Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'songül karlı sütyensiz' yutuptan kaldırıldı


pontipati

Öne çıkan mesajlar

said:
Songül Karlı'nın kıskançlık krizleriyle bilinen eşinin bu defa 'Songül Karlı sutyensiz' başlığıyla Youtube'da izlenme rekorları kıran videosunu ekleyen kişiyi bulduğu ve bu videoyu kaldırttığı öğrenildi.

Video son zamanların en çok izlenen videoları arasında bulunuyordu.

"ARKADAŞLAR KOCASI BENİ ARIYOR KALDIRIYORUM"

Videoyu yükleyen kişi, 10 gün önce Youtube'daki görüntünün altına, "Arkadaşlar Songül Karlı'nın kocası beni arıyormuş videoyu kaldırıyorum, son 10 gün, kaldıracağım videoyu" diye yazdı. Sürenin dolmasının ardından da video silindi.

link
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=8mFUwlRj0qg

said:
artık yeter artık gerçekden yeter arkadaş hergün duş alıp üstüne bidaha duş almakdan hergün hergün o işi yapmakdan enerjim kalmadı amk arkadaşlar bir gün belirleyelim ### taksimde eylem yapalım youtube bu videoyu kaldırsın amk. Ulan son zamanlarda su faturası bi gelmeye başladı evde karıştı amk hayatımı ##### songül karlı ve göğüsleri şuan ben duş alcam siz takılın.
onur karataş



said:
boşalan çıksın sayfa kasıyor arkadaşlar!
MossyKeane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ki hani bilimsel olarak ispatlanmis bi streisand effect var, bu herif videoyu kaldirmaya calisip haber olmasaydi karsinin degil memelerini kim oldugunu bile bilmiyor olucaktim, sayesinde her ikisinide ogrenmis oldum ki bin tane provakatif poz cikti birde karsima

adam karimin memelerine bakin diye pankart acsaydi daha az etkili olurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...