Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:

TATLI SU GAMERLARI

LOLZ

PLEB

Abi bu isyan oyunun zorlugundan hardcorelugundan deil, tamamen gamepadle oyun oynayamam, ben fifa oynarken arkadaslarda kanatlardan kosarken ulan ortaa neydii die sorup basan bi adamim o kdr alakam yok. Ole olunca burda parrye basiim derken adama yuvarlanopm fln olmuo sinir bozuo. Klavye mouse la da problem ztn apayri. Ole olunca oyunu oynayamadim bildiin. Bi oynayabileyim rahat rahat sonra olmekten veya bossu kesememekten de sikayet ederim
Sosyal ağlarda paylaş

^
Birebir aynısını yaşıyorum şu anda. Klavyeyle ciddi ciddi oynamak imkansız diye sırf bunun için gamepad aldım, ama hiç alışkın değilim hareket ederken kamerayı yanlış tarafa çevirip duruyorum. Ama problem sırf bende değil sanırım, bloodstainlere filan tıklıyorum da herkes aynı dertten muzdarip gibi geldi. Dodgelamaya çalışırken uçurumdan fırlayanlar filan bayağı var, ben bile o kadar kötü değilim sanki:p En azından kendimi ezik hissetmiyorum bu sayede ^^

Ama hala problemli tabii, 3 tane minik domuz kesicem diye 3-4 defa ölüyorum filan. Arka taraftaki domuzlarda pratik yapıyorum, oyunu çözebilirsem oynamaya başlıycam ben de :p
Sosyal ağlarda paylaş

Alışmaya çalışıyorum ben. Pes etmedim.

Gerçi okuduğuma göre swordsman bayağı zormuş yeni başlayan oyuncular için, hem hp hem stamina düşük, hem de melee diye. Ben gidip onu seçtim bir de ahahahah.
Oynaması kolay build filan var mı? Ne olarak başlamak lazım? Knight başla, caster oyna, şu statları şu seviyeye kadar kas filan gibisinden tavsiye pls. Sırf melee ya da sırf caster gitmek için çok uygun bir oyun değil anladığım kadarıyla, buildler filan ikisine de ağırlık vermiş genelde. Sanırım daha ilerilerde respec te yapabiliyormuşuz ama oraya gelene kadar kolay level atlayıp ilerletebilecek bi build lazım bana.
Bir de itemları filan bilmediğimden str dex filan ne yapıyim onda da kararsız kalıyorum, şimdilik hp verdim biraz o kadar ama yeniden başlamam gerekecek sanırım, swordsman bayağı zor geldi.

Guide filan aradım hep level 100 ler 150 ler için setupları dizmişler nooblar ne yapsın karakteri nasıl geliştirsin kolayca anlatan bir yer de bulamadım. Böyle 0'dan karakter kasımı için tavsiye lazım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

elli defa soyledik bir defa daha soyliyelim, DS serisi caster oynanmaz. caster cok guclu bu oyunda, serinin ilk oyunundan beri adamlar dengeliyemediler caster siniflari, kisaca buyu oyunu kiriyor. adam gibi meele karakter yapip oynayin. build konusana gelince, seriye yeni baslayanlara tavsiyem str ya da dex build gitmeleri.
basit bir str build ornegi,
str 40+
dex 20
vit 30
end 20
vigor 30

zaten olayi kavrayinca kendi buildinizi cok rahat yapabilirsiinz. respec olayi dusunuldugu kadar zor degil. soul vessel diye bir item sayesinde respec yapilabiliyor. bulmasi/farmlamasi zor degil ve oyun icinde bayada mevcut.

en basiti bir tane npc ile konusarak(forest of the fallen giants da), daha oyunun baslarinda elde etmek mumkun.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlarken caster oynasam da kolay kolay level atlayıp daha sonra doğru düzgün bi classa respeclesem olmaz mı? :p

Büyük ihtimalle melee/caster karışık yapıcam zaten. Daha kolay olucaksa caster başlayıp sonra str dex arttırırım filan işte.
Gerçi hangi caster istediğim tarzda oluyor emin değilim. Bayağı bi Paladin build gördüm Knight/Cleric birlikte güzel oluyormuş filan diye.
Sorcerer ı pure kasmak mı lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

alıştım galiba az çok gamepad e yola soktum levelliorum kesiorum ediorum ama hep aynı yerde ilerliorum oyunda. forest of giants mıydı ne oradayım hep, respawndan dolayı böyle bir farma bağladım git basit mobları kes geri dön level atla git bi daha kes modunda :P

tabi şimdilik moblar sadece 3 lü atak şeklinde bana silah savuruo

sonra bi mob geldi beni blokladı mızrağı soktu bi tarafıma falan naaptımı şaşırdım ölüodum kaçtım hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...