Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Banada su cikolata kapli drajelerde oluyor. Elit gourmet dragee mi ne var altin kutu. Findik antep fistigi ve badem uzerinde sutlu cikolata, bitter ve beyaz cikolata kaplamalari var. Cok tehlikeli ya cerez gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bende bu bimdeki fındık ezmesine hastayım. Direk bir kavanozu bitiriyorum 300 gr. Her hafta pazarları cheat meal olarak. 1800 gr. TADAYNS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 fındık ezmesi ben de çok severim ama midemi bozuyor sfs tahin pekmezde ekmeksiz gitmiyor ya.nutella puding gibi gidiyor o sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Antep fistikli draje oldurur adami. Muthis bir sey o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ula ne yazmışlar diye bakayım dedim. Fıstık ezmesi kavanozunu kaşıkladım bitirdim. Neyse ki üçte biri falan kalmıştı. Yine de 100 gramdan fazlaydı. Bi 700-800 kalori almışımdır kafadan. Neyse artık noel bitene kadar hedefim kilomu koruyup, sonra yine iki kilo vermek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Miraj da dayanamadi :D Benimki bu iste: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hayatın anlamı la bu sabah ögle akşam her türlü gidiyor yarabbi maşallah tütütüütütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Perfectionist said: Hepsi jumbo, xxl, anne porsiyonu falan olsa 20gr yapar. Asil gainer benimki olm. 1 olcek whey. 100 yulaf. 1 muz. 500ml sut. 2 kasik bol findik fistik ezmesi. Blender'da cek ve gunde 2 tane yapistir. Bununla kilo alamam diyeni doverler. 50 gramdan fazla protein 120den fazla karb 20-25gr faydali yag var. 100 gr yulaf ne olm 1 paket 2 günde biter ayrıca şu yulafı nasıl çözdürüyüosunz anlamıyorum benim mixer dandik ya o posa gibi kalıyo karışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 1. Olm 100gr ne ki? Ben bulkta gunde 300gr yiyorum. 2. Ben mikserde falan cekmiyorum artik. Karistirip cimento gibi agzima dokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Sparkcaster said: tahin pekmez >* dün yiyim dedim biraz nutella ıyk yani direk pleb tier adam ağzının tadını biliyo yaaa,accık yiyeyim bende hazırlayıp tahinpekmezzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Perfectionist said: 1. Olm 100gr ne ki? Ben bulkta gunde 300gr yiyorum. 2. Ben mikserde falan cekmiyorum artik. Karistirip cimento gibi agzima dokuyorum. kutusu 225 değil mi zaten? PARA BOL YULAFA HARCIYON SANIRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tropikal müsli hertürlü yulafı döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 müsli kızlar için olm. AT İNEK GİBİ YULAF ÇİGNİCEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 NOT THAT HARDCOREEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 at kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Olur mu eti lifalif iste 500gr kutusu. 3,5 lira mi ne. Yulaf yiyene de zengin densin ilk sende gordum. Sanki quacker oats yiyoruz tum gun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 nası 500 la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Killer said: nası 500 la eti-lifalif-500gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hee bende eti yulaf yiyom bomba gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Whey ile karistirinca sahlandiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 nası yiyebiliyosunuz abi yulafı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi çok iğrenç ben aldım bi kere yiim dedim. zor yuttum ilk kaşığı sora bidaha denemedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yulaf iyide wheyi ben tam erimeden yiyemiyom, kase içinde karıştırınca erimiyo meret. Yulaf ilk bbaşta zordur, tozşeker veya bal döküyodum ben ama sonra laplap gitti. Kuru üzüm alıp içine katabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yine soracagim ama kaltiktan max 30dk 1 saat osnra salonda oluyorum calismadan da 1 saat kadar sonra yemege oturabiliyorum calisma oncesi yemek onemli mi, yemeden gidiyordum onceden musait olmadigi icin de su anda degistirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bi kaşık pekmez falan at olmadı. Kahve içip elma yiyebilirsin demişti bana tili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar