toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 selam. 98 senesinde aldığım PS1'den sonra alacagım ilk konsol olacak. sirketimin bana yaptıgı kıyaklar sayesinde teknosadan 1000 küsür liralık bi hediye cekim olacak. bunu ps3'e yatırayım dedim. bugun gittim teknosa'da biraz bilgi aldım elemandan. 12GB'lık bi versiyon var, ext hdd ile kullanabilirsin diyo. digerleri 160 ve 320 gb olanlar var. fiyatlar 100 150 tl falan artıyor. oyun olursa icinde daha da artıyor. ve move pakedi falan var iste. simdi bunlardan hangisini almak mantıklı sizce? bir de pal ve ntsc formatları var. bunlardan birini secebiliyo muyuz? arasındaki fark nedir, bu konuda en ufak bir fikrim yok. oyunları shopto'dan mı alıyosunuz? daha karlı yerler var mı? saolun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 12gb ne yafs :D bir oyunu 12 gb zaten :) ben 300 gb yi teknosadan hiç araştırmadan paldur küldür almıştım :P hiçte sorun çıkmadı şimdiye kadar her oyunu oynayabiliyorum pal ve ntsc format ayrımı da yok diye biliyorum ps3 de. ha bide eleman arıyorlarsa boşum :D edit:ben oyunları genelde parası neyse verip alıyorum.zaten fifa dışında pek oyun oynadığımda yok :D ancak bide ps store üyeliği aldım 3 aylık 60 liraydı sanırım.çok güzel oyunları bedavaya indirip oynayabiliyorsun.misal en son batman arkham city beleş oldu indirdim onu oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Teknosa çok ciddi anlamda geçiriyor. Ama yapıcak bişey yok elinde çek var madem.. Kisisel tavsiyem.Eger 320 ile 160 arasında 20-30 TL fark varsa 320 al.. 500 gb alma onun yerine oyun ve external hdd alarak o farkı kapatırsın bide bunun ikinci joystick olayı var.. Sen şöle bişey yap.. 160gb ps3 slim 1 tane extra joystick Bulursan ; Heavy rain , Mgs 4 ,red Dead redemption. Fifa ve Pes falan aman diyim alma teknosadan.. 170 lira falan diyolar şaka gibi gittigidiyor da 97 liraya buldum aldım.. İyi bi paket yap kendine 1000TL hayli hayli yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Esnaf said: 12gb ne yafs :D bir oyunu 12 gb zaten :) ben 300 gb yi teknosadan hiç araştırmadan paldur küldür almıştım :P hiçte sorun çıkmadı şimdiye kadar her oyunu oynayabiliyorum pal ve ntsc format ayrımı da yok diye biliyorum ps3 de. ha bide eleman arıyorlarsa boşum :D edit:ben oyunları genelde parası neyse verip alıyorum.zaten fifa dışında pek oyun oynadığımda yok :D ancak bide ps store üyeliği aldım 3 aylık 60 liraydı sanırım.çok güzel oyunları bedavaya indirip oynayabiliyorsun.misal en son batman arkham city beleş oldu indirdim onu oynuyorum :) ya oyunu dvd'den calıstırmıyo mu? ne alakası var oyunla hdd'nin? muzik, video falan gibi seyler icin diye biliyorum ben onu. ama acıkcası konsolun yanında ekstradan hdd bulundurmak da amelelik gibi geliyo. ikinci kolu alırım ya 100 lira civarı bisey. o da cebinden gitsin sıkıntı degil. oyun olayını teknosa'dan yapmayayım diyorum. bos paket alıp (ya da move starter falan) oyunu netten siparis verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 oyunlar genelde 4 5 gb'lık şeyler yüklüyolar ps3'e açılışları falan hızlı olsun diye. hatta daha büyük yükleme yapanlarda var. onun dışında psn'den oyun alabilirsin. yukarda dendiği gibi ps+ alırsan orda beleş oyunlar oluyo onları indirirsin falan. bence mutlaka 320lik al. bende 40gblik fat var mesela. gittim 500gblik hdd aldım değiştirdim içindekini. şimdi okadar rahatım ki inanamazsın. 12gblik alma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Gitti gidiyorda çok uygun fiyatlara sıfır oyun satan dükkanlar var.. iki search et hemen bulursun.. zibil gibi adam var zaten parti mal getirip satan.. storelarda 100 lira olan oyunlar adamlar 50 lira.. yurtdısından getirip burda sattıkları için. oyun işine ordan hani aldım bugun oyniyim dersen al dedim bi tane diger oyunları gg'den aldıgında gelene kadar oyalanırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yok ya oyun gelene kadar hd film seyrederim :p dayanırım yani o kadar. gg'de oyun bulunması iyi oldu. iyi o zaman bos 320 gb'lık alırım, 750-800 lira falan olsa gerek. pal ntsc fark etmiyor di mi simdi? kalan paranın uzerine biraz ekleyip beats mi caksam bi de sdfg. ama teknosa'da da iyice kazıklıyolardır simdi onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi mümkün degil 750-800 lira.. hizlial.com da 600 lira bu.. http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/playstation_/31414/125082263/sony_ps3_250_gb_black_konsol 250gb = 600 lira bak. su cok iyiymiş.. http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/playstation_/31414/125081428/sony_ps3_slim_120_gb_konsol 120gb = 400 Lira.. http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/playstation_/31414#_1_0 hakkaten cok pahalı burası ya.. hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 o stokta yok sanırım 6 ay öncede açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ps3 ü napçan abi indirim kuponlarını sat nakite çevir sömestrda gez falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bi ara teknosada genç turkcell lilere indirim vardı.320 gb 600 lira felandı sanırım bide yanında 2 oyun hediye ediyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 1000 liralık hediye çekini 950'ye sat 550-600 liraya gidip düzgün bi yerden ps3 al ikinci kol ve aksesuarlara 200 lira öde 150 lira profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Satin alan varsa icinizde satiyorum 950'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 pontipati said: ps3 ü napçan abi indirim kuponlarını sat nakite çevir sömestrda gez falan Ya iznim yok zaten. Haftasonu gezebilecek kadar da iyi kazaniyorum. Dert degil gezip tozmak 1000 liraya ihtiyacim yok onun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Esnaf said: bi ara teknosada genç turkcell lilere indirim vardı.320 gb 600 lira felandı sanırım bide yanında 2 oyun hediye ediyorlardı Bunu dun bimeks'te gordum sanirim. 600 tl 320gb ama oyun falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 300gb falan yer olsun bence. external falan olur da sıkıcı işler. uğraşılmaz öyle. move setin olsun guitar hero setin olsun oyunları psn'den alıyorum genelde, onun için hdd önemli oluyor benim için. ama cd olarak bulundurmayı tercih eden insanlar da var ve her oyun psn'de olmuyor. ama psn'in avantajı, hem uygun fiyatlı oluyor tr'ye göre hem de 2 kişi ortak alabiliyorsun bi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aynen psn bi yerden sonra steam'e bağlıyo. artık sadece psnden alıyorum ps3 oyunlarını hem daha ucuza geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 psn guzelmis. peki baska bi soru sorayım konu ile alakalı. simdi 5+1 sony home theater var bende. bunu konsola baglayabiliyoruzdur di mi? yani ben usb'ye attıgım mkv'yi izlerken, ses cıkısını 5+1'den alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 alırsın muhtemelen bu arada ps3'ü evdeki ağa bağlayıp usb'yle uğraşmadan direk bilgisayardan da aktarabilirsin izleyeceklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bağlayabiliyosun bitane ps3 kablosu var direk bi tarafı aux. bende öyle kullanıyorum. oyunlarda fena zevkli oluyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 öncelikle 12 gb'ı alma kesinlikle ahah. arkadaşların söylediği gibi hiçbir şey yapamazsın onunla. 320 gb'lık da bana göre çok fazla. ideal'i 120 ve 160 gb'lıklar bana göre. ben 120'lik kullanıyorum, daha hiç dönüp de bir şey silmemi gerektirecek bir durum olmadı 2010 yılından beri. oyunları shopto'dan da alabilirsin, gittigidiyor'da da ucuza güzel oyunlar oluyor. ya da d&r'dan alabilirsin benim gibi, mesela şu ara d&r'de 6 ocak'a kadar çok sağlam indirim var oyunlarda. bir de psn var tabi, orayı da takip et arada sırada. oynaman gereken seriler ve oyunlar arasında: uncharted serisi god of war hd collection + god of war 3 heavy rain metal gear solid collection demon souls - dark souls tekken 6 ilgileniyorsan grand turismo yine ilgiliysen guitar hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 gh ve mgs fix zaten, kacırmam. digerlerini de duydum cok kez, hepsi aklımda yani, birer birer oynayacagım. red dead redemption var bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ya ben de heveslendim buna geçenlerde.ps4 çıkıcak mevzularını okudum vazgeçtim. ayrıca allah(c.c.) herkese seninki gibi iş versin tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 amin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 PS4 en erken 2014 rahat olun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar