KucukPrens Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Sağır olmanın keyfini çıkarsaydın hele yatakta huzurca uyurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ne alaka karın acıkmasıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hilti ildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 karnım zil çalıyo derlerya onun kulağa vurup kulakda zili duymak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 cok ince gormussun. bir kac gun izin verseydin de belki anlayan cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kbb a bir kere gidince sürekli gitmek zorunda kalıyorsun da yalan bence ya da ben çok şanslıyım. 5 yıl önce temizlettim, daha tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kulak neden çınlar diye bir araştırayım dedim araştırmaz olaydım moralim bozuldu bin tane hastalığın belirtisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 rude ear hastalığı olmayasın heh heh heeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Kulak yıkatma ayrı kulak temizleme ayrı. İçine su vermiyorlar, elektrikli süpürge gibi çekiyorlar içindekileri ve alışkanlık yapmıyor. Kimisinin kulak kanalı dar olabilir veya fazla kir üretiyor olabilir. Bu kişilerin düzenli olarak ya da kulağı tıkandığında ( 1 yılda 2 kere de olabilir 10 yıl hiç olmayabilir de) kulağını temizletmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 eldar tam anlamiyla dogru bilgiyi vermis. kesinlikle aliskanlik falan yok, bende bunyesel arizalar var o sebeple temizletmem gerekiyor. mesela normalde 6 ayda bir gelirsin demisti doktor bu kilo da oldugun surece diye.. kilo verdim biraz, sure uzadi direkt 10 aydir ihtiyacim olmadi simdilik, beklemedeyiz.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Wolas said: kulak neden çınlar diye bir araştırayım dedim araştırmaz olaydım moralim bozuldu bin tane hastalığın belirtisiymiş İmpuls iletme halindeyken ölen bir sinir varsa ölene kadar o zırıltıyı çekiyormuşsun, öyle bir hastalık varmış. Zamanında gold gece iki dakka kulağı çınladı diye araştırmış söylemişti bana da, kabus gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tinnitus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tesadüfe gel. benim de 2 gün önce kulağım tıkandı, hala geçmedi. su falan kaçmadı durduk yere bi anda tıkandı. hala geçmediğine göre yarın KBB yolu göründü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben bi sauna yapıcam bugün ondan sonra yarın da devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum bu arada saat 5 oldu çınlama devam ediyor sabah 7 de tıkanıkla başladı 12 de çınlamaya çevirdi ekranını yeni açmış olan okuyucular için özet geçeyim asduash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Baggio said: Kulağı bir kere yıkatmak hayatın boyunca yıkatma ihtiyacını getirir, "temiz iş oh ne güzel" diye lanse edilir mi abi su kaçtı diye? İnsaf. tam da "TEMİZLETSEM YA KULAĞIMI NE GÜZEL TEMİZ TEMİZ" diye düşünüyodum o yorumdan sonra. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ne kulakmış arkadaş açılmadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 El gibidir kulak bir kere yıkadın mı sürekli yıkamak gerekir :P Pis ise kulağınız yıkatın bu kadar basit. Akito said: Baggio said: Kulağı bir kere yıkatmak hayatın boyunca yıkatma ihtiyacını getirir, "temiz iş oh ne güzel" diye lanse edilir mi abi su kaçtı diye? İnsaf. tam da "TEMİZLETSEM YA KULAĞIMI NE GÜZEL TEMİZ TEMİZ" diye düşünüyodum o yorumdan sonra. iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 akşam saat 6 ihtibari ile tam olarak iş çıkışına denk geldi asansöre bindim binadan çıktım birde baktımki kulak çınlamıyor içim bi hoş oldu :D mutluyum darısı başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 benim tıkalı hala. istanbula da gidiyorum doktor falan yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yazıyoruz ama okuyan yok kulak yıkama diye bir şey kalmadı, kaldıysa da gerek yok temizlemek için. Gidiyorsun adamlar elektrikli süpürge gibi çekiyorlar kiri ve alışkanlık da yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ah o buşonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kulağım tıkalı iken veya gripken uçağa binip nerdeyse ağrıdan ağladımı bilirim. ÇAresizlik ne pis duygudur o uçakta be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 öglen kacan deniz suyunun aksam yatarken kendiliğinden çıkması arrghghhhhhh ahhh eargasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Absolut said: Kulağım tıkalı iken veya gripken uçağa binip nerdeyse ağrıdan ağladımı bilirim. ÇAresizlik ne pis duygudur o uçakta be. Gripken ucaga binmek felaket birsey gecen bayram yasadim. Allahtan 2 saat bir yolculuktu yoksa gebericek gibi hissettim gercekten. Meger damla damlatmamiz gerekiyormus (mecbur degilsrn binmemek en iyisi tabi) yoksa kulak zarin perte cikabilir. O yuzden ortakulak iltihabi oldum ya da ilerlemesine yrd etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar