Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Braga - Galatasaray ( 05.12.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

kithnos_1 said:

Bi Limasol diil tabi

hay limasole koyiim be abi tamam çok dandik ötesi bir takım var grubumuzda ama yapma gözünü seviim birazcık objektif bakın braga kim cluj kim be abi deplasmanda sizinkinden iyi kadrolu manuyu yendiler. yahu inşallah şampiyonlar ligini de kazanırsınız ahanda cthulhu ile beraber izledik valla çok sevindim ikinci golde lan bizzat yüzü burda herifin. ama görünen köy kılavuz istemiyo çok kötü gs. umarım toparlanır şubat-mart ayına kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

kithnos_1 said:

Bi Limasol diil tabi

hay limasole koyiim be abi tamam çok dandik ötesi bir takım var grubumuzda ama yapma gözünü seviim birazcık objektif bakın braga kim cluj kim be abi deplasmanda sizinkinden iyi kadrolu manuyu yendiler. yahu inşallah şampiyonlar ligini de kazanırsınız ahanda cthulhu ile beraber izledik valla çok sevindim ikinci golde lan bizzat yüzü burda herifin. ama görünen köy kılavuz istemiyo çok kötü gs. umarım toparlanır şubat-mart ayına kadar.

Şunu da düşünmek lazım o zaman ,
İlk maçta ManU'dan puan alınabilir hatta yenebilirdi GS , verilmeyen penaltılar , kaçan 1-2 net pozisyon vs.
Bir tek içerideki Braga maçı fail , Cluj maçında o zeminde kim olsa kazanamaz yapacak birşey yok.
Mucize olan bu durumdan geri dönmek , içeride de ManU'yu öyle ya da böyle yenmek . Yedek denilen takımdaki 11 oyuncunun 6-7 sini gözü kapalı yıldız oğlu yıldız diye lige getirirsin.

Ortada bir başarı var küçümsemeye çalışmak biraz komik benim görüşüm bu
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Liebe said:

kithnos_1 said:

Bi Limasol diil tabi

Şunu da düşünmek lazım o zaman ,
İlk maçta ManU'dan puan alınabilir hatta yenebilirdi GS , verilmeyen penaltılar , kaçan 1-2 net pozisyon vs.
Bir tek içerideki Braga maçı fail , Cluj maçında o zeminde kim olsa kazanamaz yapacak birşey yok.
Mucize olan bu durumdan geri dönmek , içeride de ManU'yu öyle ya da böyle yenmek . Yedek denilen takımdaki 11 oyuncunun 6-7 sini gözü kapalı yıldız oğlu yıldız diye lige getirirsin.

Ortada bir başarı var küçümsemeye çalışmak biraz komik benim görüşüm bu

var tabiki ben yok demiyorum avrupada en iyi 16 takım arasına kalmışsın bundan güzel ne olabilir.ama çok ite kaka oldu bundan bahsediyorum yani amaç bir tek son 16 ya kalmaksa tamam başarılı olundu gerisi önemli değil diyorsanız tamamdır.ama bence daha ilerisini düşünüyorsda galatasaray şapkasını önüne koyup düşünmeli herkes niye böyle zoraki oldu ya braga 2. golü atsaydı arada ne olurdu diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ne olacaktı ya

bu oyunla top 16'ya kalan takımlardan hiç birini eleyemeyiz normal şartlarda

buradan sonrası da gittiği yere kadar, fark yemeyelim diş geçirelim güzel bi şekilde elenelim

uefa artık hiç heyecan vermiyor, uefa'da yarı final mi cl'de top 16 mı desen hani aynı seviyede gibi, zaten güçsüz takımlara karşı dah akötü oynuyoruz

barça gelsin de izleyelim adamları bari

bakarsın burak balıyla bu turu da atlarız belli olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Galatasaray ile ilgili tek bir mucize var. Bu kadar kötü bir futbolcu olan Burak'ın öyle ya da böyle gol atıyor olması. Üstüne üstlük o goller sayesinde ya maçlara tutunuyor GS ya da kazanıyor.

Kötü oynayıp kazanmak bu tip durumlarda iyi oynayıp kazanmaktan bin kat daha iyidir benim gözümde. Braga deplasmanında geriden gelip maç almakta ayrı bir başarıdır. Galatasaray'a helal olsun.

Hayal perest olmaya gerek yok. Bu turdan sonrası imkansız değil ama çok çok zor. Ama bu GS'nin herşeye rağmen taraftarına bunu yaşatmış olması cidden büyük başarıdır.

GS'nin bana göre üst tur için tek bir şansı var o da Schalke ile eşleşmesi. Malaga çok ters onlara göre ve eleme şansı çok az. Schalke'nin istikrarsızlığı GS'ye denk gelirse çok temiz bir üst tur daha görebilir ama formda bir Schalke'yi de elemek çok zor.

Diğer takımları konuşmaya gerek yok, içeride dışarı da vurup geçer hepsi GS'ye. Bu iki takım sadece acaba dedirtebilir ki dediğim gibi Malaga yine sakat rakip.

Maçı Nevizade'de izledim bu arada bugün, maç sonrası milletin sevinci çok hoştu. Dediğim gibi bir takım taraftarına o sevinci yaşatıyorsa daha önemli bir şey yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ilk 3 maçta dünyanın en mal takımına karşı 1 puan topladınız, sonra ben maçları izlemeyi bıraktım. meğer bendenmiş.

abi cluj çok iyi takım galatasaryı tokatlar deniyordu buralarda

braga içinde aynı şekilde

e manu zaten manu denicek laf yok sfds
Sosyal ağlarda paylaş

Cluj GS'den iyi takım bana kalırsa ve ondan alınan dört puan, Manchester'ın yedeklerinden alınan 3 puandan 1000 kat daha değerlidir gözümde,

hatta ben halen inanamıyorum onları orada nasıl yendi GS, üstüne üstelik bu sezon GS'nin gerçekten iyi oynadığı tek tük maçlardan biriydi.

Braga kağıt üzerinde iyi bir takımdı ama bugün gördük ki ciddi sorunları var. Mükemmel atak yapıyorlar ama işte BJK'nin atamayanı olmuşlar. Yediğinden çok atamıyorsan bu düzende böyle GG olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...