knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://www.gamersyde.com/stream_dark_souls_ii_tgs_showfloor_gameplay-30825_en.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 laptop 30+ fpsde oynatmazsa kafa atıp 2ye bölmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oyun oynarken kullandığım alet :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Komaya falan gireyim, mart'ta uyanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bb finali ve hobbitide kaçırıcan arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 And nothing of great value was lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ENB zihnimde böyle canlanmamıştı hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 2-3 dakka izledim çok uzun ilk dakkalarda dediği ise online oynadığımız sürece fantomlar gelecekmiş. öyle ben ölü geziom human değilim fantom gelmez rahatlığı olmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 enb kusura bakmasın çok uzun konuşmuş http://www.youtube.com/watch?v=qqvOll11zdE oyun içi videolar var nasıl bittiği anlaşılmıyor zaten aksanı da daha güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 -NO MORE GFWL işte bu süper olmuş dahada beter olsunlar (tu) -pc ps4 çıkış tarihi yokmu ? ben bile alıştırdım kendimi DS ye ilk başlardaki yetoluğum kalmadı, ilk başta trainer kullandım tabi, :D şuan 4+ ng bitirdim, sanki pc deki DS prepare to die edition daha bi zor konsollardan banamı öyle geliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 GFWL kullanan yapımcılar kasıtlı olarak "bakın pc'de satışlarımız düşük" demek amacıyla bu seçimi yapıyor gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Abi hala PC Collector's Edition preorder'ı yok ufukta, kafayı yicem. Olm yetim miyiz lan, allahın console babby'leri black armor edition alıcak biz fakir gibi gezicez mi, rezalet lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 [video]https://www.youtube.com/watch?v=hUSRQL11mBg?feature=oembed" width="459"> in my veins now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben biraz darksouls oynayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Bu arada oynayan her zamanki gibi baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 git gud dicen. En iyi OnlyAfro, onu izliceksiniz yigitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 xunn un dark souls 2 ye bukadar hype yapmasının nedeni nedir ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 akli kit biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 dark souls 2 ye yapmayacaktı da neye yapacaktı, delikanlıların oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 efsane olucak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 şu oyunun videolarını izlemiyorum hiçbir fikrim olmasın diye sdfs. betaymış demoymuş falan zaten oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Edriel said: xunn un dark souls 2 ye bukadar hype yapmasının nedeni nedir ? :P Çünkü oynadıgım en iyi oyunlardan biri. Bütün sinir bozucu negatif yanlarını fixlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ilk oyunun çok ses getirdiğini ve hardcore olduğunu duymuştumda PC versiyonun baya da sorunlu olduğunu duydum. Şu saatten sonrada orjinali bulunmaz heralde de böyle adam akıllı patchlenmiş fix lenmiş vermidonlu versiyonu bulunma ihtimali varsa pc için bakmak istiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar