Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PastorOfMuppets

Öne çıkan mesajlar

troll/twist olduğu için değilde olanın boktan olması ama sıkıntı. Belki eski oyunları zamanında oynasaydım Raiden olayı filan bunun kadar sinir bozucu gelirdi.

Raiden'a niye bu kadar kıl insanlar zaten ki? Önce MGS 4 ve Rising'te gördüğümden heralde, 2'de ki hali hiç rahatsız etmediydi beni.

bitirmeyen bakmasın

Bi kere Big Boss'u çok pislik gösteriyor twist. Hani Venom helikopterde onu kurtarmak için önüne atlamış, kolunu kaybetmiş, vücudu şarapnel dolu. Karşılığında BB direk komadan uyandığında herifi ateşe atıyor gibi. Venom'a soran yok hani istiyormuydu diye sdf. BB komadayken Zero başlattı hadi ama hiç itiraz da etmedi Boss.

Herkes senin ölmeni istiyor filan dediler ama hiç de öyle bir şey olmadı zaten. Hani gelen herkesi Venom yenebiliyorsa Big Boss'a da zaten koymazdı.

Üstüne bi de Venom'un Big Boss efsanesine hiç bi katkısı olmadı ki. Yaptığı hiç bir şey sonra geçen oyunlarda bahsedilmiyor sanırım. Dünyadan saklanmak için yaptı dendi ama sonra yine ortaya çıkacak zaten. Boss'ta gizlice bir şeyler yapmaya gitti, suratını değiştirdi ama sonra MGS4'te filan yine aynı suratla çıkıyor ortaya sdf

Yada Liquid, Big Boss bana bok gibi davrandı, inferior'um diye aşşağıladı filan demişti. Öyle bir şeyde olmadı.

Bir de Chapter 2'de Eli için çok salağa yattılar ya. Ocelot kasetlerde baya Mantis, Eli'yın kontrolüne girdi dedi filan ama sonra hiç bir şey yapmadılar. Öyle konuştular, sonra sahelantropusu alıp kaçınca şaşırdılar sdf

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

troll/twist olduğu için değilde olanın boktan olması ama sıkıntı. Belki eski oyunları zamanında oynasaydım Raiden olayı filan bunun kadar sinir bozucu gelirdi.

Raiden'a niye bu kadar kıl insanlar zaten ki? Önce MGS 4 ve Rising'te gördüğümden heralde, 2'de ki hali hiç rahatsız etmediydi beni.

bitirmeyen bakmasın

Bi kere Big Boss'u çok pislik gösteriyor twist. Hani Venom helikopterde onu kurtarmak için önüne atlamış, kolunu kaybetmiş, vücudu şarapnel dolu. Karşılığında BB direk komadan uyandığında herifi ateşe atıyor gibi. Venom'a soran yok hani istiyormuydu diye sdf. BB komadayken Zero başlattı hadi ama hiç itiraz da etmedi Boss.

Herkes senin ölmeni istiyor filan dediler ama hiç de öyle bir şey olmadı zaten. Hani gelen herkesi Venom yenebiliyorsa Big Boss'a da zaten koymazdı.

Üstüne bi de Venom'un Big Boss efsanesine hiç bi katkısı olmadı ki. Yaptığı hiç bir şey sonra geçen oyunlarda bahsedilmiyor sanırım. Dünyadan saklanmak için yaptı dendi ama sonra yine ortaya çıkacak zaten. Boss'ta gizlice bir şeyler yapmaya gitti, suratını değiştirdi ama sonra MGS4'te filan yine aynı suratla çıkıyor ortaya sdf

Yada Liquid, Big Boss bana bok gibi davrandı, inferior'um diye aşşağıladı filan demişti. Öyle bir şeyde olmadı.

Bir de Chapter 2'de Eli için çok salağa yattılar ya. Ocelot kasetlerde baya Mantis, Eli'yın kontrolüne girdi dedi filan ama sonra hiç bir şey yapmadılar. Öyle konuştular, sonra sahelantropusu alıp kaçınca şaşırdılar sdf

mgs4 u once oynayinca raiden argumani gecersiz oluyor :P cidden cok sinir bozucu birseydi insanlar icin ki o kadar tepki geldiki mgs3 de dalga gecti kojima baya

ha su oyunun problemi zaten chapter 2 nin yetismemesi ve chapter 3e basliyamamalari bile, plot pointler baslayi yarida kaliyor filan. ground zeroes onceden satilmaya kasinca anlamaliydik adamin yetistiremedigini ki konami zorla kapattirip cikartmis iste. trailerda bile olan bazi sahneler yok oyunda.

yazik oldu direk serinin son oyununa, pachinkoda devam eder artik :P
Sosyal ağlarda paylaş

aynen chapter 2 başında gösterdiği trailer'den baya bir şey yoktu heralde oyunda. son twist olayı da sırf yapılmak için yapılmış.

Eli'nin dna'sını test ederken aslında big boss'tan almadıkları için aralarında ilişki %0 çıkıyor ama zaten biliyo millet big boss olmadığını niye test yapıyolar boş yere fln gibi olaylara girsen zaten hiç tutarlılık yok. son dk'da alakasız bi son eklemişler yetişmediğinden gibi görünüyor.

goty'e aday anca olur bu hikaye ile kazanma şansı yok. witcher3 yardırır.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

mission 46 bitirmeden açan üzülür

en başta ve en sonda Venom'un kaseti dinleyip camı kırdığı yerde Snake ile karşılaşmadan önce Outer Haven'dı sanırım.

ilk - kanka hepimiz biriz- konusmasının oldugu yer 84 paz olayının ardından kafası açılıyo venomun çünkü ocelotun hipnoz dikiş tutmuyo , kasedin arkasını dinleyip dellendigi kısım 95. bu 10 yıl al kaset ver kaset birlikte yürütüyorlar.

Snake Big Boss'un babası olduğunu o zaman biliyor muydu? Bide Big Boss niye army without nation diye giderken Amerika'da FOXHOUND'un başına geçiyor onu da anlamadım genel hikayede.

mg2 zanzibarda en son kendi söyledi babası oldugunu, clon muhabbetlerini liquid anlattı.
foxhound olayı iki tarafıda yönetme olayı, cipher-patriot kafası
hala wikisinde falan solidin fail olucagını düşünerek yolladıgı yazıyor ama tam tersi bence venomu indirmek için yolluyor, solidden önce en iyi adamı greyfox u yolluyor zaten.
venom kendini kaptırıyor, kazuhira gazlıyor outer heaven uprising cıkıyor.
herşeyin sonunda venom = skull face

[b]with each change i changed too, my thoughts, personality, how I saw right and wrong, face, identity
[/b]
http://www.youtube.com/watch?v=zcu6Lox9Ads

Prologue'da Ishmael baya yandı, sonra vuruldu, sonra ortadan kayboldu, sonra bir daha vuruldu. The Truth versiyonun da da aynısı oldu. Big Boss bunlardan nasıl kurtuldu peki ya.

kalabalıgın arasına girdiklerinde gördüm bende, ardından yokoldu yan odadan cıktı boss, tamamen ismail hayal ürünümü acaba dedirtme çabası ya başka birşey degil

Madem bi Big Boss yaratmak o kadar kolaydı, Zero clonelar la filan niye kasmış ki. Hipnotize etmesi yeterliymiş işte. Liquid Ocelot muhabbetini de beğenmemiştim mgs4'te.

clon olayıarı 72ler, bide zero öyle görmüyor olayları "superior GENS" ocelot o zaman bu kadar saglam hipnozcumu bilmiyorum, ama oda babasının oglu olabilir

Acaba Big Boss'un aynı zaman diliminde yaptıkları için ayrı oyun yapmayı mı düşünüyordu Kojima, kovulmadan önce.

mg1 remake yapmak istedigini söylemişti - venomun öldügü oyun

Quarantine mekanına gittiğimiz Mission çok iyiydi ama. Kendi askerlerini vurmak filan. Birde en alt katta selam verip vurulmayı beklemeleri koydu ya.

feels
http://i.imgur.com/NVnULzp.jpg

abi şu olurmusun deseler bugun hayır demem asd,
http://i.imgur.com/9yMapCn.jpg
medic medic diynce extra bir agladı insanlar ama, adam combat medic dahiliye uzmanı degil. bide kasetlerde "ma best man" diye sıkıştırmışlar, msf zamanından beri yanında bellki bossun.

zaten işe yarar hiçbirşeyde yapmadık, 2 dandik base kurduk, 4 tane general kaçırdık 2 de squad kurduk para için oraya buraya yolladık.
elle tutulur tek olay skullı indirip metal gear çaldık. ha bide hueye kullanamadıgımız bi tank gibi bişey yaptırdık duruyo öle hangarda

şu surat olayını bence boss hiç yapmadı, ocelot bi söledi ama ciddi bi amelyat manasında demedi heralde

CUTCONTENT :D:D:D

afrikada ölü köylerde yürüyüp içimiz dışımız kan olmuşken bagırıp %100 nukleerde olmadık
http://i.imgur.com/aYx7zk9.png

günümüzde herşeyin içine edildigi bu dönemde yadırgamıyoruz artık. sinemada da oyunlarda da her serinin sevenleri üzülüyor

pw de salaklaşan bossun karizmasını bence venom külleri yüzüne vura vura geçti.
biz bossun vader oluşunu görmek istiyorduk, twist kötü degil ama devam oyununu yapamayıncada manası kalmadı

http://i.imgur.com/xAgF0ha.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Mission 51 videosunu seyrettiniz değil mi bu arada youtube'da?

