benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 takımda bir tane doğru adam yokken recep ten ne bekliyorsunuz, herkesi geçip gol mü atsın.valla şu çocuğu harcayacaklar türkiye'de, avrupada olsa estiriyordu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bugüne kadar yaptığı işlerle en az laf edilecek adamlar olabilir Recep, Salih ve Sezer. Adamları yanlış maçlarda yanlış zamanda oyuna sokarsan çok bir şey beklememek lazım. Bütün takım kötüyse tutup maç çevirecek halleri zaten yok. Özgür Çek çok fenaydı ama ya hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 spor yorumcularına bak ya o Altan denen herif Arena'da tarihi fark olur falan diyor, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Biz mi yermisiz? Bu adam Aykut Kocaman i kosulsuz sartsiz destrkliyordu, bir zamandir kosulsuz sartsiz kostekliyor, birinden bir emir almis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Baggio said: Yok ben espri olarak nitelendirdiğin heykel mevzusundan söz etmiştim. Selçuk'la dalga geçmeyen FB'li, Sabri'yle dalga geçmeyen GS'li var mı? Hagi'yle kim dalga geçmiş? Alex yeterince büyük oyuncu gibi gelmiyor mu sana, yani 105 yıllık kulüp tarihinde Lefter ve Alex gibi iki ismin heykelinin dikilmesi "SEZERİN DE DİKİLSİN, SELÇUĞUN DA DİKİLSİN EHUEHUEHUEHE" gibi çok komik gelen bir konu mu? Balmumu müzesi falan açtık, Kemalettin'e kadar herkesin heykeli mi yapıldı, benim mi haberim yok? İki tane be hacı, iznin yoksa kaldıralım birini :/ İşte bunu diyorum bende. o kadar çıkın gs nin başarılarına tesadüf diyin sonra birşey dediğimizde kızıp bozarın. Alex e heykel mi dikilir allah aşkına. O zaman bizde uefa ve süper kupa kadrosunun topuna heykel dikelim. Hatta realmadrid ve barselona ordu kadar heykel diksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 birader sen çok yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 olm ne alakasi var alex'in heykelinin sizin kupalarinizla, real madridle, barcelonayla gs'nin basarilarina tesaduf diyen kim? onun konuyla alakasi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Valla biliyosunuz, genel olarak Aykut'un teknik becerisi konusunda bayağı negatif yorum yaparım. Ama dün yaptığını beğendim ben. Derbi arifesi öncesi takımı dinlendirdi, sakatlık riskini minimuma aldı, gençlere de bi Avrupa heyecanı sundu. Tabii o gençleri hemen aslanın ağzına atmak yerine önce ufak ufak yedekten oyuna sokup alıştırması gerekirdi, hem böyle ayakları birbirine dolaşmaz hem de yenilgide hemen hedef tahtası olmazlardı ama, o kadarını zaten yeterince eleştirdik. Eleştiriler daha çok malubiyet sebebiyle geliyor, bence önemsiz bir şey. Zaten çıkmayı garantilemişsin. Ha, fener kazansa muhtemelen bir Türk takımının avrupada alabileceği en yüksek grup puanını alacaktı 5 galibiyet 1 beraberlikle, 6 galibiyet zaten pek mümkün değil. Sağlık olsun. Şimdi işte o gençleri arada bir oyuna 2şer 3er sokup küstürmemek, bu maçtan dolayı kesildiniz diye düşündürmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Aykur Kocaman'ı bende beğenmem ama bu maçta zerre kadar suçu yok. Formalite maçı. Rakipte söylenene göre 9 eksikle gelmiş. Yedek oyunculara şans vermiş. Ama görülen o ki Fenerin o kadar yiyicisi var ki (bkz. Selçuk) Çok açık belli oldu biz nasıl olsa oynayamıyoruz. Kenarda sesimiz çıkmasın hem paramızı alalım hem Fener topçusuyuz havamız olsun. Herkes bunun kafasındaymış. Arada ilk 11 futbolcuları ile değiştirildiklerinde kaynayıp gidiyorlardı. Bu kadar yetersiz oldukları göze çarpmıyordu. Şimdi Aykut ne yapsın ? Sırf Fener için geçerli değil her büyük klüpte maalesef böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 adamlar eksiklerle geldi deniyordu ama ilk maçta oynayan tolga hanke ring xhaka gibi iyi adamları yine sahadaydı. takip etmediğim için tam bilmiyorum ama yamulmuyorsam zaten ilk 11 oyuncuları onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Seele bildiğim kadarıyla sıkı bir gladbach'lı, bu konuya açıklık getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ilk maçın kadrosu 1 Marc-Andre ter Stegen 3 Filip Daems 4 Roel Brouwers 16 Havard Nordtveit 39 Martin Stranzl 46' 5 Alexander Ring 62' 6 Tolga Ciğerci 14 Thorben Marx 18 Juan Arango 86' 34 Granit Xhaka 9 Luuk de Jong 33 Christofer Heimeroth 17 Oscar Wendt 8 Lukas Rupp 24 Tony Jantschke 62' 10 Igor De Camargo 86' 22 Peniel Mlapa 46' 31 Branimir Hrgota dünkü maçın kadrosu 33 Christofer Heimeroth 4 Roel Brouwers 15 Alvaro Dominguez 17 Oscar Wendt 5 Alexander Ring 72' 6 Tolga Ciğerci 27 Julian Korb 34 Granit Xhaka 67' 19 Mike Hanke 80' 22 Peniel Mlapa 31 Branimir Hrgota 29 Niklas Bolten 80' 2 Matthias Zimmermann 37 Niklas Dams 72' 25 Amin Younes 35 Nico Brandenburger 67' 9 Luuk de Jong valla bize kıyasla nerdeyse as kadroyla çıkmış gibiler neresi yedekler ben anlamadım =) biz galiba bir tek mehmet topalı tuttuk ilk 11 oyuncularımızdan. öyle çıkmaları da gayet normal borussianın, ben olsam aykutun yerinde as takıma 4-5 monte yapar öyle çıkardım sahaya ama aykuttan iyi bilecek halimiz yok o yüzden bir şey diyemiyorum görmek istediği bazı şeyler vardı demek ki.maçtan sonra yaptığı yorumlarda da ondan bahsetmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Kimse aykuttan iyi birsey bilmedigi icin aykut bu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ne halde abi adam? uefada 13 puan toplamış, ligde liderlik peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 souldarkorn said: Aykur Kocaman'ı bende beğenmem ama bu maçta zerre kadar suçu yok. Formalite maçı. Rakipte söylenene göre 9 eksikle gelmiş. Yedek oyunculara şans vermiş. Ama görülen o ki Fenerin o kadar yiyicisi var ki (bkz. Selçuk) Çok açık belli oldu biz nasıl olsa oynayamıyoruz. Kenarda sesimiz çıkmasın hem paramızı alalım hem Fener topçusuyuz havamız olsun. Herkes bunun kafasındaymış. Arada ilk 11 futbolcuları ile değiştirildiklerinde kaynayıp gidiyorlardı. Bu kadar yetersiz oldukları göze çarpmıyordu. Şimdi Aykut ne yapsın ? Sırf Fener için geçerli değil her büyük klüpte maalesef böyle. Abi Selçuk'un efsane kötü kıt beceriksiz bir oyuncu olduğunu anlamak için bu maçı izlemeye gerek yok. Ha bazı artkadaşlar "EN ÖYÖ YÖDÖK" falan diye direttilerde şuan Selçuk'u takımda istiyecek çook az FB'li birde Aykut Kocaman vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Aykuta rağmen baya iyi durumda fener bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar