Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

zaten benim söylemek istediğim şey vücuttan atılamadığı için birikiyo olması ha 40-50 yaşındaysanız çok etkisi olmayabilir ama ben daha 22 yaşımdayım ve tonbalığını sürekli tüketen biriyim şimdi tabiki zehirlenmem ama 40 yaşıma geldiğimde ambele olabilirim diyorum. verdiğin linki okuyacağım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

150 mµ altındaki porlara girebiliyor işte civa ama balıktaki civa formu nasıldır bilemedim hani bahsettiğim civa zaten HF yada gazla atılıyordu.insanın polimer olmadığını varsayarsak mide asidi falan filan ne bileyim lan ben ahahah
yemeyin işte olm çok zararlıymış sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Her balıkta her oranda civa yok tabi ki.

http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/fishmercury.htm

Bakın mesela hamsi lowest mercury de.

Bir de benim bildiğim spirulina ağır metali atıyor vücuttan.

Böyle çok yüksekse yüksek dozajlarda var onun kullanımı. Bence o kadar gereksiz takviye alacağınıza spirulina veya chlorella filan alın. Radyasyon yemiş hastalarda radyasyonu düşürüyor öyle bi meret bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da gitti...

Ton baliginda civa yuksek, tavuklar zaten skandal, buyuk bas hayvanlar hormonlu, sut urunleri mokoko.

Lan ne yiycem ben 250gr protein alacak? Butun gun whey mi iciyim? Sabahtan aksama kadar kuzu et mi yiycez? Soya ya abanip meme mi yapiym?

Biktim protein kaynagi secmekten. Hindi + kuzu diye gidiyorum zaten de sirkette adam gibi proteinli yemek ckmiyor ne ilave edicem ben bunun yanin?
Sosyal ağlarda paylaş

İşte adam gibi ülkede olsak ucuza grass fed etimizi alırız. Ucuza takır takır yeriz. Ben bayılmıyom her gün balık yemeye. Ton balığını bende severek yerdim geçen hamsiye bakayım derken uyandım bu olaya.
Öyle kötü bir olay ki en çok proteine ihtiyacı olan adamlar vücut geliştirenler. En çok hormonsuz protein kaynağı bulması gerekende onlar. Ama en ucuz protein kaynağı tavuk ve deli gibi hormonlu dana eti de öyle. DEVLET BİZE YARDIM ETSİN haha
Sosyal ağlarda paylaş

bugün sabah kanaltürkte önder sayaç mı ne öyle bi doktor var ya sağlıklı kilo alma falan bişeyler anlatıyodu

bitane karışım yaptılar o da şu

1 bardak süt
1 yumurta
3 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu
1 muz

BUNDMA YAKLAŞIK 30-40GR PROTEİN VAR dediler kapattım televizyonu.

?=?????????
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...