Hayatımda en çok heyecanla beklediğim oyun gelmiş ve başladıktan 21-22 gün sonra oyunu açmıyorum artık sadece FOB'ler kaldı oynayacak diye.

her şeyden var, tamamen bitiren açmasın

bir yerlerde okudum, yanlış olmasın tabi ama: Outer Heaven uprising'de Big Boss'un hem Outer Heaven'da hem de Foxhound'da olabilmesine kılıf uyduruyorlar aslında Venom'un varlığı. Snrasında da öldü ama ölmedi kısmını kapatıyor MG2'ye bağlarken. Oyunları hiç oynamadım, tam emin değilim o yüzden.

Eli konusu havada kaldı, mantis'e girdiler ama devam ettirmediler. Yumurtadan Volgin çıktı öyle kaldı. MGS4'ten sonra cutscenelerin azalması bekleniyordu ama cutscene yerine her şeyin kasetlerde olması problemi var, zerre zevk vermiyor haliyle.

PEacewalker'daki mission konsepti belki PSP için mantıklı olabilirdi de hd collection'da ps3'te oynarken sıkılmıştım ben. Keza burada da aynısı yaşandı. 1 mission filler oynarken 1 missionın sadece sonunda canon'a bağlanan bir şeyler gördük. MSF'in küllerinden tekrar doğuşunu hissettirmeye çalıştılar ama ben hissetmedim şahsen.

Yani şuraya geliyor maalesef benim için: İleride herhangi bir noktada, başlayıp bitirmek, hikayesinden keyif almak için MGS 1 - 4 arası herhangi bir oyunu açıp oynayabilirim. MGSV için ise aradan bölüm seçmem gerekiyor, ama basementta kendi adamlarımızı vurduğumuz bölüm dışında ciddi anlamda hissiyat yaşatabilen bir bölüm olmadı resmen.

"Sadece oyun sektöründe yapılabilecek, daha önce denenmemiş bir şey deneyeceğiz" demişti Kojima, o yüzden de insanlar komplo teorilerine devam ediyorlar (kaldı ki yeni chapter çıksaydı bir yerlerden millet tepelere oturturdu tekrar), o yüzden de "Peace Day" teorisi devam ediyor şimdi. Ama böyle bir şey çıkmazsa sözünü destekleyecek ne yapmış oluyorlar ben göremiyorum.

Such a lost for closure, ve olmadı resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

yok abi hiçbirşey bekleme
bi tane peace day videosu var istiyosan aç bak youtubeda. foblarla alakalı bişey denemişler

60k nuke disarm edilirse acılcakmış vs vs bişey, datalardan cıkarmış millet

onun harici

BİTTİE

PARASITES
WOLBACHIA
DINÉH
MALE TO FEMALE
COPULATION

ve silphatosun müthiş screenshotı
http://i.imgur.com/xa2sdUQ.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Film yonetmeni yapsinlar sunu yeter artik, duzgun bi senarist versinler yanina sci-fi gogogo. hani star trek ve star wars bile abrams yetosunun elinde heba oluyor duzgun yonetmen kalmadigindan piyasada

ehu butun gaming'in auteur'u diyip ayaklarina kapananlar ilk filminin yarisinda sinemadan cikar

hayir kojima'nin da sucu degil adam 2'den beri yeter artik istemiyorum diye diye zorla 3 main line game yaptirdilar, atmadigi takla kalmadi garibanin bir yere oturtacaz sonraki oyunu diye. neyseki japonya'da konsol oyunculugu bitti de konami dukkani kapadi, kurtuldu garibim nes oyunu villainina anlam vermeye calismaktan
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

episode 46 yi falan yaptim baska bisey var mi? quiet in side ops lari var mis galiba? full bond mi kasmak gerekiyor?

baska cutscene li story related falan yapilcak bisey kaldi mi? motherbase de trigger edilen falan

ayrica

bilmisim zaaa

Oski said:

abi bi ketenpere var o iste

ozellikle konusmuo sanki herif cutsceneler de falan

teyplerde de ne ruh var ne bisey zaten trt radyo gibi dinliyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...