Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Edriel said: casuallık hardcore luk bir olayı yok direk engine çöp pc için, 10 saat oynayıp alışıcam diye kasılcak bir yanıda yok 2014 ün eşiğinde. Diablo3 infernonun inferno olduğu zamanda oyun realesinin 13. gününde inferno diabloyu kesen adamım patide first belki türkiyede de daha millet inferno act in ilk questini yapamıyordu. Zorluk olarak tek vuruşta öldüğün moblardan ve üzerlerindeki 4 affixden bahsediyoruz. Zorluğu severimde, zorluk oyunun kontrol ve leş engine ile oynanmayışı olmamalı yani. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1115974_10151659257083853_399434212_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://www.keepcalmandposters.com/posters/1391843.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://i.imgur.com/Sx00osn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Problemin zorluk olmadığını anlattıkta neyse, tırt tırt oyunların fanboi olucağına bunun fanboi olman iyi genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 edriel kim çıkacak acaba merak içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Edriel said: Problemin zorluk olmadığını anlattıkta neyse, tırt tırt oyunların fanboi olucağına bunun fanboi olman iyi genede Oyunun tek pozitif trait'ini zorlugu sanmandan default oyunu zerre bilmedigin belli. Gördügüm en iyi level design, combat sistemi, ve mgs'den sonra concept artlara, ve çok subtle ve güzel bir lore'a sahip. Of çok zor diye oynamıyor sadece insanlar, oyun overall kült. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 oyunu oynamadım oynayamadım zaten hatta iyi veya kötü de demedim 2 sene önce olsa belki şans veriridim. Zorluktan dem vurup get good dediğin için sadece savunmaya geçtim. Tek sölediğim se çıktığı dönemde hit olabilir ki efsenavi oyunlar sayabiliriz çıktığı döneme göre ama günümüzde oynanması nerdeyse olanaksız olan. 2014ün eşiğinde ve oyun piyasası bukadar canlanmışken o kontrollere ve grafik motoruna, ui ye sabır gösteremedim 1 saatlik deneyemim sonunda. No offance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Dark Souls dönem oyunu değil, 2 sene önce çıkan oyunu eski diye oynayamamak nedir, vallah çok acayipsin hocam. Get gud herşeyin cevabıdır ayrıca. Get gud or die mirin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 valla hafızamı sıfırlayabilsem demons ve dark souls oynarım tekrar tekrar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 2 seneyi random salladım ne zaman çıktığını bilmiyorumda günümüze göre ve pc ye göre kötü geldi bana kontrol ve grafikler (en çok kamera açılarıyla cebelleşmek ve bazı hantal animasyonlar, parmakların birbirine dolanması). Bilmiyorum belki buara yeni nesil oynıycak şeylerin bolluğundandır oyunuda silmedim, yoklukta gene şans veririm sadece ısınamadım kötü ya da iyi diye değerlendirme yapma hakkım yok overallde oynamadığım için. Edit: bu hafta sonu adam akıllı bir gamepad alabilirim hatta da ilerde bakarım işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kesin bak tabi canım, ya bi içine düş, itemların descriptionlarına, nerede düştüklerine falan dikkat et, korkunc derin bi lore oldugunu farkedersin zaten. Oyunu bitirince VaatiVidya'nın kanalına gir, kesin bir ton ince detay kacırdıgını farkediyorsun, vay anasını nelerle ugrasmıslar diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 dark souls güzel dimi şimdi EVET ARTIK BURAYA BULAŞTIM HOHHOHOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sen beceremen abi dark soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi playstation deil mi? yani şöle sölim, bizim hanım aka patice; dün dead space i gösterdim. Fareyi falan çeviremedi, düz yürüyemedi yani ama uncharted 3 te ilk defa ikimiz coop oynarken adam öldürmeyi başardı, dirt oynuoduk baya güzel yarıştı yani. ne kadar zor olabilir ki bi ps3 oyunu? bilmeceler falan mı karışık= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 fareden reskill yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bilmece... evet evet. "bilmeceler" çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Suark said: dark souls güzel dimi şimdi EVET ARTIK BURAYA BULAŞTIM HOHHOHOO Abi oyun Skyrim kafası değil, gönlünce hack & slash gidemiyorsun, adama saldırmanın zamanı var, geri çekilmenin blocklamanın roll'lamanın zamanı var. Bunlar hep staminadan geçiyor. Yani eğer öldükçe oyundan zevk almak yerine bayan bi tipsen girme. Ama challenge seviyorsan direk dal. http://www.youtube.com/watch?v=kX3AY-ZNsmI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 keyifli oyun ölünce üzülmüosun, bazen çok üzlüosun sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bakarız ya bu kadar fanı varsa yani uncharted 3 iyi dediler oyun film çıktı lan! kalkamıodum az kalsın başından. Aslında meele combat oyunlarında bu tarz savaşmayı seviorm ben, adamı öldürdüğüne değiyor demekki combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Suark senin ilgilendigin her oyun icin soyluyorum evet ama bak bu sefer ciddiyim, sen oynama .net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 kopruyu gecemeden birakir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yılmak pes etmek yok, acı yok pusat acı yok...>:D< end game req; 1x damaged mouse 1x damaged controller, and some melissa tea for rest B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bi alayımda sonra onlinemonline kapışırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Beta kod'u geldi.1.6 GB boyutu var.Server'lar cumartesi günü açılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kaçta açılcak serverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar