Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 zaten benim söylemek istediğim şey vücuttan atılamadığı için birikiyo olması ha 40-50 yaşındaysanız çok etkisi olmayabilir ama ben daha 22 yaşımdayım ve tonbalığını sürekli tüketen biriyim şimdi tabiki zehirlenmem ama 40 yaşıma geldiğimde ambele olabilirim diyorum. verdiğin linki okuyacağım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 150 mµ altındaki porlara girebiliyor işte civa ama balıktaki civa formu nasıldır bilemedim hani bahsettiğim civa zaten HF yada gazla atılıyordu.insanın polimer olmadığını varsayarsak mide asidi falan filan ne bileyim lan ben ahahah yemeyin işte olm çok zararlıymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi dünyada sadece balıkla beslenip civa zehirlenmesi olmayanlar var. adamın sandığı gibi değil tam olay. okusun anlayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bi dk simdi kutu ton baligi yiyor muyuz yemiyor muyuz? Ben oglenleri bi kutu yiyorum valla genelde. Az yemek gerekiyorsa soyleyin aliskanlik haline gelmeden cikariyim. Kopamiyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Her balıkta her oranda civa yok tabi ki. http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm Bakın mesela hamsi lowest mercury de. Bir de benim bildiğim spirulina ağır metali atıyor vücuttan. Böyle çok yüksekse yüksek dozajlarda var onun kullanımı. Bence o kadar gereksiz takviye alacağınıza spirulina veya chlorella filan alın. Radyasyon yemiş hastalarda radyasyonu düşürüyor öyle bi meret bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bu da gitti... Ton baliginda civa yuksek, tavuklar zaten skandal, buyuk bas hayvanlar hormonlu, sut urunleri mokoko. Lan ne yiycem ben 250gr protein alacak? Butun gun whey mi iciyim? Sabahtan aksama kadar kuzu et mi yiycez? Soya ya abanip meme mi yapiym? Biktim protein kaynagi secmekten. Hindi + kuzu diye gidiyorum zaten de sirkette adam gibi proteinli yemek ckmiyor ne ilave edicem ben bunun yanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ya abi atın ölümü arpadan olsun 21. yüz yıl bunun seçimi sana kalmamış yapcak bişey yok alkol sigara uyuşturucumuz yok bide dengeli beslenme gerisi go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 İşte adam gibi ülkede olsak ucuza grass fed etimizi alırız. Ucuza takır takır yeriz. Ben bayılmıyom her gün balık yemeye. Ton balığını bende severek yerdim geçen hamsiye bakayım derken uyandım bu olaya. Öyle kötü bir olay ki en çok proteine ihtiyacı olan adamlar vücut geliştirenler. En çok hormonsuz protein kaynağı bulması gerekende onlar. Ama en ucuz protein kaynağı tavuk ve deli gibi hormonlu dana eti de öyle. DEVLET BİZE YARDIM ETSİN haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ya simdi burda asil sorun etlerden gecen xenoestrogenler falan yuzunden estrogen miktarinda artis ve testo seviyesinde dusus sanirim? Vuralim mis gibi testoyu yiyelim tavugumuzu olmaz mi? Win win :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 balkonda tavuk mu beslesek ama ton iyidir ya pınar iri parçalıyı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Perfectionist said: Ya simdi burda asil sorun etlerden gecen xenoestrogenler falan yuzunden estrogen miktarinda artis ve testo seviyesinde dusus sanirim? Vuralim mis gibi testoyu yiyelim tavugumuzu olmaz mi? Win win :D abi senle killer zaten 1 seneye kalmaz bi kür yapıcaksınız ben anladım yani :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Quadlar darting icin trasli ve hazir! NO PAIINNN NO PAINN!! - yok benimki killer gibi cikmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yok abi yanlış yapıyosun uzatıcaksın.. FUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARKKKKKKKKKKKKKKKKKKK NOOOOOOOOOOOOOOO FUKKEN PAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNN SISSYYYYYYYYYYYYYYYYYY böyle olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 SDFPOSADASDPKASDFASDAFSKDASDFASD ÖLDÜM LAN ALFSDASDF BEN GÜLDÜM ALLAHTA BİCEPSLERİNİZİ 50 YAPSIN İYİMİ AGA STEROYU VURUNCA DA BIROTEİN LAZIM O ZAMAN NAPCAZ DAHA ÇOK YEMİCEZ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 protein tozuyla 3 günde 17 kilo kas kazandım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 saol protein tozu beni kaslandırıdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ben şey sanıyodum lan 3-4 yıl önce, protein tozu şimdi 1 kilo diyelim ben bunu 1 ayda kullanınca 1 kilo kas olucak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nQtFiUXCW50&list=LLenq233TwzFwar8m3wpWr3w&feature=mh_lolz sağlıklı yaşayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 moriarty said: protein tozuyla 3 günde 17 kilo kas kazandım beyler işte muscletech ;)))99 işte nitro-techin gücü beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bugün sabah kanaltürkte önder sayaç mı ne öyle bi doktor var ya sağlıklı kilo alma falan bişeyler anlatıyodu bitane karışım yaptılar o da şu 1 bardak süt 1 yumurta 3 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu 1 muz BUNDMA YAKLAŞIK 30-40GR PROTEİN VAR dediler kapattım televizyonu. ?=????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hepsi jumbo, xxl, anne porsiyonu falan olsa 20gr yapar. Asil gainer benimki olm. 1 olcek whey. 100 yulaf. 1 muz. 500ml sut. 2 kasik bol findik fistik ezmesi. Blender'da cek ve gunde 2 tane yapistir. Bununla kilo alamam diyeni doverler. 50 gramdan fazla protein 120den fazla karb 20-25gr faydali yag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Avrupada noel çok can sıkıcı bir şey yahu. Hangi köşeyi dönsen ordan burdan kek ve kurabiyet çıkıyor insanın önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Heheh Ben sunu kesfettim nutella kesin bagimlilik yapan bir sey iceriyor. Bir kasik aldim tatlansin diye agzim, kavanozun yarisinda zor durdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 geçen hafta tek başıma 3 kavanoz bitirdim ben hayatımda ilk defa ekmek sürmeden kaşıkla yiyim dedim.3 kavanoz bitmeden kurtaramadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tahin pekmez >* dün yiyim dedim biraz nutella ıyk yani direk pleb tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar