pontipati Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 said: Songül Karlı'nın kıskançlık krizleriyle bilinen eşinin bu defa 'Songül Karlı sutyensiz' başlığıyla Youtube'da izlenme rekorları kıran videosunu ekleyen kişiyi bulduğu ve bu videoyu kaldırttığı öğrenildi. Video son zamanların en çok izlenen videoları arasında bulunuyordu. "ARKADAŞLAR KOCASI BENİ ARIYOR KALDIRIYORUM" Videoyu yükleyen kişi, 10 gün önce Youtube'daki görüntünün altına, "Arkadaşlar Songül Karlı'nın kocası beni arıyormuş videoyu kaldırıyorum, son 10 gün, kaldıracağım videoyu" diye yazdı. Sürenin dolmasının ardından da video silindi. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kaç defa izlenmişti ? edit: yoruma baktım 10 milyon defa görüntülenmiş demiş biri. doğru olamaz herhalde aşlsdfkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 no problemo http://i.imgur.com/RyADO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bence doğru olabilir çünkü ben bile merak edim baktım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8mFUwlRj0qg said: artık yeter artık gerçekden yeter arkadaş hergün duş alıp üstüne bidaha duş almakdan hergün hergün o işi yapmakdan enerjim kalmadı amk arkadaşlar bir gün belirleyelim ### taksimde eylem yapalım youtube bu videoyu kaldırsın amk. Ulan son zamanlarda su faturası bi gelmeye başladı evde karıştı amk hayatımı ##### songül karlı ve göğüsleri şuan ben duş alcam siz takılın. onur karataş said: boşalan çıksın sayfa kasıyor arkadaşlar! MossyKeane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yutup amacsiz kaldi benim icin. Arifin video da silinirse ceddimize kufur ediyor diye ingilizler tarafindan birakirim yutubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ee iyi bitanesini kaldırtmışta, aynı videoyu koyan belki 10 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Video'daki meme ucu kismi baya baya hayal gucu destekli olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 o değil de, escape nerede kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ki hani bilimsel olarak ispatlanmis bi streisand effect var, bu herif videoyu kaldirmaya calisip haber olmasaydi karsinin degil memelerini kim oldugunu bile bilmiyor olucaktim, sayesinde her ikisinide ogrenmis oldum ki bin tane provakatif poz cikti birde karsima adam karimin memelerine bakin diye pankart acsaydi daha az etkili olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Evli barklı kadın memelerinin maşallahı var allah sahibine bağışlasın lömbür lömbür inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Çip yandı bi soğuk duşa gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 38 D mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kadın bildiğin nereye saklayacağını şaşırdı memeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 medyatik ünlü karı almayaymış madem o kadar kıskanç herif, hiç mi izlememiş karıyı önceden tvde bırakın ya bu olay bile reklam, aralarında konuşup planlamışlardır bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Düğününü canlı yayında yaptı adam bir de. Damadın yüzünü falan sakladılar bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 songül karlı ve zuhal topal catfight yapmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kolay mi sandin onlari saklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Kaede said: songül karlı ve zuhal topal catfight yapmalı ya ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 biraz bakındım meme ucu göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Buyuk gogus cok da iyi bisey degil bence ya. Bi kere 38d kiz arkadasim olmustu 2006dai. Hani ne bileyim yatakta kadinin hareketini baya kisitliyo gibi. Ya da sekse spor gozuyle bakmayi kesmem lazim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 büyük gögüs kötü abi zaten babanneciler seviyor bi tek ortaboy iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tahtacı mehmet paşa ve middle size?? asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Beyler başlamayın yine büyük küçük diye bu yolda çok şehit verdik biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar