Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 cırcır olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 çok protein alanlara soruyorum kabız olmuyo musunuz lan siz. ölecem burda sdfkjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 axedice said: Kaloriyi geçtim şu fıstık ezmesinde 20gr protein var. Kemikli pirzolada yok lan o kadar protein. karb çok ama abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 proteinle kabızlık arasında ilişki mi var abi ben bi sıkıntı görmedim şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 evet. bol fiberli bişiler eklemek lazım diyete sanırım. sen zaten yiyorsan ondan sorun olmamıştır mantıken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum tabi ondan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 lifli yazcağıma fiberli yazmışım türkçesi aklıma gelmemiş sdfkhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 PrudenT said: çok protein alanlara soruyorum kabız olmuyo musunuz lan siz. ölecem burda sdfkjdfg Gunde 200gr yulaf yiyorum. At gibi siciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 too vivid abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 +200gr da bulgur yiyorum. Hergun bir buyuk salata ve bir porsiyon meyve de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Yulaf hangisini yiyorsunuz? Ben hep lilalif alirdim geçen kalmamis doga aldım. Taneleri daha bütünmus az ezilmis. Daha çok hoşuma gitti. Quacker mi oyle bir marka var birde yarım kilosu 24 tl lol. Merak ediyorum fark var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 her gün salata, sebze yiyorum kabızlık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 her gün sade türk kahvesi içiyorum sıkıntı yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Kabizlik ceken bir avuc findik yesin hergun sonra bana tesekkur etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben geçen yulaf deneyeyim dedim o sırada doğalsan yulaf ı alıyordum güzeldi açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://i.imgur.com/8rPDL3N.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ahadfgadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Meyve manyağı oldum bu aralar bugün 1 kg incir 2 kg karpuz yine bi 1.5 kg filanda yoğurt yemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 o kadar incir yedikten sonra cırcır olmuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yok. alıştı sanırım vücut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Meyva gobegi olmasin sekerden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ds damat katalog çekimlerine katılmayacaksa yesin işte aq meyve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 oglen hayvan gibi yememem icin sabah 5dk da yiyebilecegim pratik hizli bir kahvalti nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yulaf ezmesi + süt. İçine tatlandırmak için kuru meyve ve kuruyemiş ufalarsan güzel oluyor. Hazırlarında bi ton koruyucu tatlandırıcı şeker vs. var alma onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fistan said: oglen hayvan gibi yememem icin sabah 5dk da yiyebilecegim pratik hizli bir kahvalti nedir? Oglen az yemek istiyorsan kahvaltiyi skip et. Kahvaltinin istahi arttirdigi ispatlandi. Kisa sureli fasting yapmis olacaksin. Istiyorsan if yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar