WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 incdarknes ne journeyman mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 yok ya baya vardır aslında da millet squat deadlift yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 abi işte budur ya, acayip mutlu oldum. Annem eskiden arkadaşlarıyla buluşurdu şu klasik kısır altın günü muhabbetleri, eve gelirken ne kadar pis poğaça browni varsa getirirdi. Bugün kapta getirmiş, köfteler tavuklar salatalar ne kadar güzel şey varsa toplamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 e abi soyle annene proteinli icecek gunu bulk gunu filan duzenlesinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 dana22 said: e abi soyle annene proteinli icecek gunu bulk gunu filan duzenlesinler.. abi kendi hayat tarzımı başkalarına empoze etmeye çalışacak kadar faşist değilim. Bizim burda basketbol sahasında her pazar bir aile gelirdi 2 çocuğuyla. Çocuklar kaçmaya çalışırdı, anne baba "çocuklar bu bizim spor saatimiz, 2 saat istesek de istemesek de yapıcaz" diyip çocukları kusturana kadar çalıştırırlardı o aklıma geldi =) Bir de ben o günlere gidemiyorum ya, hamur işi külotlu çorap kokuyo ve teyzeler aman ne güzel olmuşsun, ne çekici olmuşsun, bize de anlat nasıl yağ yakcaz şeyleri yapıyo. Fit vücudun mu var derdin var arkadaş, keşke herkes fit olsa toplumda böyle göze batmasak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 http://galeri8.uludagsozluk.com/491/derdini-sikeyim-butonu_644386.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 gün dediğin misafirden arta kalanlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Teşekkürler Kenshin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 beyler yine derdimi sikeceksiniz biliyorum ama ufak bişey danışıcam şu tarz ufak shaker ucuza nerden alabilirim, brick-and-mortar fiziksel dükkan yani. marka ve blender ball hiç önemli değil 300-400 ml arası olsun hatta daha ufak bile olabilir. Aliexpressten buldum 3 dolara ama 40 günde geliyo. Şöyle 3-4 tane alsam yeter, elimdeki kova gibi shakerlardan bıktım taşıması temizlemesi dert. öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 bana da böle suluk lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 gnc de var 35-40 liraya adam düdüklüyolar =) bu çok tatlı set. Her gün için bir tane pembişli sarılı falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hayatiniz sekil..alin bi kavanoz yada pet sise iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 dana22 said: hayatiniz sekil..alin bi kavanoz yada pet sise iste.. moriarty, demiştim sana biri çıkar "kanka pet şişede karıştır çok kasma" der diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 HERKESIN HAYATINA KIMSE KARISAMAZ DANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 KIMISI O ŞEKKİL KİMİSİ BU ŞEKKİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ehu..o yukardakiler de kevlar sivanmis titanyum dioksit degil ki bildigin polivinil klorur iste..pencere dogramasinin hallicesi.. ha cok lazimsa shekil ambalajda taktim edebilirim le peth shishe seklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 shakerim sheqil, benchten çeqil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=S-_kV53wtBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bişey sorcam. tavuk etini pişirmeden buzluğa değil de buzdolabının normal kısmına koysak, ağzı kapalı bir kapta ne kadar süre sıkıntı çıkarmadan kullanılabilir bilen var mı? atıyorum 5 kg aldım, her gün 500 gramını çıkarıp pişirsem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 son kullanma tarihi var üstlerinde son güne bırakma yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Tavukçudan alıyorum ben günlük geliyo oraya. Paketli olmadığından öyle best before yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 toplu alıp tüketiceksen ve skt yazmıyorsa sen bence buzlukta tut günlük ihtiyacın kadar ye. günlük tavuk da olsa max 3 günde tüketilmeli bence tavuk. hoş şimdilerde bakıyorum ayın 23 ünde aldığım tavuğun üzerinde skt 30 falan yazıyor. ne basıyorlarsa artık ete dayanıyor ama kesin ip var o tavuklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 beyler cheating i optimize ettim her boylamda. tüm parametreleri sağlıyor. cumartesi akşamı cheat yapıyoruz. fast food menüde durduğu gibi durmuyor tabi ki. İrademizi zorluyoruz ve bir adet çocuk menüsü sipariş veriyoruz. Marka mcdonalds, burger king vs ve model tavuklu, "etli", keçili koyunlu hamburger farketmez. Hem pis kalorilerle içimizdeki azmanı sevindiriyoruz, hem de oyuncağıyla derinlerdeki masum çocuğu mutlu edip korumuş oluyoruz. Kolayı buzsuz zero söyleyip, ketçap mayonezi denklemden çıkarırsak hem az kalorili nispeten sağlıklı bir cheat oluyor hem de az maliyetli 6.5 tl falan. Tercihe göre oyuncaklar bir kitaplık rafında dizilebilir ödül gibi. Böylece mental bir şartlanma da oluşmuş olur, her cumartesi burgeri ve oyuncağı iple çekersiniz. Teşekkür etmenize gerek yok, fitness literatürüne katkım olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Benim yoğun iş yaptığım sıradaki yediklerim ve FULL öğün beslendiğim diye ikiye ayırayim.. Yoğunken : Sabah çay biskuvi öğlen çay çikolata biskuvi akşam Kola çikolata bisküvi çay çay Gece kola çerez Sleep Fullöğün: Sabah Tam Tahıllı kahvalti kuşsütlü Öğlen sandvichhhhhhhhh Akşam Tavuk şiş olur kebap olur kuşbaşı olur ağır ağır Gece Pizza! Dürüm! Gece Sporu... Sleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 http://inciswf.com/2ghdgg.swf -- leangains iyiymis ya, uc ay once baslayaydim keske isyerinde sabah kuyruk azalinca aliyorum duz filtre kahveyi sonra saat 4'e kadar kafam rahat ne yesem ne etsem derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar