Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanalmarketim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seyranbagları tarafında bır bılgısayarcı vardı,gigtek mi oyle birseydi adi, 2-3 sene once kapandı.Ankarada bır orası vardi bır de nova bilgisayar var adam akilli is yapan.Gerisi ya kazikci yada uckagitci, vatan haric.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sen benim dedigim harici muzik icin yapilmis X-Fi'yi alacaktin. Takas iste olmazsa. Kalmamis =( Ben alamadan tukendi.
Mesaj tarihi:
Defalarca Audigy faciası yaşadıktan sonra Creative almamaya yeminliydim de ASUS'ta da anakartta olsun, kasada olsun, biçok şeyde problem yaşadım aslında. Bi de ses kartı eklendi şimdi.
Mesaj tarihi:
Fin said:

uslanmadım gene dfssdfsdf
1 haftaya getiririz diyen teknomarketlerden alayım artık :

Burada ne var anlamadım? Cuma günü sipariş vermişsin, orada yazılana göre pazartesi-çarşamba kargoya verilecek.
Mesaj tarihi:
Tedarikçide Kojiroh'ın kartı gelecek hemen bakalım diye bekliyordu ,herhalde ilk defa bozulan bir ürün hadisesi ile karşılaştın .İstersen ben sana vatan maceraımı anlatayım

Kojiroh said:

Ben "arızalı la bu galiba" diye bi ürünü geri gönderdim, tedarikçiye gönderdik durumu değiştiğinde bilgi vericez dediler, üzerinden 1 hafta geçti hala ses yok :(
Mesaj tarihi:
normalde 2-3 günde gelen kargo 24 saatten az bir sürede elime ulaştı,denk mi geldi bilmiyorum geçen yıl aldığım bir ürün yine 1 günde elime ulaşmıştı.gayet hızlı çalışıyorlar bence,toplamda 4 kez sipariş verdim hepsinde aynıydı,en azından bana öyle denk geldi.
Mesaj tarihi:
Fin said:

sen önce -de yi ayrı yazmayı öğren.

Sorunun mu var?

Bence sistemde sorun aramadan önce kendine bak. Mesajlarını okuyorum şikayetini anlatıyorsun.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Demin aradım adamları böle böle 3 haftadır ses seda yok noldu diye, hiç sipariş no ya da teknik servis no vermediğim halde adam direk ismimle hitap etti, bu hafta içinde sonuçlanır falan dedi sevindim.

http://i20.photobucket.com/albums/b235/dark7fire/meme/Some-faith-in-humanity-has-been-restored.jpg
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...