?


abi melezlere bakıyorum. çok güzeller.
anadoluda binlerce ırk karışmış. ahmet altan'ında belirttiği üzere anneleri ermeni falan olabilir yahut ermeniler kürtler şey yapmış da olabilir.

o kadar karışıklık, o kadar melezlik.

çıkan sonuca bak!

karışmadan tükenselermiş keşke.
dünyanın en çirkin kavimleri bi gathering falan mı düzenlemişler ya?
neden bu kadar çirkinler!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...