Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Olm çok tribe girdiniz, çok gaza geliyonuz.Az sakin olucaksınız. Drogba,Sneijder,Burak,Murak derken ayarınız kaçtı iyice.
Allah katına attınız kendinizi futbolda.Hele bide şu son 2-3 senede aykut sagolsun bizim maçlarda da bi rahatlama çökünce iyice cimbom harikalar diyarı oldu.
Doğru tespite " evet haklısın " demeyi bilmeniz lazım hadi öle diyemiyosan " evet haklısın sanki" "galiba" "olabilir " falan yapın bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Ee yazmış işte adam

said:
GS çok mu iyi futbol oynuyor? Hayır. Bu ligde GS'den daha iyi oynayan bir ton takım var. Ama işte olay inanmakta ve motivasyonda bitiyor. Fatih Terim'in bana kalırsa yıllardır tek iyi olduğu konu, GS rezalet oynasa da oyundan kopmayıp sonuna kadar götürmeyi biliyor çünkü hocaları bunu kullanmayı çok biliyor.

sen bunu bu sene için anlamışsındır bende genel olarak anlamısımdır.. Bu arada evet bu senede güzel oynamıyor galatasaray.Onada evet.
Sosyal ağlarda paylaş

eternal kardeş.

geçen sene ve bu sene(bu bir seri halinde devam edecek) ligin lider takımı galatasaraya olacaktır hep gibi duruyor. bu sene de galatasaray şampiyon yine onu söyliyim baştan :)

benim UMRUMDA DEĞİL aykut şöyle oynatmış böyle oynatmış şu şekil yapmış onun için yendiniz vs.. o adamla 4 sene sözleşme uzatmadan önce, tesis kapısından çevirmeden önce düşünücektiniz... sen bunu söylersen ben de "bizim de adnan polat yönetiminin sonuçları o 3.ler 5.ler vs derim" :) fb üzerinde son dönemlerde büyük bir üstünlük var mı futbolda? evet var. şimdi onu geçiyorum, senin galatasaray kötü oynuyor diyebilmen için puan farkının ve galibiyet çizelgesinin hep tökezleyerek gitmiş olması gerekiyor. ama gel gör ki fbye kendi evinde 3 atan takımı yenmiş ve mühtiş bir futbol oynamamış bir takım ve genel olarak fb'den daha rahat bir futbol oynuyor her maç... (bu ligde galatsarayın tek rakibi fb onun için diyorum) beşiktaşı da geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

said:
GS çok mu iyi futbol oynuyor? Hayır. Bu ligde GS'den daha iyi oynayan bir ton takım var. Ama işte olay inanmakta ve motivasyonda bitiyor. Fatih Terim'in bana kalırsa yıllardır tek iyi olduğu konu, GS rezalet oynasa da oyundan kopmayıp sonuna kadar götürmeyi biliyor çünkü hocaları bunu kullanmayı çok biliyor.

dfsdfds

Öyle abi, Fatih Terim siz şampiyonsunuz diyordur adamlar şampiyon olduklarına inanıyorlardır. Bok gibi oynasa da GS son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmıyor.

Bizim Samet'te "çıkın takılın, maçtan sonra menemen yeriz" diyip gözlerini kısıyor tahminen. Beşiktaş'ta o hırsı görebiliyor musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Transferler sayesinde Galatasaray'lilarin icinde ki Fener'liler ortaya cikti boylece. Surekli saga sola cemkirecekler simdi. Sampiyonlar Ligi'nde elenseler bile bu bitmeyecek. Neyse ki Demiroren faktoru var, Digiturk icin dengeletir de ligi, az kudurmalarini izleriz biz de. Zaten Besiktas'in da oluru buydu. Bu kadar cok puanin kaybedildigi ligde kendi potansiyeli ile 6. ya da 7. sirada olacakken 2. olabiliyor. Sezon sonu birkac futbolcu da kacar gider, Istanbulspor gibi yavas yavas batariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

almeidanın yokluğu nelere sebep oldu lan.

Adamı iyileşti diye oyuna sürdüler, 15. daikada sakatlanıp sezonu kapadı. Adama da yazık. Sonra Samet "yeni sakatlıktan çıkmıştı depar atmaması lazımdı" dedi, şaka gibi.

Beşiktaş medyası diye bişey olsaydı bu sakatlıkların üstüne gidilirdi. Samet hala koruyosa bunları Sametle beraber gönderilsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Samet bu sezon görevini yaptı ama görüldü ki büyük takım hocası değil, zaten Adnanın abisinden pek bişey beklenemezdi sdf

Seneye şu gelmek isteyen Hırvat hocayı getirip adam gibi yapılanma yapılsa çok güzel olur, zaten genç genç denilen şu anki takımda toplasan 2-3 genç var kalanların alayı 27+
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız beşiktaşın hakkı maçtan çok topikte yenmiş bence.

Evet iyi gitmiyo, bir araba puan kaybediyor, aldığı maçı veriyor da, e ne bekliyordunuz ki?

Takımdaki yıldızlar küstürülmüş yollanmış, bedava transferlerle yeni takım kurulmuş. 18-20 yaşında çocuklar ilk 11 çıkıyor, takımda Fernandez dışında "çok kaliteli" adam kalmamış... Şöyle bir düşünün, Fernandez dışında (ki o da şüpheli) şu takımdan kimi FB ya da GS kadrosunda ilk 11 çıkarır? E beyin olan tek adam da aylarca sakat yattı, yeni yeni toparlıyor.

E bu takımdan her rakibi titretmesini, geleni geçeni sahaya gömmesini mi bekliyordunuz? Zaten amaç buydu, geçiş süreci takımı bu, kulüp toparlanana kadar idare etsin diye kurulmuş, bir başarı hedefi olmayan takım. Belki elde 1-2 iyi adam var, belki bu saydığımız gençlerin bir kısmı da ileride takımı sırtlayacak yıldızlar olacaklar, ama o zamana daha var.

Bunlar yetmezmiş gibi tabii bir de takımın yarısı sakat. Takımdaki sakatlardan ligde tutunacak 11 çıkartırsın. Ama sakatlık işini katmıyorum, bu da yine "geçiş süreci" sonucu ucuza kaçmanın (t.direktör veya sağlık ekibi) sonucu.
Sosyal ağlarda paylaş

95'ten sonra Terim'in 5 lig şampiyonluğu var bu sene 6. ya koşuyor. Beşiktaş'ın 2. Fenerbahçe'nin 5.

Hala Terim sadece gaz vermeyi biliyor diyenler var komik bile değil artık gerçekten.

Bu sakatlıklar da yetersiz kondisyoner kaynaklıymış, Samet Aybaba alt liglerden genç yetenek kondisyoner bulmuş baya başarılı gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Hilbert,Sivok gayet oynar GS'de de FB'de de. Sivok zaten banko oynar öyle diyim. Almeida yine versen Sow'un yanında bayıla bayıla oynatır FB bu seneki formuyla. Pektemek,Ersan zaten zamanında GS'nin de gündemine gelen oyuncular.

Öyle tecrübesiz falan da değil kadro aslında bunlar hep medyanın yarattığı ilizyonlar. Holosko mu tecrübesiz Sivok mu? 24 civarı bi yaş ortalaması vardı sezon başında ki bu ortalamayı da hiç oynatılmayan Muhammet gibi adamlar o seviyede tutuyor.

Beşiktaş'ın yedekleri tecrübesiz başka bişey değil. Genç yetenek çıkacak falan lafları da hikaye, 20 yaşın altında hangi futbolcuya düzenli şans verdi Aybaba?

Genç diye alınan oyuncu Gökhan Süzen işte yaş 26. 26 yaşından sonra ne yetiştiriceksin ki sen?
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi Sivok'u Dany yerine koydun da, Hilbert? Eboue varken? I-ıh.

Nitekim Almeida da Sow-Webo-Kuyt (formda bir Kuyt tabii) varken pek düşünülebilecek bir oyuncu değil

Ersan ikinci sakatlığını yaşamasa olurdu, artık pek şansı yok, o sakatlıkla şansı gitti. Zira Pektemek de 3 sene öncesinin haberi.

18-20 biraz da abartıya kaçacak şekilde gençliği vurgulamak içindi.

Köybaşı 23, Veli 24, Oğuzhan 20, Necip 22, Cenk 24, Pektemek 24 vb.

Bu oyuncular sakat olmadıkları sürece BJK'de sürekli rotasyonda oynayan, 11 çıkan oyuncular. Cenk bile McGreggor'a rağmen forma yüzü görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hadi Sivok'u Dany yerine koydun da, Hilbert? Eboue varken? I-ıh.

Nitekim Almeida da Sow-Webo-Kuyt (formda bir Kuyt tabii) varken pek düşünülebilecek bir oyuncu değil

Ersan ikinci sakatlığını yaşamasa olurdu, artık pek şansı yok, o sakatlıkla şansı gitti. Zira Pektemek de 3 sene öncesinin haberi.

18-20 biraz da abartıya kaçacak şekilde gençliği vurgulamak içindi.

Köybaşı 23, Veli 24, Oğuzhan 20, Necip 22, Cenk 24, Pektemek 24 vb.

Bu oyuncular sakat olmadıkları sürece BJK'de sürekli rotasyonda oynayan, 11 çıkan oyuncular. Cenk bile McGreggor'a rağmen forma yüzü görüyor.

Amrabat 25, Emre 21, Semih 21, Muslera 26, Dany 25, Aydın 25.

E bakıyosun öyle büyük farklar göremiyorum ben, zaten yaş ortalaması farkı da 2 civarında diye biliyorum GS-BJK arasında.

Dediğim gibi bazı şeyler çok abartılıyor bizde geçen sene Terim 20 yaşındaki Semih-Emre Çolak'ı banko yapıştırdığında takıma bu kadar muhabbeti olmamıştı ki adam bunu kimleri keserek yaptı.

BJK kadro kalitesi altında şuan FB ve GS'nin doğru ama bunu sene başından beri söylüyorum büyük fark ilk 11 lerde değil kadronun geri kalanında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...