Wolas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 spor sonrası eskiden direk et yiyordum şimdi içimden yemek gelmiyor daha farklı ne yiyebilirim kuruyemiş olur meyva olur ne bileyim :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Hindistan cevizi Ucuz kuruyemiş Muz Süt kesiği Kaymak Köfte Tahin - Pekmez - Yoğurt üçlüsü bunu karıştır soğuk ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552463_10151211159229850_20603831_n.jpg garantili kilo verme lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 "Siken" olmadıktan sonra neyliyim öyle diyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abia araştırmıyorlarmı hiç ismi koymadan önce veya bilerekmi yapıyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 adamlar penis şeklinde makarna satıyo abi https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/644575_10151211151549850_1069410510_n.jpg gerçi siken diyet ispanyadaydı, bu italyadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 adamın bogazından gecmez la bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bi lokmada yutmaya çalışırsan geçmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 can boğazdan gelirç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bunları yutunca da yaşam enerjimiz bize kalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu arada yulafın olayı ne arkadaşlar sadece zayıflayalım,tok tutsun diye mi yiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 lif karbonhidrat kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 pilav mı kepekli markarnamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Gizli said: bu arada yulafın olayı ne arkadaşlar sadece zayıflayalım,tok tutsun diye mi yiyorsunuz? enerji versin diye yeniyor 100g da 6 g protein 383 g kcal 78,9 g karbonhidrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Protein'de hata var 10-12gr arasinda olmali. Daha yogun karb kaynaklari genelde esit oranlarda makro besin icerir. Pirinc, bulgur, yulaf hepsi 100gr da 10-12gr protein 70-75gr karb iceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 İnsanın biyolojik olarak çok iyi kullandığı protein de değil onlar bence saymaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 soris sen yukarıda pekmez yoğurt falan dediğin mesajda et yerine alınabilecek protein kaynaklarına mı örnek gösterdin ? Soris said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 axedice said: Bunları yutunca da yaşam enerjimiz bize kalıyor mu? her besinde belirli miktarda prana (enerji) var. Mesela ağaçtan bir elmayı kopardığında taşıdığı prana miktarı en yüksekte. ama bekledikçe git gide azalıyor. Aynı şey etler içinde geçerli. ne kadar taze ise o kadar pranası yüksek. Tam tersi olarak da ne kadar bekletilmiş ise işlenmiş ise prana olayı da o kadar içindeki enerji miktarı azalmış oluyor. Bu yüzden taze taze yutacaksın ve kaynağından alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 burdan bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 lor peynirinin içinde normal beyaz peynirde olmayan bişi varmış bu yüzden asıl tercih sebebi oluyormuş o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Hangi başlıkta sorayım bilemedim, burayı gözüme kestirdim. Şimdi 1 aydır falan P90 yaparak başladım. 190 santimim 85 kiloyum ama göbek falan epey vardı, kollar da çırpıdan hallice. 1 aydan sonra belden 7, karından 6 santim eritmişim. Ama kolların, göğsün ve omuzların durumu aynı gibi gözüküyor. Yani kas üretememişim. Şimdi sabah kahvaltısında pek sorun yaşamıyorum, ama öğle yemeği ve diğer ara öğünler sorun oluyor iş yerindeyken. 1830'da falan eve gelip yemeğimi yiyorum, sonra da 2030 gibi falan spora başlıyorum. Yemekten önce başlarsam spora çok güçsüz oluyorum, bildiğin gözüm kararıyor. Şimdi benim protein tozu almama gerek var mı kas yapımı için? Beslenmemi nasıl optimize edebilirim, nasıl doğru çalışabilirim göğüs ve kolların güçlenmesi için? Hala 10 şınavdan yukarı çıkamıyorum mesela, çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Uzman olan arkadaşlar daha iyi bilir ama önce hedef olan kilona kardiyo ile ulaş ondan sonra kas için protein falan almaya başla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 p90 zaten kardiyo proteine abanman lazım. protein tozu olmadan da abanılır. yumurtaya, süt ürünlerine abanırsın yemek imkansız olduğunda. spor bitince yiyor musun? kardiyo yerine progressive overload temelli bir şeyler yapsan daha iyi olabilir. body recomposition kas icin calisip dogru beslenmeyle oluyor. eskisi kadar detayli yazamiyorum. zamaninda cok yazdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://dunya.milliyet.com.tr/-kilo-aldiriyor-efsanesi-yanlis-cikti-/dunya/dunyadetay/30.04.2013/1701175/default.htm said: "Medicine & Science in Sports & Exercise" dergisinde yayımlanan bir çalışma, yatmadan yarım saat önce içilen sütün erkeklerde protein sentezini artırarak daha fazla kas yapılmasına yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Florida Eyalet Üniversitesi araştırmacıları tarafından yapılan çalışmada ise uyumadan önce protein ya da karbonhidrat içeren hafif bir şeyler atıştırmanın, metabolizmayı hızlandırdığı keşfedildi. Çalışmaya katılanlar, iki gruba ayrıldı. İlk grubun, yatmadan önce 150 kalori almasına izin verildi. Çalışma sonucunda ilk grubun, gece hiçbir şey yemeyen ikinci gruba oranla daha yüksek bazal metabolizma oranına sahip olduğu belirlendi. Yine aynı çalışma, yatmadan önce bir şeyler atıştıran kişilerin sabah daha az açlık hissettiğini gösterdi. Bilim adamları, gece özellikle protein açısından zengin gıdalar tüketenlerin, ertesi gün öğünler arasında fazla acıkmadığını söyledi. Wayne Eyalet Üniversitesi'nde yapılan farklı bir çalışma ise yatmadan önce lif açısından zengin gıdalar tüketen kişilerin daha kolay kilo kaybettiğini gözler önüne serdi. inanak mı ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar