Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 mncık başlıklarının kadrolu trolleri ellerini kavuşturarak fırsat bekliyor http://www.youtube.com/watch?v=7cnu_EWgeJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hatun gazete okuyor karşımda gördünmü dedi adamın kocası memeleri büyük diye zırlamış videoyu kaldırttırmış.sonrasında bu videoyu gördüm arada 2 dakika geçti. Kadın efsane yani hani bakayım gazeteye dedim fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 songül önderliğinde liseliler ayaklanırdı he dsafl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bir chivette değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Red said: büyük gögüs kötü abi zaten babanneciler seviyor bi tek ortaboy iyidir http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdcnyj9au31qkd7cbo3_250.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bu hatun evliyken soforuyle kaçmamışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Esh said: 38 D mi bu? 95 B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 songül karlıyı hiç böyle hayal etmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bildigin kutur kuturmus hatun hic bilmiyordum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kocasi sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bu vidyo sayesinde tüm yutuba hakim olabiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Geçende canlı yayında mini etek giydiği için eşi telefon edip uyarmıştı ve songül kıyafetini değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam. Şimdide hem mini hemde artısı var reklam diye dşünesim gelmedi değil http://www.youtube.com/watch?v=6inR3lpP18c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Songül karlıyı gençliğinde de severdim, ama sanki başka biriydi, farklı bir yüzü vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hatun çok iyimiş cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Gençken adam gibi türkücüydü, sonradan çakma Seda Sayan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tanımam etmem ama görsel olarak varoş güzeli havası var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tatar öyle deme escape gelicek şimdi üzülücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 sedat utkuya buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Bugün iyi yağmur yağdı barajlar dolmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 alayınıza internetiniz hayırlı olsun diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ee caps yok mu hee ben çok yanlış anlamışım başlığı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Viktor said: ki hani bilimsel olarak ispatlanmis bi streisand effect var, bu herif videoyu kaldirmaya calisip haber olmasaydi karsinin degil memelerini kim oldugunu bile bilmiyor olucaktim, sayesinde her ikisinide ogrenmis oldum ki bin tane provakatif poz cikti birde karsima adam karimin memelerine bakin diye pankart acsaydi daha az etkili olurdu he ya. mesela songül karlı kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 o da doğru aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Başlık 10-15 sayfayı bulursa, kocasının da burayı bulacağını düşünüyorum özellikle son Pınar vakasından sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://i.troll.ws/697733fb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar