Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 tabi pcsine göre değişir dimi bide zaten benim aleti tv ye bağlayınca normal oyunlar bile kasıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 attackları klavyeye koydum güzel oldu ya mousesuz oyun oynanmaz light ve heavey attackları ayırıp fix indirince de sıkıntı olmuyor mouse da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 PC'de gayet iyi çalışıyor dualshock ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ya demiştim ya alışınca tekrar açarım bi karakter diye de warrior açmıştım, sonradan okudum melee oynıcaksanız knight açın diye. warriodan knighta geçmemin bir avantajı olur mu. Yol yakınken geçiim mi yoksa devam etsem warriorla sorun olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Abi class olayı başlangıçta önemli biraz ilerde kendin dengelersin kafana göre takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bi fakrı yok takma tek farkı biri tırto baya tırto sılahla baslıyo obutu broadswordlaki onunda bi önemi yok, sen keyfine bakarak oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 tamam devam ediyrum o zaman bu delikanlı ile ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 neyse ancient dragon ve vendricki kestim. yalnız pilgrim covenantının bi olayı varmış fakat ben o sandalyedeki lavuğu kestiğim için yapamıyorum artık sdfs my work is done diyor. neyse kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 pilgirim bende yapmadım aslında epey güzel ödülleri vardı ama neyse artık belki ilerde, bossuda güzelmiş epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 klavye mousela adam gibi oynanmayan oyunu oynamam, benim değil oyunun kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 verdiğim linkle oynanıyo sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 souls serisini aranızda ng+'da da bitiren var mı ya. ben acayip sıkılyıorum çok az ilerledikten sonra. bi kere yolları molları vs bildiktne sonra bi keyfi kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ya şu old ironclad soldierları damage almadan kesme yöntemi var mı ya özellikle dar alanda, geniş alanda kaçıp edip kesiosun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 vurucakken geriye roll at, hareketini bitirince vur vurucakken geriye roll at, hareketini bitirince vur ... çok yavaşlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yerde rollun hızını mesafeisni dex mi etkiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 adaptability, attunement agility arttırıyor; agilityde roll hızını arttırıyor. Roll mesafesi de ağırlığa bağlı olarak azalıyor ne kadar ağırsan o kadar kısa yol alıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Red said: souls serisini aranızda ng+'da da bitiren var mı ya. ben acayip sıkılyıorum çok az ilerledikten sonra. bi kere yolları molları vs bildiktne sonra bi keyfi kalmıyor. Ben DS 1'de +4 fln yapmıstım, bunda da en az +1 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Sorcerer açtım, bayağı rahat geldi. Daha önceden kesemediğim büyük yaratıkları rahatça kesebilmek bayağı hoşuma gitti ^^ Önceden 10 defa filan denemiştim beceremeyince bırakmıştım kesmek zorunlu değilmiş diye. Biraz tatlısu gamerı gibi hissediyorum kendimi, ama olsun :p Ama soul arrow çok çabuk bitiyo ya, bi bonfire dan diğerine gidemiyorum bonfire önündeki yaratıkları kesmeye kalkışsam soul arrowların yarısı gidiyo zaten. Forest teki 1. bonfire ın önünü temizledim ama, artık spawn olmuyolar. Ya böyle her spawnı kuruta kuruta gitmem, ya da cast sayısını bi şekilde arttırmam lazım. Forest teki 2. bonfire a gitmeye çalıştım, yolun geri kalan yarısını tinerci gibi bıçaklaya bıçaklaya temizlemek zorunda kaldım. Soul arrow olduğu sürece aşırı kolay da, bittiği saniyede Swordsman den de daha zor, onda en azından düzgün kılıç vardı, armor vardı bununla direkt en düşük armorla ve daggerla kesmeye çalışıyorum 4-5 defa filan vurmak gerekiyo en ezik yaratıklara bile. Ama oyuna biraz alıştım. Kamera olayını çözdüm gibi, dövüşlerde autotarget kullanmak zorunda kalıyorum hala ama yine de idare ediyorum gibi. Daha da önemlisi koridorun köşesini döner dönmez kafama doğru inen bi balta görünce dodge filan ile kurtulabilmeye başladım. Combo da yemiyorum çok fazla. Melee combat pratiği yapmak zorunda kalıyorum yani. Tatlısu gamerlığından kurtarmaya yeter mi bilmiyorum ama ^^ Şimdi 2. bonfire a yeni geldim de bi npc soul arrow satıyo. Onu alsam cast sayısı artacak mı, yoksa zaten var diye bir işe yaramıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 diğer slot a koyarak arttırabilirsin sayısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Red said: souls serisini aranızda ng+'da da bitiren var mı ya. ben acayip sıkılyıorum çok az ilerledikten sonra. bi kere yolları molları vs bildiktne sonra bi keyfi kalmıyor. bunu üstüne bi de aynı buildle oynamak bayıyo beni. belki build değiştirip denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mortis said: yerde rollun hızını mesafeisni dex mi etkiliyor? adp etkiliyo ama vermeye deymez puan pvp falan yapıcaksan verrisin yoksa salla. ağırlık etkiliyo herseyden once butun mobiliteyi, hata single playerda bu oyunda zırh gıymek icin hic bir sebep nerdeyse oyun boyunca. havel shield veya yakın bı greatshile bide silah işte takılıyosun ole melee oynuyosan. zırh kaybettiğin stam regen'e deymiuo. hersey cok vuruyo zırhda o kadar azalmıto dmg'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mortis said: ya şu old ironclad soldierları damage almadan kesme yöntemi var mı ya özellikle dar alanda, geniş alanda kaçıp edip kesiosun da. Balista x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 iron keepte kanser ediyor onla asıl, hele ng plusta armor ignore edip vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 kolay abi o. bi geri takla sonra greatsword ile r2 attack uzaktan vuruon. tekrar geri takla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 taklaya da gerek yok, yürüyün geri geri yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar