S-H Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 şanssızsın galiba biraz :) ben dün 5.30'da siparişi verdim,direk kargoladılar ve bugün 2.30'da elime ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Seyranbagları tarafında bır bılgısayarcı vardı,gigtek mi oyle birseydi adi, 2-3 sene once kapandı.Ankarada bır orası vardi bır de nova bilgisayar var adam akilli is yapan.Gerisi ya kazikci yada uckagitci, vatan haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ben "arızalı la bu galiba" diye bi ürünü geri gönderdim, tedarikçiye gönderdik durumu değiştiğinde bilgi vericez dediler, üzerinden 1 hafta geçti hala ses yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sen benim dedigim harici muzik icin yapilmis X-Fi'yi alacaktin. Takas iste olmazsa. Kalmamis =( Ben alamadan tukendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Defalarca Audigy faciası yaşadıktan sonra Creative almamaya yeminliydim de ASUS'ta da anakartta olsun, kasada olsun, biçok şeyde problem yaşadım aslında. Bi de ses kartı eklendi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Fin said: uslanmadım gene dfssdfsdf 1 haftaya getiririz diyen teknomarketlerden alayım artık : Burada ne var anlamadım? Cuma günü sipariş vermişsin, orada yazılana göre pazartesi-çarşamba kargoya verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 canım sıkıldı ss aldım bişi yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ben ram almıştım ultrabook için, akşama kargoya vermişlerdi. 2 günde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Tedarikçide Kojiroh'ın kartı gelecek hemen bakalım diye bekliyordu ,herhalde ilk defa bozulan bir ürün hadisesi ile karşılaştın .İstersen ben sana vatan maceraımı anlatayım Kojiroh said: Ben "arızalı la bu galiba" diye bi ürünü geri gönderdim, tedarikçiye gönderdik durumu değiştiğinde bilgi vericez dediler, üzerinden 1 hafta geçti hala ses yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ben de jagd gelsin de Vatan macerasını anlatsın diye bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ne gibi bir sorun yaşıyorsun tam anlatır mısın? Bende kendilerine ileteyim. Normalde işini çok düzgün yapar bir firmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sen önce -de yi ayrı yazmayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sanalmarketim iyi, diğerlerine göre fiyat uygun olursa alacağım şeyi ordan alıyorum ama genelde biraz daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 normalde 2-3 günde gelen kargo 24 saatten az bir sürede elime ulaştı,denk mi geldi bilmiyorum geçen yıl aldığım bir ürün yine 1 günde elime ulaşmıştı.gayet hızlı çalışıyorlar bence,toplamda 4 kez sipariş verdim hepsinde aynıydı,en azından bana öyle denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ne aldın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 2 kasa aldım ayrı ayrı,mouse+mp3 çalar için kulaklık aldım,son olarak pc için kulaklık ve mouse pad aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 adını soyadını pmle bana mı götlük yapıyorlar anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 akşam 1630da kulaklık siparişi verdim, ertesi gün 11 gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Fin said: sen önce -de yi ayrı yazmayı öğren. Sorunun mu var? Bence sistemde sorun aramadan önce kendine bak. Mesajlarını okuyorum şikayetini anlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Demin aradım adamları böle böle 3 haftadır ses seda yok noldu diye, hiç sipariş no ya da teknik servis no vermediğim halde adam direk ismimle hitap etti, bu hafta içinde sonuçlanır falan dedi sevindim. http://i20.photobucket.com/albums/b235/dark7fire/meme/Some-faith-in-humanity-has-been-restored.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 O kadar övdük 2 gündür bi siparişi getiremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar