BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 offf çok kötü lan ilkokul 4. sınıfta yazıyorduk bunları.. modern zamanlarda aşk nerede bu nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şarkı söyleyemeyen şarkıcı ekolünden. neredeyse 40 olmak üzere artık bitirim, şirin tripleri çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şarkı Sacred Worlds'ü anımsattı lan bana akjksdfjh çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 maçı kaybet yoksa kız ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Görmemiştim ben keşke de görmeseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 o agiz ne oyle be dedesi timsahmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Birol Ünel oynamış klipte aku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 he-man diyince bi parantez açmak lazım, http://d1211.hizliresim.com/13/y/gf305.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Şimdi klibi izledim de 1 dk izledim ama yine yazacam öyle istediğin gibi bir adam senin gibi memleketinden ailesiyle birlikte büyük şehre gelip küçük bir restoran açan ve tüm o ailenin orda çalıştığı seninde servise ve bulaşığa yardım ettiğin ergen gibi halinle napsın seni. Tek taşısını kendi alcakmış anca kendin alırsın zaten. Şu heeyaa bile 10 kat iyi senin şarkılarından. YETMEDİ 100 yıllık ergen kız olsam yine dinlemem senin şarkılarını. Bu kadında çok yapmacık bir hal var. Aslında tam bir rahim kadını enerjisi kötü bu kadının. Kara enerji var bu kadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 klip güzelmiş, nil de milf olmuş, şarkı da berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 birol ünel adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şarkı berbat, klip te berbat. 3 günde bir bi jingle seslendirerek eskitti kadın kendini, resmen tiksiniyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Kocasi reklamci Erener olunca her isi buna veriyor iste, ne paragoz kadinsa artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 heman batman'i anladım da pacman ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hehe şimdi bunları okutup ona "aman nil hanuım reklamın iyisi kötüsü olmaz diodr" klibi izlemedik bile panpişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 aman neyse. pacman batman ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ee maçı kazandı..kız hala mutlu mutlu alkışlıyor..hani ölüyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 eve gidince oldurucek, herkesin ortasinda mi kessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar