Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

ya duramadım,
ilaçlı oyunun takılma sorunun hallettim.

sonra baktım Mouse uygun deil gamepad taktım. Bi yarım gün uğraştım sinir oldum.
neyse açıldı oyun

köpeklere daldım varyor olduktan sonra, bi temiz dayak yedim kaçtım.

sonra şişkoya daldım
ağzıma oturdu.

bunleanböyleolurmu olur ragequit bastım alt f4 stayla.

şimdi akşam olsada oynasam diorm :O alıcam galiba

sdfds betwixt'deki su aygırları ya. ben oyunu bitirmeye yakın zor kestim onları.
Sosyal ağlarda paylaş

Drangleic castleı da bitirdim yavaş yavaş ilerliyorum. Çoook keyifli ^^

Peki oyun bittikten sonra tekrar majula'ya dönüp bonfire'dan NG+ ı aktive edip yine aynı karakterle oynmaya devam mı ediyorsun. Tüm bosslar, moblar daha güçlü bir şekilde respawn mı oluyor?

Yoksa oyun bitiyor. Sen direkt yeni karakter mi açiosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Straid's Cell deki patlayan zombileri keserken yanlışlıkla Straid e de birazcık sürttüm, küstü bana. Ne zaman gitsem saldırıyo. Boss soul trade etmem lazım, bi tane de alınacak spell kalmıştı. Bunu düzeltmenin bi yolu var mı?

Yalnız npc+bonfire dibine 5 tane mob spawnı koyanın...
Kendisi de uzakta filan değil kapının yanında durup izliyo zaten. Majula ya gitmiyo anladığım kadarıyla hep orda durucak di mi? Ben mi birşeyleri eksik yaptım yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

Res arattım bulamadım, kastettiğin ruh çağırma mı? Ayrı bi res sistemi filan var mı? Ucuz mu? Her seferinde tekrarlamak lazımmış sanırım. Ayrıca sin filan problem olmuyor mu?

ng+ da sanırım npc ler de resetleniyormuş, oyun bitmeden straid in bonfire ına ascetic bassam da resetlenir mi? Aynı şey diye okumuştum, npc ler için de geçerli mi?

Bir de herifin tekine soul vererek affettirebiliyormuşuz ama çok pahalıymış, level x 1000 soul istiyormuş, 100k+ harcamam demek bu. Değer mi, yoksa öldürüp ghost olarak çağırmak daha mı ucuza gelir?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Straid's Cell deki patlayan zombileri keserken yanlışlıkla Straid e de birazcık sürttüm, küstü bana. Ne zaman gitsem saldırıyo. Boss soul trade etmem lazım, bi tane de alınacak spell kalmıştı. Bunu düzeltmenin bi yolu var mı?

Yalnız npc+bonfire dibine 5 tane mob spawnı koyanın...
Kendisi de uzakta filan değil kapının yanında durup izliyo zaten. Majula ya gitmiyo anladığım kadarıyla hep orda durucak di mi? Ben mi birşeyleri eksik yaptım yoksa?

Pardoner NPC bulacaksın.

İlerleyen bölümlerde geliyor.

Edit: Sonradan gördüm yazdığını. Özellikle almak isteyip alamadığın bir büyü veya silah varsa değer. İlerleyen bölümlerde 100k soul çok birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

hophop
bizde alabiliomuyuz ya tr den onu?

bu arada, oyun bi garip ya. Sanki dragon dogma daha dolu bi oyundu.bu daha bi maceracı o daha bi rpg.

bi tünelden aşağı indim, switchleri falan açtım, sonra bi yere geldim kule mule diyo

böle zırhlı dev ağalar var, ilkini yuvarlana yuvarlana döverken ikincisi geldi
o öbürünü aşşa ittirdi falan

olm ne biçim oyun lan bu, böle sanki oyunn yarısı yok, bomboş takılıorm öle
az oynatıo
ama insanın aklında hep.
Sosyal ağlarda paylaş

haha tabi quest log gibi seni net bir şekilde yönlendiren bir şey olmadığı için öyle geliyor.

ama sonradan çok seviyorsun.

o majula'da gün batımı, umutsuzluk, o kulenin başında tüm ümidi kesmiş adam. Esen rüzgar, müzik, ortam çok net.

Bu oyunda biraz sabır ve dikkat lazım. Ben de ilk girdiğimde direk o Heide's Tower of Flame'e gitmiştim, Forest of Giants pathini gözden kaçırmışım.

O dev adamlar ağzımı kırmıştı. Çünkü o sırada; Girerim ben buna right click spam yaparım ölüyorsa ölür ölmüyorsa demek ki çok güçlü tarzı bir düşünce yapım vardı.

Sonra oynaya oynaya, karşındaki adamların attack pattern'ına bakmayı, ne zaman parrylemen, ne zaman dodgelaman gerektiğini. Stamina'nı hiç bir zaman sonuna kadar harcamaman gerektiğini. Yeri geldi mi ulan ben bu kılıcı savurursam, ağzıma vuracak die düşünüp geri çekilmeyi, sabretmeyi falan öğreniyorsun.

Rush edersen oynayamıyorsun oyunu çoğu bölgede.

Sen ilk forest of the giants'a git. O Majula'daki bonfire'ın ordan denize doğru bakarken, sağ tarafında yamaçda aşağı doğru inen bir patika var. Oradan git. ilk bölge orası. Orayı bitirdikten sonra heide's tower of flame 'e gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...