Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Sağlık ekibinin karar süreci konusunda bir açıklama yapması lazım aksi takdirde patates olduklarına dair iddialar haklı olarak devam edecektir. Oynar dedikleri futbolcu 15. dakikada patlıyorsa orada bir duracaksın arkadaş. Tedavi süreçleri de uzun. Ben bu kadar eleştirilsem çıkarım derim arkadaş ben bu kadar sene okumuşum, şu nedenle bu kararlar verildi sen benden daha iyi mi biliyorsun tıbbı diye azarlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sağlık ekibinde pek suç bulunmuyordu ama en son Necip olayıyla birlikte kondisyoner ekibinin yanında onlara da öfke patlaması oldu.

Necip'in çok uzun süredir şikayetleri varmış. Adam milli takıma çağrıldı, sakatlığı ortaya çıktı ve tedaviye alındı. Herif milli olmasa ve sakat sakat oynasa demek birkaç hafta sonra 2-3 aylığına onu da kaybedecektik.

Olay sadece kondisyoner değil, sağlık ekibi de aşırı derece suçlu artık bunda bir kesinlik var. Gerçi geçen radyoda konuşuluyordu da BJK'nin sağlık ekibinin başındaki isim Türkiye'de bu işin spor bölümündeki en yetkili kişilerden biriymiş. Hani boş bir elemanda değil ama olay altındakilerden kaynaklıysa tabii yine de kendisi suçlu,
Sosyal ağlarda paylaş

13 haftadır kırmızı giyiyoruz.bir gs maçında beyaz giydik o da mecburen.hatta bizim andavallar gsye biz kırmızı giyelim demişler.neymiş uğurmuş.ulan son 6 maçta 1 galibiyet var neyin uğuru.bu işler forma rengiyle mi oluyor.yeter ulan be yıllardır şu kulübün değerleriyle oynandığı.yemin ediyorum artık yenilgilere üzülmeyeceğim bu yüzden.

benzer bir gerzekliği gs de yapmıştı adamlar uğur diye haftalarca siyah forma giymişti.
Sosyal ağlarda paylaş

abi taraftar 10 senedir kırmızı forma bekliyor ya :(

o ronaldonun ilhanin üzerindeki kırmızı forma var ya hani cidden büyük özlemdi, bu sene cıktı insanlar severek aldi falan bence kötü olmadı, sonucta bu takımın kuruluş renklerinden ve tekrar geri gelecegi (her ne kadar balkan topraklari geri gelmicek olsa da)yazan renk, o yüzden gs'nin pembe formasi gibi degil yani :D

bide stadda öyle bir hava varki,takım kırmızı ile cıkınca ohh cekiyor insanlar :D seviyorum ben ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...