Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

abi işte budur ya, acayip mutlu oldum.

Annem eskiden arkadaşlarıyla buluşurdu şu klasik kısır altın günü muhabbetleri, eve gelirken ne kadar pis poğaça browni varsa getirirdi.

Bugün kapta getirmiş, köfteler tavuklar salatalar ne kadar güzel şey varsa toplamış =)
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

e abi soyle annene proteinli icecek gunu bulk gunu filan duzenlesinler..

abi kendi hayat tarzımı başkalarına empoze etmeye çalışacak kadar faşist değilim. Bizim burda basketbol sahasında her pazar bir aile gelirdi 2 çocuğuyla. Çocuklar kaçmaya çalışırdı, anne baba "çocuklar bu bizim spor saatimiz, 2 saat istesek de istemesek de yapıcaz" diyip çocukları kusturana kadar çalıştırırlardı o aklıma geldi =)

Bir de ben o günlere gidemiyorum ya, hamur işi külotlu çorap kokuyo ve teyzeler aman ne güzel olmuşsun, ne çekici olmuşsun, bize de anlat nasıl yağ yakcaz şeyleri yapıyo.

Fit vücudun mu var derdin var arkadaş, keşke herkes fit olsa toplumda böyle göze batmasak =P
Sosyal ağlarda paylaş

beyler yine derdimi sikeceksiniz biliyorum ama ufak bişey danışıcam

şu tarz ufak shaker ucuza nerden alabilirim, brick-and-mortar fiziksel dükkan yani. marka ve blender ball hiç önemli değil 300-400 ml arası olsun hatta daha ufak bile olabilir. Aliexpressten buldum 3 dolara ama 40 günde geliyo. Şöyle 3-4 tane alsam yeter, elimdeki kova gibi shakerlardan bıktım taşıması temizlemesi dert.

öpüyorum

Sosyal ağlarda paylaş

toplu alıp tüketiceksen ve skt yazmıyorsa sen bence buzlukta tut günlük ihtiyacın kadar ye. günlük tavuk da olsa max 3 günde tüketilmeli bence tavuk.

hoş şimdilerde bakıyorum ayın 23 ünde aldığım tavuğun üzerinde skt 30 falan yazıyor. ne basıyorlarsa artık ete dayanıyor ama kesin ip var o tavuklarda.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler cheating i optimize ettim her boylamda. tüm parametreleri sağlıyor.

cumartesi akşamı cheat yapıyoruz. fast food menüde durduğu gibi durmuyor tabi ki. İrademizi zorluyoruz ve bir adet çocuk menüsü sipariş veriyoruz. Marka mcdonalds, burger king vs ve model tavuklu, "etli", keçili koyunlu hamburger farketmez. Hem pis kalorilerle içimizdeki azmanı sevindiriyoruz, hem de oyuncağıyla derinlerdeki masum çocuğu mutlu edip korumuş oluyoruz. Kolayı buzsuz zero söyleyip, ketçap mayonezi denklemden çıkarırsak hem az kalorili nispeten sağlıklı bir cheat oluyor hem de az maliyetli 6.5 tl falan. Tercihe göre oyuncaklar bir kitaplık rafında dizilebilir ödül gibi. Böylece mental bir şartlanma da oluşmuş olur, her cumartesi burgeri ve oyuncağı iple çekersiniz.

Teşekkür etmenize gerek yok, fitness literatürüne katkım olsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yoğun iş yaptığım sıradaki yediklerim ve FULL öğün beslendiğim diye ikiye ayırayim..

Yoğunken :

Sabah çay biskuvi
öğlen çay çikolata biskuvi
akşam Kola çikolata bisküvi çay çay
Gece kola çerez
Sleep

Fullöğün:

Sabah Tam Tahıllı kahvalti kuşsütlü
Öğlen sandvichhhhhhhhh
Akşam Tavuk şiş olur kebap olur kuşbaşı olur ağır ağır
Gece Pizza! Dürüm!
Gece Sporu... Sleep