imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 benim başıma geldiğinde almanyadan oğlum gelip oturcak ona tutuyorum burayı demiştim. ensef bi dayak yedim. zılgıt atan teyze adeta yumruklara tempo tutan savaş davulu gibiydi.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 birde şeyler var atletik yaşlılar boş koltuk görünce böyle herkese bişey demeden araçın içinde koşturan onlara hastayım ben
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 omuz atan 1.55 lik tombul yaşlı teyzelerin yanında hiçbir şey onlar
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 olm ülkeniz fakir ne diyim. almanyada hepsi isaretli. diyelim ki hasta/yaslilarin yerine oturdun. elindeki karti gösterip senin yerinden kaldiriyor. öyle kavga dövüs yok. istersen kalkma cezayi yiyorsun. (yasli derken yürüme zorlugu ceken).
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 vaperon said: Ya bir de bayana yer verme gibi saçma sapan bir şey var. 18 yaşında cıvır oturuyor, yaşlılara yer verecekmişim. Ya da bayana... Zaten ayakta zor duruyorsa kendini belli ediyor zaten ve yer veriyorum da bayan nedir? Afedersin de bi sektirip gitsin. Mutfakta sandalye mı kalmadı? Kudos. Ben onu bir adım öteye götürdüm artık yaşlı kadınlara da yer vermiyorum. Amcalarıma kurban olsun koltugum, çalışmışlar yıllarca etmişler de, mutfakta dedikodu yaparak göt büyütmüş teyze nah alır koltugu. Direk "Hayır." demek çok güzel, tavsiye ederim. Deli numarası yerine yabancı dile geçerseniz de çok komik oluyor, anında gavur dedikodusu baslıyor, "bunların ahlakı yok işte hocam, batı böyle" tarzında. Keyfinize doyum olmaz yani. http://i.imgur.com/pBjNZ.jpg
zeper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 valla bazı yaşlı teyzeler çok ton ton oluyorlar,yer verirken hatta yok çocum otur falan diyor...onlara can feda, her daim yer veririm,ama böyle gelip tepende dikilmiyor mu? tip tip bakmıyor mu? hatta otobüste abartıp üzerine düşer numarası yapmıyorlar mı...ifritimm yaa...ve ben bu numaraları bir tek kadınlarda gördüm, yaşlı amcalara ise her zaman yer veririm.onlar sakin sakin kenara çekiliyorlar çünkü..
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Myshkin said: omuz atan 1.55 lik tombul yaşlı teyzelerin yanında hiçbir şey onlar onlardan biri bi kere bi düştü gözümün önünde yeminlen un çuvalından öyle ses gelmezdi kesin kırdı bi yerlerini zor kaldırdılar
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hepiniz bi gün yaşlanıcaksınız
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 başımda otobuse bineli 5sn olmasına rağmen gelip yer isteyen ya da aşırı tepkilerle belli edenlere kıl oluyorum ben de. ama onun dışında zorluk çeken ya da çekeceklerini düşündüklerime yer veririm.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yaşlandıktan sonra otobüste ne işim var benim ya gider kahvenin önünde çay içerim
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ve o oturan çocukların da yorgun olabileceğini düşüneceğiz
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ya bazıları cidden çok sinir. kucağımda hayvan ötesi çanta zar zor atmışım koltuğa kendimi. teyze de hani ayakta gayet durabilecek bir tip. o halde bile gelip seni rahatsız edenler var. bütün bunlardan başka şu var bi de. özellikle genç kız/kadınların çantalarına(hayvan gibi olanlar) hakim olamayıp omuzuna koymaları. ya hayır çarpsa hadi neyse dicem. getirip koyuyor. elini kaldırsa kendisi duracak orada çanta. nasıl bir ebncillik lan bu.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bizim insanımız öküzdür abi bilemedin mi çantanızı çeker misiniz diyeceksin çekecek
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 toplu taşıma kullanan varmış vay be
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 vaperon said: Hikaye bu sabahın yağmurlu havasından serindi kardeş. :D karlı havasından serin değildi ama.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 benim bir arkadaşımın otobüste başına gelen olayı anlatayım ben de. inan hayatımda bu kadar güldüğüm bi an olmamıştı toplu taşıma araclarında. kabataştan ortaköye doğru gidiyoruz kadının teki arkadasın ayağına bastı arkadaş: hanfendi biraz dikkat eder misiniz ayağıma bastınız. kadın: banane ya napabilirim... arkadaş: eğer samimi olarak soruyorsanız öncelik olarak kilo vermeye başlayabilirsiniz... kadın: sizin gibiler için cezaevleri var biliyorsunuz... arkadaş: senin gibiler için de dukan diyeti var dedi. ölümüm o otobüste olacaktı öyle güldü herkes. inb4 cool story bro hehe çok komikmiş kardeş vs vs.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 8 sene önce /b/ de görmesem belki nostalji faktöründen 3/10 verdim
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 senko said: abi dilsiz rolu yapmak zor sakat rolu yapın onun yerine sakat derken sadece topallıyormuş gibin hani direk aman yavrum sen otur diyorlar. veya direk ayağım sakat teyze diyin, tamam diyip gidiyorlar. uç performans olmuş seninki. omuzumdan dirseğime kadar protez diye yemiştim ben bi kızı
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abi ayağın protez değil miydi senin?
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sanssizsansli said: cool story bro hehe çok komikmiş kardeş vs vs.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 dasaaa said: abi ayağın protez değil miydi senin? yok kalçadan bileğe kadar protez. ayak orjinal
Nako Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Akıl dolu bir hikaye, üstün bir zekanın ürünü. Pardon, ergen bir aklın ürünü diycektim.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ama o kadar salaksa kız "penis protez ya.. tut bak" diyip eline verebilirmişsin bence. hatta biraz daha zorlayıp "öpünce gerçeğe dönüşecek yaaa" da çekerdin. sonrasında da "BU BİR MUCİZE! SEN DOKUNUNCA ETE BÜRÜNDÜ!!" falan diye bağırırdın
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 napak şimdi dasaaa karşımızdakinin görsel zekasını seçemiyoruz ki.
Öne çıkan mesajlar