Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yarasın abi, vucut istiyosa clean yedikten sonra hic sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Clean yemekten kasıt nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 AtlaraFisildayan said: o denge light varya, bildiğin kağıt. kağıt ye aynı şey. dietini vesaire bozdurur o ekmek öyle sinir yapar. ben seviyorum o ekmeği yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 clen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Perfectionist said: Mestemacher Bu arada bu naneden aldım. 40 çeşidi varmış gerçi, en ufak paketle başladık. http://www.mestemacher-gmbh.com/images/product-line/pumpernickel.jpg Tadı güzel ama çok dağılıyor ya sanki. Sabah yumurtanın yanında yedim iyi oldu, sandiviç mandiviç yapıp iş yerinde yanıma alacağım spor günlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 clean abi iste tozunu falan alıyosun yemeden afsda et meyve sebze ve tam tahıllı yiyecekler clean iste yag tuz vs eklemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 doğal olucak tabi fabrikasyon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 axedice said: Perfectionist said: Mestemacher Bu arada bu naneden aldım. 40 çeşidi varmış gerçi, en ufak paketle başladık. http://www.mestemacher-gmbh.com/images/product-line/pumpernickel.jpg Tadı güzel ama çok dağılıyor ya sanki. Sabah yumurtanın yanında yedim iyi oldu, sandiviç mandiviç yapıp iş yerinde yanıma alacağım spor günlerinde. off müthiş ekmek. alamanyadayken hep bu tarz ekmek yiyoduk çok güzeldi :( üniversitede ev arkadaşım da almanyadan göçmeydi bizim gibi ama onlar almanların bazı huylarını bizim gibi atamamışlar üzerlerinden paso bu ekmekten yiyodu sağolsun arada ben de otlanıyodum. biraz pahalıydı galiba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bugun markette gordum su calve fıstık ezmesini kaptim hemen. Tadı muhtesemmis. Aklima takildi icerigi hakkinda soyle birsey yaziyor; hidrogenated fat bizim bildigim trans yag olayi degil mi ? doymamis karbon baglarini hidrojenle baglama islemi. Yanlis mi biliyorum bilen varsa aydinlatsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Liebe said: axedice said: Perfectionist said: Mestemacher Bu arada bu naneden aldım. 40 çeşidi varmış gerçi, en ufak paketle başladık. http://www.mestemacher-gmbh.com/images/product-line/pumpernickel.jpg Tadı güzel ama çok dağılıyor ya sanki. Sabah yumurtanın yanında yedim iyi oldu, sandiviç mandiviç yapıp iş yerinde yanıma alacağım spor günlerinde. off müthiş ekmek. alamanyadayken hep bu tarz ekmek yiyoduk çok güzeldi :( üniversitede ev arkadaşım da almanyadan göçmeydi bizim gibi ama onlar almanların bazı huylarını bizim gibi atamamışlar üzerlerinden paso bu ekmekten yiyodu sağolsun arada ben de otlanıyodum. biraz pahalıydı galiba bu bu burda var mı yurtdışı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Migrostan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Nekro said: Bugun markette gordum su calve fıstık ezmesini kaptim hemen. Tadı muhtesemmis. Aklima takildi icerigi hakkinda soyle birsey yaziyor; hidrogenated fat bizim bildigim trans yag olayi degil mi ? doymamis karbon baglarini hidrojenle baglama islemi. Yanlis mi biliyorum bilen varsa aydinlatsin pls inflamasyona merhaba de ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok ya susatti sadece bekledigimden daha tuzluymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dün o kadar şey yedim bugünde mesela canım çok yemek istemiyor metabolizma garip bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ya gainer falan kullanmak istemiyorum, iştah açmak için bildiğiniz bir şeyler var mı? bir aydır falan inanılmaz kapalı iştahım. zorla ye falan olmuyor yani, zaten zayıfım daha da kilo kaybetmek istemiyorum açıkçası. günde 120-130g proteinden fazlasını yiyorum zaten tozsuz falan. yani protein alma konusunda sıkıntım yok. ama kalori yetmiyor yine de bana. geri kalanını da nereden alsam diye kafamın karışması bir yana, yiyecek bir şey bulsam onu da yiyemiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Nekro said: yok ya susatti sadece bekledigimden daha tuzluymus. şekersiz sarelleyle birlikte süper gidiyor. of sabah yesem mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Abi sende bir pis boğaz havası seziyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sarelle&fıstık ezmesinden ziyade baklavaya zaafım var, yoksa full six pack gezecem. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s720x720/426605_10152874137810714_1345881060_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/944497_10152826546575714_148693853_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 PrudenT said: ya gainer falan kullanmak istemiyorum, iştah açmak için bildiğiniz bir şeyler var mı? bir aydır falan inanılmaz kapalı iştahım. zorla ye falan olmuyor yani, zaten zayıfım daha da kilo kaybetmek istemiyorum açıkçası. günde 120-130g proteinden fazlasını yiyorum zaten tozsuz falan. yani protein alma konusunda sıkıntım yok. ama kalori yetmiyor yine de bana. geri kalanını da nereden alsam diye kafamın karışması bir yana, yiyecek bir şey bulsam onu da yiyemiyorum resmen. alo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yukaridaki fistik ezmesi baya basarili absurt seviyelerde kalori icermesi bakimindan kuruyemisler de keza oyle kilo almaya calismadigim icin pek kadayifa aban gibi laflar edemiyorum, yetkili dayilar gelsin aciga kavustursun gainerdan aldigin basit sekerle onun arasinda ne gibi bir fark oldugunu --- a yanlis konuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 tatlı sevmeyen adamım işte öyle bir durum var bi de. ama yine de şekere abanıp göbek yaparak kilo almasını ben de bilirim zaten, onu yapmak istemiyorum ksdfj yağı çok takmıyorum da şeker yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Kaloriyi geçtim şu fıstık ezmesinde 20gr protein var. Kemikli pirzolada yok lan o kadar protein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 oyle de kırmızı etteki kadar kaliteli degil o protein aminoasit zenginligi bakimindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 axedice said: Kaloriyi geçtim şu fıstık ezmesinde 20gr protein var. Kemikli pirzolada yok lan o kadar protein. bitkisel ama o yoksa barbunyada da var sdfsdf. tavuk ye tavukta var. pirzolada da 30g civarı var ayrıca deme öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bu aralar spor yapmama rağmen iştahım baya açık. Kendi mayaladığım yoğurttan 2.5 kilo yedim bugün. 1 kg muz yedim. 4 yumurta 250 gr kıyma 2 avuç fındık. Yarım litreye yakın salatalık havuç yeşillik suyu. Sanırım metabolizmam bozuldu bu ne a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar