dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 vendrik e 4 soul la gittim, yine 150 vuruyorum, adam döv döv bitmedi. İşin ilginci 40 str 22 faith ile, +10 claymore ile +10 lighting murakumo aynı dmg ı vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 lightning weaknessi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 en güzeli tek hızlı bir silah, lavuğun solundan daire çizip roll ve bir iki hit ile 5dk içinde kesmek. kalkana gerek bile yok ama stamina lazım 3'lü swing için kalkan varsa yoksa stamina üçüncü swinge yetmiyor, bir kere yüzde 10 larda yedim onu kalkan yüzünden yedim hemde o yüzden kalkansız daha rahat olabilir o kombat. Yada en basitinden : Havelin kalkanı alıp faceroll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2hwCGxhFOlM http://www.youtube.com/watch?v=nNo9Ow6XG10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 drangleic müthiş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 PVP'de selam verirken öldürenler ve can basanlara sitemim var, bilin istedim. Laglılara hiçbir şey demiyorum... sitem sitem sitem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Selam bitene kadar attack verilmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ya arkadaşlar dün gece aldım oyuna gece uykulu uykulu bir girdim nasıl diye, hiç dark souls ve demons souls oynamadıım için ilk başta PC de klavye ile oynamak gerçeten çok garip geldi. böle interact tuşunun shift + left click olması. vs. sürekli mousela sağ tıklaıp back e tıklamak falan. neyse onlara alışırım da şimdi gittim etrafta gezdim daldım, 3-4 kere öldüm biraz soul topladım çıktım. çok ölmemin bi zararı var mı mesela başta ölesine daldım öldüm 4-5 kez , soullarımı geri aldım ama başka bir zarar ıvar mı bana ölmemin. karakterim warrior, Bana bir söyleyin şu oyunda dikkat etmem gereken nedir? NPClerle konuş, şuraya puan ver. şu stat önemli vs. gibi. ona göre tekrar başlayayım, ayrıca tavsiye edeceğiniz bir class var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 klavyeyle oynama. olunce humanity gidiyo, her oldugunde hp azaliyo. cesedi toplamadan gene olursen gidiyo o soullar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 of benim konsolum yok hiç alışkın deilim ben gamepad e :( napiim gamepad mi satın alacam bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ejn ucuz pc de çalışcak gamepad linki plz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 logitech f510 var bende kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ben gamepadsız oynuyodım sart deil ama oyun mal. saldırıyı mouse click, heavy attağı double cliğe koymus mallar, o yüzden cok tıkalatınca bı normal bir heavy fala atıyo sacma sapan, kjaldırdım heavy attağı sağ click'e aldım, bu seferde 1 kez basınca bekliyoe double clickmi deilmi diye. www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/240qbv/pc_workaround_5button_mouse_mappingmouse_lag/ sunu yaptım ondan sonra kısmı ınsan gibi oynıyabildim. oyun baya kötü bi port Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 kotu port degil, kontroller kotu sadece, onu da gamepadle cozuyoruz zaten, cunku oyun gamepadle oynanmak icin yapilmis, klavyeyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Kaptim bi tane eve donerken logitech f310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 gözyaşları sel oldu shrine of amanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ancient dragonu kesemiyorum ya sdfs king'e gideyim dedim ama 12 12 vuruyor 3 saatte bitmez sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 giant soul ları naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mortis, Left stick+R2 yaparak jump attack yapabiliyor musun? Bazi gamepadlerde sorun olabiliyormus diye duymustum. Hii ben Giant soullarin birini yedim galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yenir mi onlar nimet. gerçi 60k veriyor az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Darqainu said: Mortis, Left stick+R2 yaparak jump attack yapabiliyor musun? Bazi gamepadlerde sorun olabiliyormus diye duymustum. Hii ben Giant soullarin birini yedim galiba :/ left stick ve r2 ye aynı anda basarak bişey yapmio koşmam mı lazım öncesinde onu da denedim olmadı bir şey abi kafayı yiecem ben bu oyunu oynayamıcam galiba çok mutsuzum. hiç alışamadım hayatımda gamepad kullanmadım hiç konsolum olmadığı için. Aldım bir tane bunu oyniim die, o kadar rahatsızım ki oynayamiorum hiç alışkın deilim. combatın arasında geri çekilip klaveyeye falan geçiorum. bi yandan klavye ile user interface çok iğrenç ve galiba mouse attack'da da biraz delay var, gamepad'e nazaran. oyunun inventory sistemine çok uyuz oldum. bir equipmentım var bi de inventory im var. inventory ne boka yario anlamiom gösterio sadece, equipmenta girip slota inventoryinden item atayınca kullaniosun. çok sinirlendim oyuna gerçekten. şu an sadece etrafta gezip dalıp dalıp ölüorum oyuna alışmaya çalışıorum ne zamn hah ok alıştım az çok dediimde 0 dan karakter açıp oynicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 alışacaksın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 mortis, bende aynı şeyleri yaşadım. ilk oyun daha kötüydü bu konularda. 3-4 saat zorladım kendimi baktım hala aynı uninstall ettim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar