Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

ilk geldiği zamanda yazdım,

bu adam bencil iki yüzlünün teki, boşuna nefret etmiyor bir çok beşiktaşlı bundan, adam yıllarca beşiktaşa teknik direktör olmak için yapmadığı iki yüzlülük yapmadığı dalavere kalmadı, şimdi teknik direktör oldu ya, gitmemek için herşeyi yapar, yakındır fernandes 'i de faydası yok satalım diye konuşmaya başlar
Sosyal ağlarda paylaş

pff sinemadaydım izleyemedim maçı da bir çok şey okuyorum Twitter'dan falan, valla ben savunuyordum bekleyelim diye de Samet'in artık savunulacak yanı kalmadı bariz bir şekilde belli,

Adam her Türk teknik direktöründe olan aşırı yüksek öz güvene sahip ama aslında tek tük bildiği şeylerin yanında takım yönetmekten zerre anlamıyor.

Oğuzhan'a sürekli kişiliksiz diyor, kendini toplasın, eğlenmeye çıkmasın diyor. Sorunlu bile dedi kaç kez ve şuan eminim Oğuzhan'a 3 milyon euro teklif gelse direk satalım der, Tamer Kıran beyinsizi de satar.

Ama çıkıp daha geldiği gibi kavga eden, muhabirlere dalaşan Gökhan Süzen'e kendi transferi diye bir şey diyemez. Fernandes'in popülerliği olmasa zaten çoktan harcarlardı. Zorunda kaldıkları için oynattılar,

Çok kötü hamleler yapıyor, sürekli oyunculara suç yıkmaya çalışıyor. Sürekli birşeyler deniyor. Şampiyonluk hayal tamam da bu yükü hiçbir zaman kaldıramayacağını belli etme bari, biraz profesyonel davran...

Yok yani benim gözümde de Samet Aybaba tükendi artık, savunacak yanım kalmadı çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

He birde ne olursa olsun 2-0'dan 10 dakika içinde 2-2'ye maç veren takımın taraftarının hakem diye ağlamaya hakkı yok. İsterse katletmiş olsunlar, hakeme karşı direnen kaç takım var.

Sen şampiyonluk yarışı içindeyim diyorsan, takımını buna layık görüyorsan çıkıp bunları değil de teknik yönetimdeki hatalara itiraz et en güzeli...

edit:

Hayır birde bu sene kaçıncı oldu. Öne geçip verdiğimiz maçların puanlarını bir kenara koysak şimdiye ohoo...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

pff sinemadaydım izleyemedim maçı da bir çok şey okuyorum Twitter'dan falan, valla ben savunuyordum bekleyelim diye de Samet'in artık savunulacak yanı kalmadı bariz bir şekilde belli,

Adam her Türk teknik direktöründe olan aşırı yüksek öz güvene sahip ama aslında tek tük bildiği şeylerin yanında takım yönetmekten zerre anlamıyor.

Oğuzhan'a sürekli kişiliksiz diyor, kendini toplasın, eğlenmeye çıkmasın diyor. Sorunlu bile dedi kaç kez ve şuan eminim Oğuzhan'a 3 milyon euro teklif gelse direk satalım der, Tamer Kıran beyinsizi de satar.

Ama çıkıp daha geldiği gibi kavga eden, muhabirlere dalaşan Gökhan Süzen'e kendi transferi diye bir şey diyemez. Fernandes'in popülerliği olmasa zaten çoktan harcarlardı. Zorunda kaldıkları için oynattılar,

Çok kötü hamleler yapıyor, sürekli oyunculara suç yıkmaya çalışıyor. Sürekli birşeyler deniyor. Şampiyonluk hayal tamam da bu yükü hiçbir zaman kaldıramayacağını belli etme bari, biraz profesyonel davran...

Yok yani benim gözümde de Samet Aybaba tükendi artık, savunacak yanım kalmadı çünkü.

ya aslında samet ile o beklediğimiz istikrar'in olusabilcegini düsünüyordum, cünkü yabancı TD olmuyor yani onu anladık, ne schusterler ne del bosque'ler yedirdik yani, medya saolsun,zamanin yönetimleri sagolsun, arkasında durulcak yerli bir TD ile 3 yıl 4 yıl güzel olabilr diye dusunduk, pek cok kişi sezon basında cekimser bakıyordu, basta babam dahil (ki kendisi 13 sene profesyonel futbol oynamiş birisidir) samet şöyle yetemez böyle yetemez,söyle vizyonsuz falan diyordu,hep diyordum arkasında durmak gerek, iyi işler yapar eder falan diye, fakat saracoglu ve arena deplasmanlarindaki kadro tercihleri ve son haftalardaki basın acıklamalari ile sınırlari zorlamaya basladı, hele bu aksam mactan sonra kendi dısında takımdaki 6 futbolcuya sucu yıkmasi cok acınası bişeydi gercekten,

yine kelle avcılari istifa falan isticek ama ne olursa olsun bu sezon samet ile bitmeli diyenlerdenim
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı

Adı; Hamza Çatal... Yaşı 20...
Beşiktaş A2 Takımı'nda forma giyiyor.
Mevkii sağ açık...
A2 takımı teknik direktörü Erkan Avseren kendisinden memnun ki bu futbolcuyu çoğunlukla yedek oturtuyor. zaman zaman da son dakikalarda oyuna sokuyor.
Ama ne hikmetse bu kardeşimiz sürekli A Takım'la birlikte çalışmalara katılıyor.
Sordum soruşturdum; sezon başında Samet Aybaba'nın akrabası olduğu için Adana'dan transfer edilmiş.
Yani torpil sağlammış.

Olur mu olur, hiç şaşırmadım...
Benim bildiğim Samet Aybaba bu kıyağı yapar.
Başkan ve futbol şube sorumlusunun ruhu bile duymaz veya duymaz gibi yaparlar.

Sakın yanlış anlamasın Hamza kardeşim. Lafım ona değil... Umarım başarılı da olur...

Ama şimdi sıkı durun... Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde dün A takımla A2 takımlarının oynadığı hazırlık maçının fotoğrafları var.

Girin bakın fotoğrafların linkine; http://www.bjk.com.tr/mediagallery/listmediabysetid?setid=1156

Birinci fotoğrafta Hamza mücadele ederken....
İkinci fotoğrafta Hamza ve Dentinho...
Üçüncü fotoğrafta Fernandes ve Hamza....
Fotoğraflara bakarsanız Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldızı Hamza...
Sadece vesikalık fotoğrafı eksik...

Yok artık demeyin...
Girin bakın...
Sevdiğimiz bir kardeşimin dediğine göre; Samet Hoca rica etmiş....
Kıyak yaptırmış yani..

nefretimsin samet.
Sosyal ağlarda paylaş

Samet'le sezon sonuna kadar gidilmesini bende istiyorum ama belli oldu yani, eğer ileri ki yıllarda gerçekten şampiyonluk vs. hedeflenecekse bu adamla olmayacak. Çünkü buraların adamı olmadığını resmen 3 haftadır üstüne basa basa gösteriyor.

Puan tablosunda bulunduğu konum resmen adama ağır geldi. Saçmalıyor, suçu başkalarına yıkıyor. Sakatlıktan dönmüş, formsuz Fernandes'i ortaya atıp yem yapıyor. Sakatlığı tam geçmemiş Almeida'ya forma veriyor, oynattırıyor ve 1.5 ay daha yok. Ama suçlu futbolcular, kendisi değil...

Yok abi yok. Sezon sonu kesinlikle yollaması gerek takımın Samet'i, yollanana kadar da inşallah saçma sapan işler yapıp oyuncuları harcamaz... Belli çünkü bu gidişle Oğuzhan'ı yok edecek kafaya takmış.
Sosyal ağlarda paylaş

artık şanssızlık mı yoksa konsantrasyon kaybı mı bilmiyorum da bıktım bu farkı açıp, sonlara doğru kapatılmasından :)

hakem hatalarına da maç anında çok kızıyorum da, maçtan sonra çok takılmamak lazım ya. genelde şampiyon olan hakem hatalarına rağmen oluyo zaten.

ersan'ın pozisyonunda da maçta baya tereddüt yaşadım. faul veya diil denebilir bence ama lualua ersan vururken baya sağlam basmış ayağı yere. normal koşu temposunda diil de engelleyecek şekilde olmuş bence. topa değseydi zaten faulle alakası yoktu ama bunda hiç topa değmediği için faul bence.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Samet'le sezon sonuna kadar gidilmesini bende istiyorum ama belli oldu yani, eğer ileri ki yıllarda gerçekten şampiyonluk vs. hedeflenecekse bu adamla olmayacak. Çünkü buraların adamı olmadığını resmen 3 haftadır üstüne basa basa gösteriyor.

Puan tablosunda bulunduğu konum resmen adama ağır geldi. Saçmalıyor, suçu başkalarına yıkıyor. Sakatlıktan dönmüş, formsuz Fernandes'i ortaya atıp yem yapıyor. Sakatlığı tam geçmemiş Almeida'ya forma veriyor, oynattırıyor ve 1.5 ay daha yok. Ama suçlu futbolcular, kendisi değil...

Yok abi yok. Sezon sonu kesinlikle yollaması gerek takımın Samet'i, yollanana kadar da inşallah saçma sapan işler yapıp oyuncuları harcamaz... Belli çünkü bu gidişle Oğuzhan'ı yok edecek kafaya takmış.

abi kendi kariyerine ne yaptigi zerre umrumda degil ama, takımdaki oyunculari harcamasin yeter, sezon sonunda da artık denizli mi döner,şenol güneş'i mi alip getirirler(gerci terim bırakırsa gs güneş'i de alır sdsf) bir şey yapsınlar yani
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

artık şanssızlık mı yoksa konsantrasyon kaybı mı bilmiyorum da bıktım bu farkı açıp, sonlara doğru kapatılmasından :)

hakem hatalarına da maç anında çok kızıyorum da, maçtan sonra çok takılmamak lazım ya. genelde şampiyon olan hakem hatalarına rağmen oluyo zaten.

ersan'ın pozisyonunda da maçta baya tereddüt yaşadım. faul veya diil denebilir bence ama lualua ersan vururken baya sağlam basmış ayağı yere. normal koşu temposunda diil de engelleyecek şekilde olmuş bence. topa değseydi zaten faulle alakası yoktu ama bunda hiç topa değmediği için faul bence.

http://www.acunn.com/video/mac-ozetleri/besiktas2-kdc-karabukspor2/359

şurdaki yakın çekimde lua lua topa değiyor gibi geldi bana o yüzden faul olmadığı kanısındayım ama değmiyorsa bence de faul
Sosyal ağlarda paylaş

Luce gelmez ya, abi Shaktar'ı öyle bir takım haline getirdi ki Ukrayna'dan bir oyuncu artık 35 milyon euroya transfer olabiliyor ya da oyuncuları Avrupa'da isimlerinden söz ettirebiliyor.

Niye gelsin adam, kafası rahat, ona takan yok, medya üstüne gitmiyor. Gitse de arkasında duran adam var.

Üstüne üstlük Abramovic'ten zengin kulüp sahibi de asdfsdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

samet aybaba'nın bugün yaptığı skandal ötesi.82.dakika 2-2 rakip 10 kişi stoperleri değiştiriyor.maçı kazanamayacağını anladı suçu ersan'a atıyor.sürekli oyunculara suç atıyor.samet hoca'ya sezon başından beri destek verdim ama kendini bitirdi son haftalarda.almeida'nın sakatlığıyla zaten sezonu kapattık ama oyuncularda samet'i sabote edecektir ilk 6'ya giremezsek süpriz olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan'a çok yazık oldu. Adam Beşiktaş'a geldiği ilk sezonda o kadar güzel oynamıştı ki ahanda kafası çalışan Türk defans oyuncusu geliyor demiştim. Gitti 2 defa ağır sakatlandı.. :( Yazık oldu gerçekten.

Bu arada ne faulü allaşkına? Ciddi olamaz ya. Çizgiden çıkmamasına rağmen çıktı kararına kızın tamamda Lualua tertemiz gol atmış ona kızıyonuz. Beşiktaş'ın hakkatten hakkı yendi o pozisyonda. Top çıkmamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

gol tertemiz gol abi.ersanda topu kaptırcağını anlayınca kendini yere atıyor.öyle taklalar attırcak hiç birşey yapmıyor lualua

adamada yazık oldu.ilk feda diyen oyunculardandı.takımı gs ile anlaşmasına rağmen kendi isteğiyle daha ucuz ücrete beşiktaşa gelmişti.keşke bize gelseydi.şurda yuhlanması gereken bir oyuncu varsa oda toroman ve teknik direktör samettir
Sosyal ağlarda paylaş

o pozisyon faul filan değil abi. Ersan'ın mallığı sadece. Maç boyunca o kadar çok faul aldık ki yerse diye zorladı. Neyine senin zorlamak?

Yok ucundan ayağına dokunmuş, yok ittirmişmiş geçicez bunları. Beşiktaş'ta oynuyorsun, defansta o hareketleri yapma lüksün yok. Adam kovaladı, çatır çatır attı golü.

Rakip 10 kişi farkedilmedi bile. Dentinho hazır değilse alma oyuna. Adam hiç bir katkı da bulunmuyor.

Karabükümüz galibiyeti kaçırdı diyemiyorum ama ilk yarı Lua Lua olsaydı fena olurdu.

Memleket dediğin demir çelik gibi sert, sağlam, lokum gibi tatlı olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...