Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

DeathLord said:

Ayrica yine unutma bu sene Besiktas yine cok basarisiz sadece GS ve FB de basarili olmadiklari icin iyi görünüyor.

Bence tam tersi GS ve FB çok başarısız. Sadece Beşiktaş başarılı olmadığı için iyi görünüyorlar.

Mantığa bak ya.

abi kime laf anlatmaya ugrasiyorsun,

bu adamlar biz sampiyon oldugumzda ''böz yöktuk söz ö yözdön sömpöyon oldunuz'' diyenler
Sosyal ağlarda paylaş

Lan bidaha okudum yanlış mı yazmışım diye yok öyle bişey de yok.

GS 51 toplamış geçen sene şuan 47
FB 48 toplamış geçen sene şuan 40
BJK 45 toplamış geçen sene şuan 42

Geçen hafta durum daha kötüydü Beşiktaş adına yine bu hafta kazanınca nispeten iyi duruyor.

Üç büyüklerin hepsi aslında geçen seneye göre daha kötü durumdalar. Bununla beraber puan farkı kopmadığı için fazla eleştirilmedi işte. Şuan GS 51 BJK 42 olsaydı aynı şeyleri mi konuşucaktınız?

Geçen sene Beşiktaş bu haftalarda kopmuştu yarıştan sonra kıyametler koptu zaten o gitsin bu kalsın vs. Yarın 2 maç arka arkaya puan kaybederse BJK yine aynı tepkiler verilicek mi?

Verilmeyecek çünkü bi şekilde uyuttular taraftarı medyayı vs...

Neyse siz devam edin hacı feda sezonunuzda süpersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi uyutulan bişey yok, beşiktaş bu sezon 4.5m para harcadi, gs ne kadar harcadi ?

bjk futbolcularna ne kadar maas veriyor gs ne kadar veriyor ? bunlari kıyaslayarak geliceksin, gecmişle yasayarak bir yere varabilcegini mi saniyorsun ?

biz de 30 puan attıgmz sezonun puan durumunu koyup basarisiz bunlar mi diyelim ?

daha somut veriler ile karsılastir, ligde 3 takım yok sadece,digerlerinin de puanlarinda farklar var, sürüyle degisen oyuncu var,

takım bütcesi,harcanan paralar,verilen maaslar sonucunda ortaya cıkan puan farkına bakarsan kimin kimden basarili oldugu göruluyor,

bilmem anlatabildim mi
Sosyal ağlarda paylaş

Peki, Antalya ile de karşılaştırdın mı o puanları harcanan paraları maaşları?

Galatasaray'ın harcadığı parayı karşılaştırman çok da doğru değil çünkü eşit şartlarda yarışmıyorlar aynı geçen seneki gibi. Geçen sene BJK daha çok maç yapıyor,zorlanıyordu bu sene de GS daha çok maç yapıyor, ki bu 2 yılda da takımlar çoğu puan kaybını fikstürün sıkıştığı haftalarda yaşıyorlar.

Ben diyorum ki BJK yönetimi de teknik direktörü de sportif olarak başarısız bu sene, siz başarılı olarak görüyorsanız sizin fikriniz.

Ha Galatasaray ve Fenerbahçe de başarısız diyorum zaten. Bu yüzden de 3 takım da normalde olmaları gerekene oranla daha rahat günler yaşıyor. Bu takımlardan birisi kopsaydı puan olarak büyük takım gibi şuan diğer 2 takım da bu kadar huzurlu olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

antalya da basarılıdır o zaman, ben antalya basarısız demedim.

evet takımlarimiz avrupada olunca bariz sacmalıyorlar, gecen sene beşiktaş barca'dan fazla mac resmi mac yapmıstı öyle hatrlıyorum ve 8 günde 3 mac yaptgımız zamanlar oldu, persembe portekizde oynayip pazar derbiye cıktıgmız oldu..

bu sene avrupa da olmadık ama gecen seneki kadro derinliligi de yok, yedek klübesi zayif, 2 tane 11 oyuncusu eksik olunca direk hissediliyor,gecen sene bu yoktu, ama söyle bişey var gecen seneye göre takım cok daha iyi top oynuyor,pes etmiyor savasiyor,kosuyor ve taraftar memnun oyundan son derece, basari kousu göreceli bir kavram, 3 büyüklerin hedefi her sezon sampiyonluk olmalı kesinlikle, zaten bu sezon yola cıkarken de kimse sampiyonlugu unutun demedi,besiktas her zaman sampiyonluga oynar dedi baskan..

bence senin feda'yı algılamanda bir yanlıslık var, cünkü feda denilen sezonda 2 oyuncu maasında indirim yaparken 3 tane oyuncuda da iyileştrme yapıldı,olay takım içi dengeleri kurmak,yüksekleri indirmek,az olanlari yükseltmekti ve cok basarili oldu cok iyi bir arkadaslık ortamı kuruldu..

cok para harcamadan cok da güzel top oynancagi kanıtlanmıs oldu.. olaya sadece puan olarak bakma,bu kadar skor odaklı olmaya gerek yok azcık futbolsever insan zaten farkında herseyin, inönüde son dk'da gol yedigimz 3-4 mac olmasa suan cok farklı yerlerde olabilrdik
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu arada laf sokmak değil amacım fakat geçen sene ne ağladınız çok maç yapıyoruz diye. Bu sene Fenerbahçeli kimsenin çıkıp çemkirdiğini hatırlamıyorum bu sebepten, şu an Celtic'ten sonra en çok maç yapan takım Avrupa'da ve Türkiye Kupası finali ve UEFA çeyrek finali gördükleri takdirde (olası) en çok maç yapan takım olacaklar Avrupa'da.

Bir de bütçe karşılaştırmışsınız fakat 1 puan farkla bile şampiyon olsak tarih bunu hatırlayacak ve gelirler buna göre gelecek. Holosko'yla, Olcay'la ne ikinci olmuştuk be diye bazı romantikler dışında hatırlayan çıkmayacak. Ha ikincilik Beşiktaş için FEDA olmasa bile başarıdır orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi önce bi konuyu açıklığa kavuşturalım Beşiktaş güzel futbol oynamıyor, beşiktaş göze hoş gelen futbol oynuyor. Savunma güvenliğini 2. planda bırakıyor daha ofansif oynuyor daha çok gol görüyoruz.

Futbolun güzelliğini şöyle açıklayayım sana, Beşiktaş'ın ligde ilk 4 ile yaptığı maçların skorlarına bir bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Seyir zevki farklı, domine etmek farklı. Galatasaray olarak mükemmel değiliz hatta çoğu maç idare ediyoruz fakat Beşiktaş iç sahada Galatasaray kadar rakibi ezebiliyor mu? İsterse 3-0 4-0 yensin, rakip kendi ceza sahasında fink atıyor tamamen Rus Ruleti maçları dün olduğu gibi. O sebeple Fenerbahçe bizim için daha tehlikeliydi, hedefe kitlenince savunma yapmasını bilen takım sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

ben diyorum futbolun güzellgi adam hala gelmiş tabelaya bak diyor,, tabelaya bakınca en güzel futbolu barca mi oynuyor, bence dünyanin en sıkıcı futbolunu oynuyor hic de güzel degil, 90dk 1 tane isabetli sut ceken gs mi güzel futbol oynuyor ?

iyi futbol ve güzel futbolu birbirinden ayiralim, bide futbolsevermiyiz tabela severmiyiz onu ayırt edelim sonra futbol konusalım burda
Sosyal ağlarda paylaş

Olay sadece tabela değil ki abi, Bayern Munich'in tabelalarına bak. 1-0, 2-0 Bayern kazanıyor hep, maçlarda 3-4 gol görmüyorsun bile izlemesi olağanüstü zevkli

Adamların top çevirmesi de Barcelona gibi kalleşçe bile değil. Olağanüstü bir futbol var. Takım savunması üst düzey, hücumlar kusursuza yakın.

2009 Barcelona'sı böyleydi mesela yakın örnek, onlar çok bozdu. Öyle böyle değil, öyle bozdular ki önünü alamadık.

Beşiktaş aynen iyi futbol oynamıyor, güzel oynuyor sadece. İyi futbol tabela da yazan değildir. Ne zaman ki Beşiktaş üst üste 3-4 farklı galibiyetleri yakalar, max 1 gol yiyerek, o zaman iyi futbol oynamaya başlamıştır.

Beşiktaş sadece kaostan besleniyor. Çünkü sadık kalınan ve ne olursa olsun değişmeyen tek bir oyun sistemi var. Bu kafayla Avrupa'ya gitsen ama mesela darma duman eder geri yollarlar seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu daha önce de tartıştık. Ben Mourinho defansını çok severek keyifle izliyordum. Futbol sadece hücum gol oyunu değil, dediğim gibi BJK maçları daha eğlenceli oluyor ama kesinlikle daha kaliteli olmuyor. Tabelayı da oynadığı futbol güzel görünüyor ama iyi,kaliteli,güçlü bir futbol değil diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Ya bu arada laf sokmak değil amacım fakat geçen sene ne ağladınız çok maç yapıyoruz diye. Bu sene Fenerbahçeli kimsenin çıkıp çemkirdiğini hatırlamıyorum bu sebepten, şu an Celtic'ten sonra en çok maç yapan takım Avrupa'da ve Türkiye Kupası finali ve UEFA çeyrek finali gördükleri takdirde (olası) en çok maç yapan takım olacaklar Avrupa'da.

Biz iki sene bunu üstüste yaşadık ve bir senesinde playoff zımbırtısı vardı, o yüzden hafta içleri de ekstra maçlar vardı. Böyle dinlenecek vakit bile yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Lan bidaha okudum yanlış mı yazmışım diye yok öyle bişey de yok.

GS 51 toplamış geçen sene şuan 47
FB 48 toplamış geçen sene şuan 40
BJK 45 toplamış geçen sene şuan 42

Geçen hafta durum daha kötüydü Beşiktaş adına yine bu hafta kazanınca nispeten iyi duruyor.

Üç büyüklerin hepsi aslında geçen seneye göre daha kötü durumdalar. Bununla beraber puan farkı kopmadığı için fazla eleştirilmedi işte. Şuan GS 51 BJK 42 olsaydı aynı şeyleri mi konuşucaktınız?

Geçen sene Beşiktaş bu haftalarda kopmuştu yarıştan sonra kıyametler koptu zaten o gitsin bu kalsın vs. Yarın 2 maç arka arkaya puan kaybederse BJK yine aynı tepkiler verilicek mi?

Verilmeyecek çünkü bi şekilde uyuttular taraftarı medyayı vs...

Neyse siz devam edin hacı feda sezonunuzda süpersiniz.

GS 4, FB 8 puan daha başarısız. En az düşüş BJK'de. Ee ney eleştiricez? Geçen seneyi referans alıyorsak eğer, üç büyükler içinde en başarılı BJK olmuş o zaman. Yani "bjk başarısız, ama gs ve fb başarılı değil" yaklaşımı ne oluyor onu anlamıyorum? GSnin ve FBnin geçen seneki puanına bakıp, "BJK çok kötü ama siz bu yılki puanına baktığınız için eleştirmiyorsunuz?" diyorsun. Ama GS ve FB 51 ve 48 puanda değiller, aklınız orda kalmış, sanki gerçek puanınız oymuş gibi kıyaslama yapmaya çalışarak BJK başarısız diyorsun, saçma işte. Tartışmak bile aptalca.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...