Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Edriel said:

casuallık hardcore luk bir olayı yok direk engine çöp pc için, 10 saat oynayıp alışıcam diye kasılcak bir yanıda yok 2014 ün eşiğinde. Diablo3 infernonun inferno olduğu zamanda oyun realesinin 13. gününde inferno diabloyu kesen adamım patide first belki türkiyede de daha millet inferno act in ilk questini yapamıyordu. Zorluk olarak tek vuruşta öldüğün moblardan ve üzerlerindeki 4 affixden bahsediyoruz.

Zorluğu severimde, zorluk oyunun kontrol ve leş engine ile oynanmayışı olmamalı yani.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1115974_10151659257083853_399434212_o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Problemin zorluk olmadığını anlattıkta neyse, tırt tırt oyunların fanboi olucağına bunun fanboi olman iyi genede

Oyunun tek pozitif trait'ini zorlugu sanmandan default oyunu zerre bilmedigin belli.

Gördügüm en iyi level design, combat sistemi, ve mgs'den sonra concept artlara, ve çok subtle ve güzel bir lore'a sahip.

Of çok zor diye oynamıyor sadece insanlar, oyun overall kült.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu oynamadım oynayamadım zaten hatta iyi veya kötü de demedim 2 sene önce olsa belki şans veriridim. Zorluktan dem vurup get good dediğin için sadece savunmaya geçtim. Tek sölediğim se çıktığı dönemde hit olabilir ki efsenavi oyunlar sayabiliriz çıktığı döneme göre ama günümüzde oynanması nerdeyse olanaksız olan. 2014ün eşiğinde ve oyun piyasası bukadar canlanmışken o kontrollere ve grafik motoruna, ui ye sabır gösteremedim 1 saatlik deneyemim sonunda. No offance...
Sosyal ağlarda paylaş

2 seneyi random salladım ne zaman çıktığını bilmiyorumda günümüze göre ve pc ye göre kötü geldi bana kontrol ve grafikler (en çok kamera açılarıyla cebelleşmek ve bazı hantal animasyonlar, parmakların birbirine dolanması). Bilmiyorum belki buara yeni nesil oynıycak şeylerin bolluğundandır oyunuda silmedim, yoklukta gene şans veririm sadece ısınamadım kötü ya da iyi diye değerlendirme yapma hakkım yok overallde oynamadığım için.

Edit: bu hafta sonu adam akıllı bir gamepad alabilirim hatta da ilerde bakarım işte :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi playstation deil mi?

yani şöle sölim, bizim hanım aka patice;
dün dead space i gösterdim. Fareyi falan çeviremedi, düz yürüyemedi yani
ama uncharted 3 te ilk defa ikimiz coop oynarken adam öldürmeyi başardı,
dirt oynuoduk baya güzel yarıştı yani.

ne kadar zor olabilir ki bi ps3 oyunu?
bilmeceler falan mı karışık=
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

dark souls güzel dimi şimdi

EVET ARTIK BURAYA BULAŞTIM HOHHOHOO

Abi oyun Skyrim kafası değil, gönlünce hack & slash gidemiyorsun, adama saldırmanın zamanı var, geri çekilmenin blocklamanın roll'lamanın zamanı var. Bunlar hep staminadan geçiyor.

Yani eğer öldükçe oyundan zevk almak yerine bayan bi tipsen girme.

Ama challenge seviyorsan direk dal.

http://www.youtube.com/watch?v=kX3AY-ZNsmI
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...