Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hit mi hiit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 guncel said: https://eksisozluk.com/entry/53051771 burada yazılanlar doğru mu bir de hit yapmak nedir Hiit'de ciddi efor sarfederek kısa sürede yaptığın kardiyo diyebiliriz. 1 dk depar, 1 dk hızlı yürüyüş, 1dk depar 1 dk hızlı yürüyüş. Böyle 20dk yaparsan hiit olmuş sayılır. (bilimsel olarak nabız atımını belli seviyede tutman gerekiyor.) Miss ve Liss'de tam tersi yavaş sayılabilecek sabit tempo ile uzun süreli kardiyodur. Kilo vermek = Giren Kalori < Çıkan Kalori Kardiyo yapınca da çıkan kalori bir miktar artıyor. Ama işin %90'ı beslenme ve Disiplinli olmak. Bak bana 1,5 senede sadece 5kg verebildim. Çünkü ayarım kaçtımı görüyorum 5000-6000 kalori. Hit ise başka bir olay, Doggcrapp - Heavy Duty diye ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ikisi farklı şeylermiş şimdi oldu, hiit diye aratmamıştım daha çok kas yıkmadan nasıl çalışmak lazım onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bol protein vitamin lif, ağırlık çalışması, ağırlık idmanının sonuna hiit yada normal cardio, testosteronu yüksek tutucak aktiviteler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kas yıkımını önlemenin en kolay yolu spor sonrası hızlıca alınan protein. Benim en büyük problemim bu.Doğal olarak alamıyorsan whey burada çok işe yarıyor. Vanilyalı optimum bulsam alacam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 iyi o zaman çok yanlış hareket etmiyormuşum yalnız protein konusunda fazla mı az mı alıyorum onu kestiremiyorum öğlen ve akşam yemeklerinde 1 er porsiyon et ya da tavuk oluyor tabi kilo da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kilonu gram cinsinden 2.2 ile çarparsan ihtiyaç duyuduğun prtein gram cinsinden(tavuk vs) çıkıyor ortaya. Gavur amerikalılar lbs olarak ağırlıkları kardar kalori aldıkları bir hesap var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 son bir soru :) pişmiş et kilosunu mu dikkate almak zorundayız tabaktaki yemekten hesap yapmak pek kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Ben pişmemiş alırım her zaman. Haşlama başka ızgara başka. Genel olarak çiğ etin %20 si protein diye yuvarlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Vücuda girmesi gereken protein miktarı o işte. Pişirme şekline göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Olcum yaptirdim bugun yag oranim %1 dusmus, ama kas da %1 gitmis. Su beslenme hep basimin belasi. Bosa yoruyormusum gibi kendimi cok moral bozucu bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 abi öyle zayıflamaktan ne anladım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bu beslenme isi en zor is. Hayatimda bir gun tam makrolarima uyup zamanli yiyemedim. Gun sonunda ya eksik kaliyorum ya fazla, o da 3 adim ileri 2 adim geri oluyor hem muscle building hem fat burning amaclarim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 yapan yapiyor arkadas, bahane uydurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Agirlik kaldirmaktan aldigim keyfi diyetten alamiyorum ben. Hatta bana kalsa hic yemiycem sadece spor yapicam agirlik calisip yuzucem falan. Gel gor ki fiziksel aktiviteyi dogru beslenmeyle desteklemezsen kendine yarardan cok zarar veriyorsun. Ben basladigimdan beri 30 kilo verdim ama hic saglikli verdigime inanmiyorum, beslenme ya eksik ya fazla oldu stabilite hic olmadi ehe Gelecek ay icin saglam planlarim var. Optimal yasiycam sabah 8 aksam 5 is, 5-7 spor, full 5-6 yogun makrolu yemek ve tabi ki ihtiyacim olan tum supplementler. Bu sefer supervised. Rapor vermem gereken biri olmayinca bu isi salmak cok kolay olabiliyor, ozellikle intrinsic motivation pek kuvvetli degilse, extrinsic motivation faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bu is rocket science degil iste, bana soranlara da bunu soyluyorum. 3 ayak var yeterli ve kaliteli uyku, dogru ve zamanli beslenme, ve progressive agirlik kaldirma. Bir tanesinde eksik oldu mu gain train kaciyor. Dogru duzgun uyumamis, gun icinde yeteri kadar enerji almamissam deadlift performansim en basitinden 20-30 kilo dusuyor. Hele bir de o an fokus degilsem bir 10 daha dusuyor. Oysa yeteri kadar uyuyup gun icinde de 2-3 saatte bir beslenmis, bunyeyi enerji acisindan rahatlatmis ve mental olarak fokusu salonda yakalamissam agirliklar lightweight geliyor. Bir kac kere cok az besin ve uykuyla hardcore powerlifting seansina girip kan sekeri dusup bayilinca daha iyi anliyor insan =) O yuzden ya tam yapican ya hic yapmiycan. Bi taraftan feragat edince patliyor. Illa feragat edilecekse supplementten edilsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 oatmeal yiyorum, sampiyonlarin kahvaltisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 jelibonda protein var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 aquila said: oatmeal yiyorum, sampiyonlarin kahvaltisi. nasıl yiyorsun anlatsana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kaşıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben de oatmeal e basladim ..da ..kisniycem abi yakinda..hastalar pis pis bakiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kasigi icine sokuyorum, bir miktar alip agzima koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 hastaların önünde mi yiyorsun oatmeali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 allah kahretmesin. şöyle sorayım biri mikrodalgada yapıyo, diğeri olur mu lan tencerede yapılır diyo, diğeri kuru kuru kemiriyo. hangisi daha yenilebilir bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ahah abi ne bilim ben dukandan aldim, icine de muz koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar