Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - Mönchengladbach | 06.12.2012 @20:00

Seele

Öne çıkan mesajlar

Bugüne kadar yaptığı işlerle en az laf edilecek adamlar olabilir Recep, Salih ve Sezer. Adamları yanlış maçlarda yanlış zamanda oyuna sokarsan çok bir şey beklememek lazım. Bütün takım kötüyse tutup maç çevirecek halleri zaten yok.

Özgür Çek çok fenaydı ama ya hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Yok ben espri olarak nitelendirdiğin heykel mevzusundan söz etmiştim. Selçuk'la dalga geçmeyen FB'li, Sabri'yle dalga geçmeyen GS'li var mı? Hagi'yle kim dalga geçmiş?

Alex yeterince büyük oyuncu gibi gelmiyor mu sana, yani 105 yıllık kulüp tarihinde Lefter ve Alex gibi iki ismin heykelinin dikilmesi "SEZERİN DE DİKİLSİN, SELÇUĞUN DA DİKİLSİN EHUEHUEHUEHE" gibi çok komik gelen bir konu mu? Balmumu müzesi falan açtık, Kemalettin'e kadar herkesin heykeli mi yapıldı, benim mi haberim yok? İki tane be hacı, iznin yoksa kaldıralım birini :/

İşte bunu diyorum bende. o kadar çıkın gs nin başarılarına tesadüf diyin sonra birşey dediğimizde kızıp bozarın. Alex e heykel mi dikilir allah aşkına. O zaman bizde uefa ve süper kupa kadrosunun topuna heykel dikelim. Hatta realmadrid ve barselona ordu kadar heykel diksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla biliyosunuz, genel olarak Aykut'un teknik becerisi konusunda bayağı negatif yorum yaparım. Ama dün yaptığını beğendim ben.

Derbi arifesi öncesi takımı dinlendirdi, sakatlık riskini minimuma aldı, gençlere de bi Avrupa heyecanı sundu.

Tabii o gençleri hemen aslanın ağzına atmak yerine önce ufak ufak yedekten oyuna sokup alıştırması gerekirdi, hem böyle ayakları birbirine dolaşmaz hem de yenilgide hemen hedef tahtası olmazlardı ama, o kadarını zaten yeterince eleştirdik.

Eleştiriler daha çok malubiyet sebebiyle geliyor, bence önemsiz bir şey. Zaten çıkmayı garantilemişsin. Ha, fener kazansa muhtemelen bir Türk takımının avrupada alabileceği en yüksek grup puanını alacaktı 5 galibiyet 1 beraberlikle, 6 galibiyet zaten pek mümkün değil. Sağlık olsun.

Şimdi işte o gençleri arada bir oyuna 2şer 3er sokup küstürmemek, bu maçtan dolayı kesildiniz diye düşündürmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykur Kocaman'ı bende beğenmem ama bu maçta zerre kadar suçu yok. Formalite maçı. Rakipte söylenene göre 9 eksikle gelmiş. Yedek oyunculara şans vermiş. Ama görülen o ki Fenerin o kadar yiyicisi var ki (bkz. Selçuk) Çok açık belli oldu biz nasıl olsa oynayamıyoruz. Kenarda sesimiz çıkmasın hem paramızı alalım hem Fener topçusuyuz havamız olsun. Herkes bunun kafasındaymış. Arada ilk 11 futbolcuları ile değiştirildiklerinde kaynayıp gidiyorlardı. Bu kadar yetersiz oldukları göze çarpmıyordu. Şimdi Aykut ne yapsın ?

Sırf Fener için geçerli değil her büyük klüpte maalesef böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk maçın kadrosu

1 Marc-Andre ter Stegen
3 Filip Daems
4 Roel Brouwers
16 Havard Nordtveit
39 Martin Stranzl
46' 5 Alexander Ring
62' 6 Tolga Ciğerci
14 Thorben Marx
18 Juan Arango
86' 34 Granit Xhaka
9 Luuk de Jong

33 Christofer Heimeroth
17 Oscar Wendt
8 Lukas Rupp
24 Tony Jantschke
62' 10 Igor De Camargo
86' 22 Peniel Mlapa
46' 31 Branimir Hrgota

dünkü maçın kadrosu

33 Christofer Heimeroth
4 Roel Brouwers
15 Alvaro Dominguez
17 Oscar Wendt
5 Alexander Ring
72' 6 Tolga Ciğerci
27 Julian Korb
34 Granit Xhaka
67' 19 Mike Hanke
80' 22 Peniel Mlapa
31 Branimir Hrgota

29 Niklas Bolten
80' 2 Matthias Zimmermann
37 Niklas Dams
72' 25 Amin Younes
35 Nico Brandenburger
67' 9 Luuk de Jong

valla bize kıyasla nerdeyse as kadroyla çıkmış gibiler neresi yedekler ben anlamadım =) biz galiba bir tek mehmet topalı tuttuk ilk 11 oyuncularımızdan. öyle çıkmaları da gayet normal borussianın, ben olsam aykutun yerinde as takıma 4-5 monte yapar öyle çıkardım sahaya ama aykuttan iyi bilecek halimiz yok o yüzden bir şey diyemiyorum görmek istediği bazı şeyler vardı demek ki.maçtan sonra yaptığı yorumlarda da ondan bahsetmiş zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Aykur Kocaman'ı bende beğenmem ama bu maçta zerre kadar suçu yok. Formalite maçı. Rakipte söylenene göre 9 eksikle gelmiş. Yedek oyunculara şans vermiş. Ama görülen o ki Fenerin o kadar yiyicisi var ki (bkz. Selçuk) Çok açık belli oldu biz nasıl olsa oynayamıyoruz. Kenarda sesimiz çıkmasın hem paramızı alalım hem Fener topçusuyuz havamız olsun. Herkes bunun kafasındaymış. Arada ilk 11 futbolcuları ile değiştirildiklerinde kaynayıp gidiyorlardı. Bu kadar yetersiz oldukları göze çarpmıyordu. Şimdi Aykut ne yapsın ?

Sırf Fener için geçerli değil her büyük klüpte maalesef böyle.

Abi Selçuk'un efsane kötü kıt beceriksiz bir oyuncu olduğunu anlamak için bu maçı izlemeye gerek yok. Ha bazı artkadaşlar "EN ÖYÖ YÖDÖK" falan diye direttilerde şuan Selçuk'u takımda istiyecek çook az FB'li birde Aykut Kocaman vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...