Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 TATLI SU GAMERLARI LOLZ PLEB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Uninstall olmamis sahiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ng plus güzel olmuş lan gerçek dark souls ng plus ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 15. denemede smelteri kestim, çok mesudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Gangren said: TATLI SU GAMERLARI LOLZ PLEB Abi bu isyan oyunun zorlugundan hardcorelugundan deil, tamamen gamepadle oyun oynayamam, ben fifa oynarken arkadaslarda kanatlardan kosarken ulan ortaa neydii die sorup basan bi adamim o kdr alakam yok. Ole olunca burda parrye basiim derken adama yuvarlanopm fln olmuo sinir bozuo. Klavye mouse la da problem ztn apayri. Ole olunca oyunu oynayamadim bildiin. Bi oynayabileyim rahat rahat sonra olmekten veya bossu kesememekten de sikayet ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 konsol kültürü bana ters abi, tatlı su gamerları benim gözümde konsolcular asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ^ Birebir aynısını yaşıyorum şu anda. Klavyeyle ciddi ciddi oynamak imkansız diye sırf bunun için gamepad aldım, ama hiç alışkın değilim hareket ederken kamerayı yanlış tarafa çevirip duruyorum. Ama problem sırf bende değil sanırım, bloodstainlere filan tıklıyorum da herkes aynı dertten muzdarip gibi geldi. Dodgelamaya çalışırken uçurumdan fırlayanlar filan bayağı var, ben bile o kadar kötü değilim sanki:p En azından kendimi ezik hissetmiyorum bu sayede ^^ Ama hala problemli tabii, 3 tane minik domuz kesicem diye 3-4 defa ölüyorum filan. Arka taraftaki domuzlarda pratik yapıyorum, oyunu çözebilirsem oynamaya başlıycam ben de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 lan hadi hiç konsolunuz olmadı tamam e hiç mi x wing vs tie fighter oynamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 oyunun zorluğu vs. ayrı bir konu abi kontrolleri kullanamadıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor, zevk alamıyorum düşündüğüm şeyi yapamadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Sawer said: 15. denemede smelteri kestim, çok mesudum smelterda yardım almıyor musunuz? çok fazla gördüm böyle post. ben lucatieli summonladım bütün aggroyu çekti o. sonrası vur-kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 luca nın hemen ölmesi lazım smelter da aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben iki oyundur lucanın armoru alamadım, kesmedim ilkinde şimdi kayboldu bulsam kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konsol ile alakasi yok aslinda. Son donemlerin zorlugu ile taninan oyun serisini aliyorsunuz. Klavye mouse ile oynanmayacagini ilk oyundan beri soyluyoruz :p Bi de ustune ustluk gamepad tecrubeniz yok. Sonra niye yapamiyorum QQ Uninstall cakmadan keyif almaya bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Alışmaya çalışıyorum ben. Pes etmedim. Gerçi okuduğuma göre swordsman bayağı zormuş yeni başlayan oyuncular için, hem hp hem stamina düşük, hem de melee diye. Ben gidip onu seçtim bir de ahahahah. Oynaması kolay build filan var mı? Ne olarak başlamak lazım? Knight başla, caster oyna, şu statları şu seviyeye kadar kas filan gibisinden tavsiye pls. Sırf melee ya da sırf caster gitmek için çok uygun bir oyun değil anladığım kadarıyla, buildler filan ikisine de ağırlık vermiş genelde. Sanırım daha ilerilerde respec te yapabiliyormuşuz ama oraya gelene kadar kolay level atlayıp ilerletebilecek bi build lazım bana. Bir de itemları filan bilmediğimden str dex filan ne yapıyim onda da kararsız kalıyorum, şimdilik hp verdim biraz o kadar ama yeniden başlamam gerekecek sanırım, swordsman bayağı zor geldi. Guide filan aradım hep level 100 ler 150 ler için setupları dizmişler nooblar ne yapsın karakteri nasıl geliştirsin kolayca anlatan bir yer de bulamadım. Böyle 0'dan karakter kasımı için tavsiye lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 elli defa soyledik bir defa daha soyliyelim, DS serisi caster oynanmaz. caster cok guclu bu oyunda, serinin ilk oyunundan beri adamlar dengeliyemediler caster siniflari, kisaca buyu oyunu kiriyor. adam gibi meele karakter yapip oynayin. build konusana gelince, seriye yeni baslayanlara tavsiyem str ya da dex build gitmeleri. basit bir str build ornegi, str 40+ dex 20 vit 30 end 20 vigor 30 zaten olayi kavrayinca kendi buildinizi cok rahat yapabilirsiinz. respec olayi dusunuldugu kadar zor degil. soul vessel diye bir item sayesinde respec yapilabiliyor. bulmasi/farmlamasi zor degil ve oyun icinde bayada mevcut. en basiti bir tane npc ile konusarak(forest of the fallen giants da), daha oyunun baslarinda elde etmek mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 dodge/parry mantığını anlayana kadar bi shield lazım. sonra akarsınız pursuerdan sonra var bi shield %100 phy dmg reductionlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bir artoryas yok ya şöyle hem block hem parry hem dodge kullanmaya zorlayan adamı hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Başlarken caster oynasam da kolay kolay level atlayıp daha sonra doğru düzgün bi classa respeclesem olmaz mı? :p Büyük ihtimalle melee/caster karışık yapıcam zaten. Daha kolay olucaksa caster başlayıp sonra str dex arttırırım filan işte. Gerçi hangi caster istediğim tarzda oluyor emin değilim. Bayağı bi Paladin build gördüm Knight/Cleric birlikte güzel oluyormuş filan diye. Sorcerer ı pure kasmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Başlardaki kolay mob/boss larda melee ye alışmazsan, sonra sittin sene düzeltemezsin şeyini melee ye geçtiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ps3 e almak daha mı mantıklı bu oyunu madem pcdekıde gamepadle oynanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Ben ps3'te oynuyorum ve kesinlikle PS'te oynanmalı. Pc'nin derdiyle ugrasmaya hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bi derdi yok pcnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 gamepadle oynıycaksan pc belliki ps'in önünde, herkez pc alıp oynuyo speedrunlarda stream yapanlar falan, hem kasmıyo hemde grafikler baya daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 alıştım galiba az çok gamepad e yola soktum levelliorum kesiorum ediorum ama hep aynı yerde ilerliorum oyunda. forest of giants mıydı ne oradayım hep, respawndan dolayı böyle bir farma bağladım git basit mobları kes geri dön level atla git bi daha kes modunda :P tabi şimdilik moblar sadece 3 lü atak şeklinde bana silah savuruo sonra bi mob geldi beni blokladı mızrağı soktu bi tarafıma falan naaptımı şaşırdım ölüodum kaçtım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar