Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Sorcerer açtım, bayağı rahat geldi. Daha önceden kesemediğim büyük yaratıkları rahatça kesebilmek bayağı hoşuma gitti ^^
Önceden 10 defa filan denemiştim beceremeyince bırakmıştım kesmek zorunlu değilmiş diye.
Biraz tatlısu gamerı gibi hissediyorum kendimi, ama olsun :p

Ama soul arrow çok çabuk bitiyo ya, bi bonfire dan diğerine gidemiyorum bonfire önündeki yaratıkları kesmeye kalkışsam soul arrowların yarısı gidiyo zaten. Forest teki 1. bonfire ın önünü temizledim ama, artık spawn olmuyolar.
Ya böyle her spawnı kuruta kuruta gitmem, ya da cast sayısını bi şekilde arttırmam lazım. Forest teki 2. bonfire a gitmeye çalıştım, yolun geri kalan yarısını tinerci gibi bıçaklaya bıçaklaya temizlemek zorunda kaldım. Soul arrow olduğu sürece aşırı kolay da, bittiği saniyede Swordsman den de daha zor, onda en azından düzgün kılıç vardı, armor vardı bununla direkt en düşük armorla ve daggerla kesmeye çalışıyorum 4-5 defa filan vurmak gerekiyo en ezik yaratıklara bile.

Ama oyuna biraz alıştım. Kamera olayını çözdüm gibi, dövüşlerde autotarget kullanmak zorunda kalıyorum hala ama yine de idare ediyorum gibi. Daha da önemlisi koridorun köşesini döner dönmez kafama doğru inen bi balta görünce dodge filan ile kurtulabilmeye başladım. Combo da yemiyorum çok fazla. Melee combat pratiği yapmak zorunda kalıyorum yani. Tatlısu gamerlığından kurtarmaya yeter mi bilmiyorum ama ^^

Şimdi 2. bonfire a yeni geldim de bi npc soul arrow satıyo. Onu alsam cast sayısı artacak mı, yoksa zaten var diye bir işe yaramıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

yerde rollun hızını mesafeisni dex mi etkiliyor?

adp etkiliyo ama vermeye deymez puan pvp falan yapıcaksan verrisin yoksa salla. ağırlık etkiliyo herseyden once butun mobiliteyi, hata single playerda bu oyunda zırh gıymek icin hic bir sebep nerdeyse oyun boyunca. havel shield veya yakın bı greatshile bide silah işte takılıyosun ole melee oynuyosan. zırh kaybettiğin stam regen'e deymiuo. hersey cok vuruyo zırhda o kadar azalmıto dmg'ı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...