Wisp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Güzelmiş sevdiğim faydalı bir bölgeye reset, bitirim oyunu da kullanırım güzel bir yerde.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 oyunu bitirmene gerek yok istediğin zaman kullanabiliyorsun. yalnız o zorluk artışı kalıcı, yani mesela bir bonfire a +1 bastın, her yer +1 orası +2 zorlukta, sonra ng+ a geçtiğin zaman orası da zorlaşacak, her yer +2 orası +3 olacak. o yüzden kullanmadan önce iyi düşünmek lazım. çok çok aşırı bir zorluk değil, geçilebilir ama yine de zaten zor olan yerlerde fazla kullanmamakta fayda var.
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 son dlc'nin görselleri ve incelemesi resmi ds facebook sayfasında yayınlandı, ben baktım, siz bakmayın, spoiler ve heyecanınız gidebilir. son dlc moblarını ve mekanları falan gördüm, keşke bakmasaydım lan, acayip üzgünüm şu an :D
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 GTA 5 bitirip bunun DLC'lerin başlıcam derhal ama vakit bulamıorum bu ara oynayacak.
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ben çıkan DLC ile başladım, oyunun grafiklere niye kötü diyolar diyodum meğer bunda düzeltmişler grafikleri çok güzel mekanlar grafikler oyunun.
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bell keeper covenant'a giren varmı hiç bilgisi olan ? girsem ne olur girmesen ne olur, ne yapsam
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 From Software, teşekkürler. DS2'de tüm boss'lar (gizli/ortada) pataklandı, PVP'nin de kısmen (çok pvp yapmadım) tadını çıkarttım. 10 numara oyun! 100 dlc çıksa yine alırım affetmem. O derece eğlendim. PS4 alınca Bloodborne, yenisi çıkana kadar da DS ve DS2'de takılmaya devam. Saygılar sevgiler.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3CxZX3udeZA
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Beyler ne yaptım ettim şu ancient dragon u geçemedim bi yardım ediverin
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 toşaklarının olduğu yere gidip vur hep uçmaya çalışırsada kuyrupuna doğru koş ama dikkat et bazen kafasını eğip bacaklarının arasına alev üflüyo ahahahaha
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 shield falan ugrasma bide direk al en güçlü silahını 2h gogo
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 O bacaklarının arasından püskürtme olayı hep bana denk geliyor zaten yaw neler yaptım yok bana mısın demiyor kuyruğuna doğru da koştum yine Ölüyorum
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 bacakların arasındayken aşağıdan püskürtebiliyo veya en bela hareketi olan uçup bayağı geniş bi alana instantkill püskürtebiliyo işte. en iyi taktik arka ayaklarının parmakları arasına kaçıp vurup vurup sonra ayağını kaldırdığında diğer ayağa koşup aynısını tekrarlamak. şunun gibi. http://www.youtube.com/watch?v=bDhzQnSXZqg kilit nokta uçmasını engellemek zaten, o hareketi aşırı imba. kurtulmak bayağı zor. onun yerine başka hareketi yapmasını garanti altına almak lazım yani. onun haricinde önünde durup her ateş püskürttüğünde koşup ön ayaklara vurup yine geri kaçıp tekrarlayanlar filan var, veya direkt kuyruğa vurup aşağıdan alev püskürteceği veya kuyruğunu salladığı zaman kaçıp sonra tekrarlayanlar var, ama onlarda uçmayacağı garanti değil bazen keyfine göre uçabiliyor. in güzeli ilk taktik, onu düzgün yapıp zamanlamayı tutturduğun sürece uçmayacağı -neredeyse- garanti.
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Denicem kardeşim çok sağol yardımın için az önce ateşten kaçayım derken kuyruğunun altında can verdim :D
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 taktik ShadowFury said: bacakların arasındayken aşağıdan püskürtebiliyo veya en bela hareketi olan uçup bayağı geniş bi alana instantkill püskürtebiliyo işte. en iyi taktik arka ayaklarının parmakları arasına kaçıp vurup vurup sonra ayağını kaldırdığında diğer ayağa koşup aynısını tekrarlamak. şunun gibi. http://www.youtube.com/watch?v=bDhzQnSXZqg kilit nokta uçmasını engellemek zaten, o hareketi aşırı imba. kurtulmak bayağı zor. onun yerine başka hareketi yapmasını garanti altına almak lazım yani. onun haricinde önünde durup her ateş püskürttüğünde koşup ön ayaklara vurup yine geri kaçıp tekrarlayanlar filan var, veya direkt kuyruğa vurup aşağıdan alev püskürteceği veya kuyruğunu salladığı zaman kaçıp sonra tekrarlayanlar var, ama onlarda uçmayacağı garanti değil bazen keyfine göre uçabiliyor. in güzeli ilk taktik, onu düzgün yapıp zamanlamayı tutturduğun sürece uçmayacağı -neredeyse- garanti. Sonunda öldürdüm namussuzu eyvallah senin taktik 30. Denemede işe yaradı :)
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Beyler bendeki tr hesapta bulunan DS2 ye us hesaptan dlc alsam oynayabilir miyim ?
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 DS1'den inanılmaz zevk aldım ama DS2'nin başında her ölümde hp cap'in düşmesine kıl oldum, 1 saat sonunda oynayasım gelmedi şimdiye kadar. Alışıyor mu insan, çaresi var mı nedir ?
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 alışıyor yüzün filan alıcan daha başlarda yerini sölemiyim yüzde 75'in altına inmeyecek o zaman hp.
Herifcotr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Arkadaslar ds2'nin tanıtım videosundaki warriorun giymis oldugu gearları knight karakterimde kullanabilir miyim? yoksa illa warrior acmam mı lazım?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kullanırsın, str istiyordu onlar sanırım az biraz
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 armorlarda bi requirement yok equipment load kapasitesi dışında.
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=v6OvKFwIza8&feature=youtu.be ps4 e geliyormus nisan'da lol
Öne çıkan mesajlar