KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Adına Ergenekon denilen davada 13 Aralık'ta savcının mütalaayı açıklamaya başlayacağı duyuruldu. Bir çokları bunun "davanın sonuna gelindiğini" gösterdiğini söylüyor. ADD, TGB, CHP, İP ve bir çok sivil toplum örgütü 13 Aralık'ta Silivri'ye çağırıyorlar halkı. Muhtemelen 13 Aralık günü Silivri tarihin en kalabalık nüfusuna ulaşacaktır. Aydınlık gazetesi son 1 haftaya girilirken her gün yeni bir "gazetecilik nasıl yapılır?" örneği sergiliyor bana göre. Aslında yapması gerekeni yapıyor ama biz yıllardır gazetelerin gazetecilikten başka hemen her şeyi yaptığını gördüğümüz için bana(ve başka bir çoklarına) ilginç geliyor. Bugünkü manşetinde, daha ortada Ergenekon diye bir dava yokken bir grup polisin masaya bombaları dizip aralarında Ergenekon davasından söz etmelerini konu alan!!! videoyu manşet yapmış. Bu video çok önce ODA TV tarafından yayınlanmıştı ama eminim pek çoğunuz ne izlediniz, ne her hangi bir kanaldan ya da tvdan bu konunun haberini dinlediniz ya da okudunuz. Polisler kameranın kapalı olduğunu sandıkları için aralarında o kadar rahat konuşuyorlar ki inanılmaz. İşte sırf bu video bile adına Ergenekon denilen dava ile ilgili olarak sade vatandaşın karar vermesine yeterli olacaktır diye düşünenlerdenim. Ben halkın haber alma özgürlüğüne her zaman inanırım, forumda da paylaştığım haberlerle insanları bilgilendirmeyi amaçlıyorum. Bugün eğer bir AYDINLIK alırsanız sanırım pişman olmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 yanında cd mi veriyor videoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Aydınlık dediğin perinçekin yayın organı diel mi? http://www.turksolu.org/159/foto/ozsoy-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 OHAHAHAHHA ÇİÇEK VERİYOR DİYE FOTOŞOPLAMIŞLAR AHAHAHAHA oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 apo perincek elele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 yalniz perincek fizik profesoru olsaymis cok yakisacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 senelerden beri arkadaki adamın şalına takılıyorum ben.. çok gay değil mi? yoksa o süper çirkin bi kürt kadını mı? hani ikisinin de olma ihtimali o kadar yüksek ki? abi melezlere bakıyorum. çok güzeller. anadoluda binlerce ırk karışmış. ahmet altan'ında belirttiği üzere anneleri ermeni falan olabilir yahut ermeniler kürtler şey yapmış da olabilir. o kadar karışıklık, o kadar melezlik. çıkan sonuca bak! karışmadan tükenselermiş keşke. dünyanın en çirkin kavimleri bi gathering falan mı düzenlemişler ya? neden bu kadar çirkinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 onlar halka degil fil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Satis rakamlarini artirmak icin cetintasi tutmislar, aydinlik virali. 1000 satiyo mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 cevap vermiyo hiç çantasına aydınlıkları doldurup istiklale çıkmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 SeaGle said: Satis rakamlarini artirmak icin cetintasi tutmislar, aydinlik virali. 1000 satiyo mu acaba? 1000 tane basilmiyordur bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Liebe said: cevap vermiyo hiç çantasına aydınlıkları doldurup istiklale çıkmış olabilir asdasdawdgadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ŞİMDİ VİDYOYU GASTEYE EMBED Mİ ETMİŞLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sanırım viral yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 almayanları dövüyorlar olm! halam almamıştı şimdi komada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 SeaGle said: Satis rakamlarini artirmak icin cetintasi tutmislar, aydinlik virali. 1000 satiyo mu acaba? 60 bin satıyor ki bunun üstü holding basını. http://www.medyatava.com/tiraj.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 SeaGle said: Satis rakamlarini artirmak icin cetintasi tutmislar, aydinlik virali. 1000 satiyo mu acaba? parayla zaman alanlardan çok satıyo, sıkıntı yapma sen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Herkes geldiğine göre başlayalım... http://www.youtube.com/watch?v=xJIMFBes_w4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 İste o video. http://www.youtube.com/watch?v=I_rODUUfagc&sns=em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 konu Yalçın Küçük'e nerden geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Liebe said: cevap vermiyo hiç çantasına aydınlıkları doldurup istiklale çıkmış olabilir ahahhaahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 goldbären said: SeaGle said: Satis rakamlarini artirmak icin cetintasi tutmislar, aydinlik virali. 1000 satiyo mu acaba? parayla zaman alanlardan çok satıyo, sıkıntı yapma sen B)- Çetintaş adamın hesabını heklemiş beyler, sımayldan anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 aahahhahahahasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bilim ve teknik ile ntv bilimi biraktim artik bilim ihtiyacim icin aydinlik gazetesi aliyorum, hersey bilim icin http://forum.paticik.com/thumbnails/2c2/2ea/db8/258/e21/b7d/8b6/011/b5a/e83/7c_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar