Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Ne tür ekmek yiyorsunuz? Beyaz ekmeği komple kestim fakat hep salata hep ızgara da bi yere kadar, arada sandiviç mandiviç yapıp yemek lazım. Var mı tavsiye edeceğiniz bi ekmek? İlla paket olmasına gerek yok, trabzon ekmeği falan iyi midir mesela?

http://www.filemar.net/VarienExtensions/Products/Uploads/denge-1622.png
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bariz hayvanlığım üstümdeydi dün neler yedim:

Sabah kalktım 1-2 saat sonra muz bir avuç fındık yedim. Sonra 2 saat sonra 1 tane armut yedim. Antrenmana gittim gitmeden önce kıymalı yumurta yaptıydım gelince yerim diye onu yedim bi 300 gr kıyma 5 de yumurta vardı. 2 saat sonra doymadım 1 küçük kavunu yedim 2 saat sonra yine doymadım 2-3 küçük muz 2 avuçda fındık yedim. Sonra dışarı gittim cafeye oturmaya karnım acıktı sezar salata yanınada bi şişe şarap söyledim ki bu çok garip çünkü 1 seneden beri canım alkol istememişti hiç neyse şarabın yarısını içtim salatayı yedim ama yine doymadım bi tanede sebzeli noddle mı ne var ondan söyledim. 2 saat filan geçti eve geldim bari protein yiyeyim biraz dedim 100-150 gr kıyma 2 de yumurta yaptım birde onu yedim üstüne de 15 gr balıkyağı içtim ahah
meyveleri de yerken hep c vitamini kullandım toplamda 10 gr da c vitamini almışımdır dün

sanırım 3 gündür üst üste antrenman yapınca böyle oldum yoga bugün yine yogaya gidecem yogadan sonra yine yapacam antrenman geçende öyle olduydum. Tekrar paleo diyete başladım sanırım ondan bu ayılığım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...