Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

en güzeli tek hızlı bir silah, lavuğun solundan daire çizip roll ve bir iki hit ile 5dk içinde kesmek.

kalkana gerek bile yok ama stamina lazım 3'lü swing için kalkan varsa yoksa stamina üçüncü swinge yetmiyor, bir kere yüzde 10 larda yedim onu kalkan yüzünden yedim hemde o yüzden kalkansız daha rahat olabilir o kombat.

Yada en basitinden : Havelin kalkanı alıp faceroll.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar dün gece aldım oyuna gece uykulu uykulu bir girdim nasıl diye, hiç dark souls ve demons souls oynamadıım için
ilk başta PC de klavye ile oynamak gerçeten çok garip geldi. böle interact tuşunun shift + left click olması. vs. sürekli mousela sağ tıklaıp back e tıklamak falan. neyse onlara alışırım da

şimdi gittim etrafta gezdim daldım, 3-4 kere öldüm biraz soul topladım çıktım. çok ölmemin bi zararı var mı mesela başta ölesine daldım öldüm 4-5 kez , soullarımı geri aldım ama başka bir zarar ıvar mı bana ölmemin.

karakterim warrior, Bana bir söyleyin şu oyunda dikkat etmem gereken nedir? NPClerle konuş, şuraya puan ver. şu stat önemli vs. gibi.

ona göre tekrar başlayayım,

ayrıca tavsiye edeceğiniz bir class var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ben gamepadsız oynuyodım sart deil ama oyun mal.

saldırıyı mouse click, heavy attağı double cliğe koymus mallar, o yüzden cok tıkalatınca bı normal bir heavy fala atıyo sacma sapan, kjaldırdım heavy attağı sağ click'e aldım, bu seferde 1 kez basınca bekliyoe double clickmi deilmi diye.

www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/240qbv/pc_workaround_5button_mouse_mappingmouse_lag/

sunu yaptım ondan sonra kısmı ınsan gibi oynıyabildim.

oyun baya kötü bi port
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Mortis, Left stick+R2 yaparak jump attack yapabiliyor musun? Bazi gamepadlerde sorun olabiliyormus diye duymustum.

Hii ben Giant soullarin birini yedim galiba :/

left stick ve r2 ye aynı anda basarak bişey yapmio koşmam mı lazım öncesinde onu da denedim olmadı bir şey

abi kafayı yiecem ben bu oyunu oynayamıcam galiba çok mutsuzum. hiç alışamadım

hayatımda gamepad kullanmadım hiç konsolum olmadığı için. Aldım bir tane bunu oyniim die, o kadar rahatsızım ki oynayamiorum hiç alışkın deilim. combatın arasında geri çekilip klaveyeye falan geçiorum.

bi yandan klavye ile user interface çok iğrenç ve galiba mouse attack'da da biraz delay var, gamepad'e nazaran.

oyunun inventory sistemine çok uyuz oldum. bir equipmentım var bi de inventory im var. inventory ne boka yario anlamiom gösterio sadece, equipmenta girip slota inventoryinden item atayınca kullaniosun.
çok sinirlendim oyuna gerçekten.
şu an sadece etrafta gezip dalıp dalıp ölüorum oyuna alışmaya çalışıorum ne zamn hah ok alıştım az çok dediimde 0 dan karakter açıp oynicam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...