Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ancient dragon kuyruğuna koşma. çok zor kesersin baya kasman lazım. dragon'u yerdeyken alev attırtacaksın. kapıdan girince ilk alev atıo ya. bacağına vurup tekrar girişe koşacaksın. her seferinde aynı şekilde yaklaşıcan. dragon o çizgileri geçmiyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bDhzQnSXZqg herif çözmüş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Red said: ancient dragon kuyruğuna koşma. çok zor kesersin baya kasman lazım. dragon'u yerdeyken alev attırtacaksın. kapıdan girince ilk alev atıo ya. bacağına vurup tekrar girişe koşacaksın. her seferinde aynı şekilde yaklaşıcan. dragon o çizgileri geçmiyor çünkü Ya onu denedim gotum gotum ilerlio o her seferinde ve en son kapiy kosuncs Tekrar oldum bi baktim baya ilerlemis, sabit kalsa ok de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 aldım oyunu yalnız yerdeki kanlar yazılar, efektler, ruhlar vs gözükmüyor. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 modemin fişi takılı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bide bi covenanta girdim ama nedir ne degildir bilmiorm summon signa engel oluo yazmıs bırı engel mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 companyye mi girdin ? gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 champions covenant var en iyisi girmediysen ona gir deli itemlar düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Red said: modemin fişi takılı mı ? bağlıyım nede, ekran kartı driverı ındırıorm sımdı yanı yazıları okuyup bloodstaine tıklayabiliorm ama yerde grafik olarak görmüorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 driverdanmış hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kralı da ancient dragonu da kestim rahatladım. Dragonu direkt arka ayaklarının parmaklarının arasına girerek bir sağa bir sola kestim hehe, hiç uçmadı havaya kereta üstüne bir de gittim belfy luna daki gargoyleları kestim onu da atlamıştım. bol boss kesmeli gün oldu. artık ng+ a geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ben hala dragon ve vendrick i erteliyorum. memory of jeigh farmlamak çok tatlı geldi:p Bonfire+10 u geçti ve az önce boss 484k soul verdi (soul bonus itemlar dahil tabi) ama bu rakama giant lord soul (+25k) ve ortamda kendiliğinden ölen moblar dahil değil (bu da bi +30k civarında sanırım) Bi level 300-400 filan görüp oyuna öyle devam edicem sanırım:P ya da 15m soul memory üzerinde tier yokmuş öyle oyuncu bulmak ta kolay oluyormuş, pvp filan denerim belki. Şimdi pvp yapıcak adam bulmak çok büyük dert. ng+ ya başlarsam çok fena bayacakmış gibi bir his var içimde, o yüzden onu iyice erteliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben de farmlayabilirim ya memory of jeigh aslında da melee yim nasıl farmlayacam onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 FASHION SOULS, BEST SOULS gösterin şampiyonlarınızı http://i.imgur.com/gHLoJjt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yıpranmış perde/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 o perde için kaç ascetic yaktım biliyor musun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 estetiği yakmışsın orası belli ba-dum-tiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Heide mezarında ters döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Büyülerin stat scaling değerlerini bulabileceğim bir yer var mı? Caster statlarına fazla abanmıştım, soul vessel ile biraz str dex arttırdım. Faith'i bayağı düşürdüm ama damage çok az azaldı. Soft cap üzerinde stat abanmanın işe yaradığı bir yerler var mı? (40 filan denmişti sanırım soft cap) Olay şu: Great Lightning Spearla memory of jeigh farmlıyorum, 80 küsür faith le de 800 ün biraz altında dmg veriyordum, 50 faithle de. Hatta 36 cast var, normalde 22 tane kalıyordu şimdi 20 tane var -ki 1 tanesini ıskaladım heykelden kurtulup ta giant lorda dalan bi askeri ezicem derken aniden eğildi diye. 14 yerine 15 tanede kestim yani. Koskoca 30+ levelı faith e gömmenin farkı altı üstü 1/14=~%7- dmg mı? (Aslında bundan bile daha az tabi, son spearın damageının ne kadarı vurdu ne kadarı boşa gitti dikkat etmedim) Faith abanmanın işe yaradığı büyüler filan var mı? Veya bütün hepsi için bunun hesabı filan nasıl yapılıyor? (Lightning Dragon Chime +5 ile bu hesaplar, S lightning scaling var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 giderek artan diminishing returns var bütün statlarda o yüzden fazla abanmamak lazım http://pastebin.com/vBzS8YSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sağol link bayağı işime yaradı (tu) Gerçi şöyle mesela x faith ile y chime ve z büyüsünü kullanınca şu kadar dps artışı olur tarzında bir hesap daha fazla işime gelirdi ^^ Ama pek gerek yok ona, 30 dmg için 30 küsür level gömülmez, ince hesaba da pek gerek yok o yüzden. Bu arada covenant lideri öldürsem onda da vendorlar gibi gravestone ile filan sorun çözülüyormu? Ya da ng+ a başladığım zaman hepsi reslenecek mi? Brotherhood of Blood elemanını kesince güzel soul drop bonuslu chest düşürüyomuş ta onu alsam mı yoksa katil olmaya değmez mi diye düşünüyorum :p Gerçi bloodbros a katılmaya pek niyetim yok şimdilik ama ileride isteyebilirim belki. Tabi ng+'a geçerken bütün ölü npcler resleniyorsa sırf onunla yetinmem tabi, sin filan dinlemeden kesmek gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Dark Souls 1de tum npcler resleniyordu ng+'ta. Bunda da %90 oyledir. Alayini kes gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 npc kesersen sin alıyorsun maviler basabiliyor sonra oynarken belli bir sayıda kestikleri zaman tekrar günahlar sıfırlanıyor, lost sinner sword var oda sin ile scale oluyor işte ne kadar sin o kadar damage ama buglu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bişi sorucam ya soap signla başka dünyalara yardım ediorz dimi? ilk bossumu öle kestim kendi bossumu kesmiş sayıldım mı? bide kendi dünyama milleti nası summonlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bu arada oberyn reisin öcünüde aldım http://www.youtube.com/watch?v=oCin79jq7l8&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar