Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 tamam son hafta konşurz tekar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 offf fcking feels good man! 2 orta boy nar 1 kivi 1 portakal geçir meyve suyu makinesinden,buz at dik kafaya. sebze+meyve suları efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 suyun içine limon sıkıp havuç koyuyorum bi tane, birazda buz atıyorum. fakir styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bide limon+maydonoz suyu çok efsane oluyor biraz tuzla beraber. Bu arada tavuk yemeyi kesmiş bulunuyorum sadece mangalda 1 kilo kanat yerim o kadar. Go go kırmızı et,ton balığı ve küçük balıklar. cüzdanıma tecavüz etse bile daha iyi verim alıcağımı düşünüyorum. tavuğa göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tavuk bende yemiyorum pek ya hindi, kırmızı et, balık, ton balığı rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ton balığında civa oranı yüksek aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 NE YİCEZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 biliyorum haftada 200gram yiyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 çok civa alsak nolur haftada 300-400 yiyorumdur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 o kadardanbişi olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ağır metal zehirlenmesi ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 300-400gramla o iş yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Porozimetre olursunuz almayın o kadar civa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 havaaa civaa bu işlerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 civa yanlız vücuttan atılamaz aldığın bütün civalar vücudunda birikiyor ona göre. ben ton balığında civa olduğunu bilmiyodum bilsem ağzıma sürmezdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yoo atılıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 nerene sürerdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 düşünsene seneler sonra civaadam oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bence süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Daha düzgün bi metal yerdim lan o zaman civa adam ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 terminatör 2 de ki civaadam gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Ben yedikten 2-4 saat sonra gidip döner dönmez yiyorum.Aç karnına gidersem çok bitkin düşüyorum, hemen yedikten sonra da gidemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 benim biyoloji bilgim atılmadığı yönde. ağır metaller, parçalanamayan yüksek toksisteye sahip bileşenler vs yağ doku içine hapsedilir. ben kitaplardan bunu öğrendim bilgimi paylaşayım dedim. öbür türlüsü benimde işime gelir varsa bir kaynağı atıldığına dair paylaşın hep beraber şen olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi civa konusunda birazcık haklısında o öyle olmuyo ahaha. en büyük örnek civa konusunda ari gold reyiz. http://www.youell.com/matt/writing/lib/images/ari-506x316.jpg mercury Poisoning olarak geçiyor bu olay. ama öyle aa ton balığı yedin oldu pat tadında bişey değil bu. http://en.wikipedia.org/wiki/Mercury_poisoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar