Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Sağlık ekibi değil yahu, Antreman Programını hazırlayan Samet ve antrenörlerinin suçu bunlar.
Abandıkça abanıyo topçulara sonra paso adele sakatlığı, üstüne saftirik başkan da çıkıp "Topçular kendine bakmıyor iyi çalışmıyor ondan devamlı sakatlık oluyor" diyip tüy dikiyor, Samet akıllanacağına iyice abanıyor yüz bulup.
Sosyal ağlarda paylaş

Oğuzhan'ın sakatlanması adamların eline koz olacak, bu Samet ilk günden beri istemiyor Oğuzhan'ı...

Zorunda kaldığı için oynattı, Oğuzhan'da inanılmaz oynadığı için taraftar tepkisine karşılık oynatıyor. Çıkıp istekli bir şekilde onu sahaya sürdüğüne inanmıyorum. Böylelikle kendine bakmıyor bahanesi yine çıkacak ve kesilecek bir süre ...

Ayrıca kondisyonerler direk kötü, geçen sayfalarda vermiştim bunu veriyorum. http://eksibesiktas.blogspot.com/2013/02/kim-bu-kondisyonerler.html

Samet ilk geldiği anda Koch'un ve ekibinin işine son verip bunları getirtti kulübe. Koch döneminde de sakatlıklar oluyordu ama neredeyse hepsi darbeye bağlıydı. Kasaplar ve göz yummalar sonucuydu.

Şimdi tam tersi, her sene bir taraftan mutlaka sakatlık sorunu çekiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar sakatlananlara yazık da, Oğuzhan hakettiğini bulmuş.

Bu BJK'da sorun ne anlamadım, antrenör mü, kondisyoner mi, sağlık ekibi mi, futbolcu yapısı mı nedir bilemedim de bu kadar üstüste sakatlık tesadüfle açıklanamaz. Acil çözüm bulmazsa takım 18 kişiyi tamamlamakta zorlanacak. Schalke'den beter adamların şansı.
Sosyal ağlarda paylaş

samsunsporu çalıştıran bir kondisyoner gelmişti işyerine,
bi maç öncesi odalarında karşılıklı mastrbasyon yapan iki futbolcuyu yakalamış.başkana söylemiş.başkanda çağırmış yanlarına -napıyım oğlum ben size *ikinizi *aşşağınızımı bağlıyım diye paparalamış.asda anlatınca çok gülmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

abi düz bir insan bile doktora gittiğinde sağlığını dikkat edebilicek bir problem varsa içki içme sigarayı bırak yada düzenli uykunu al felan diye telkin verir.

Kondisyoner işi zaten bu, beden eğtimi hocası gibi koşturan topçuların başına dikilip antreman saati bitince basıp evine gidio işte.

Sakatlık olur ama çok fazla oluyo abi bu bu senede değil eğeydir var beşiktaşta.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şimdiye kadar sakatlananlara yazık da, Oğuzhan hakettiğini bulmuş.

Bu BJK'da sorun ne anlamadım, antrenör mü, kondisyoner mi, sağlık ekibi mi, futbolcu yapısı mı nedir bilemedim de bu kadar üstüste sakatlık tesadüfle açıklanamaz. Acil çözüm bulmazsa takım 18 kişiyi tamamlamakta zorlanacak. Schalke'den beter adamların şansı.

bu tam old boyz olmuş, sakatlıktan zevk duymak..

bide melonun cezasi da görüntülere ragmen onandi bunu da hatirlatmak gerek,meyreles gibi olsa azalırdı demekki tükürmüş..

deal with it
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...