Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Musa Nizam ve Holmen ile gelecek sezon için Bosman ile anlaşıldı diye haber duydum da bana haberi veren abide %100 güvenmiyorum o kaynağa dedi asdfsad Holmen olsa keşke, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Holmen iyi ya inşallah doğrudur haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şuan yapılan açıklamayı anlayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sermaye arttırımına gidiyoruz sıcak para gelsin diye. 40 milyon luk sermaye bedelli sermaye arttırımı ile 240 milyona çıkacak. 500% lük bir sermaye arttırımına denk geliyor. Yanlız benim bildiğim millet Rüçhan (bedelliye katılmak için belirli süre zarfında işlem yaparak yeni hisseyi alma) hakkını kullandırmak için hisseyi çekici hale getirmeleri lazım aksi halde kimse elindeki hissenin 5 katı kadar para verip bedelliye girmez. Stad haberi işletim hakkını birine devretme ve bunun karşığında alınacak paralar vs cazip hale getirebilir bunun dışında milletin katılacağını sanmıyorum, ellerinde herhalde sağlam iyi haberler var. Bedelli arttırımı başka türlü hissede pek tutmaz, yatırımcının tercih ettiği birşey de değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 GS'nin yaptığını yapıp para elde etmeyi hedefliyor bizimkilerde işte, bunu GS konusunda da demiştim. Bu tamamen küçük yatırımcıyı dolandırmak ve haklarını gasp etmektir. Adil değil çünkü bir spor kulübünde sermaye arttırımına gitmek. Direk küçük yatırımcıyı yok ediyorsun. Ha gerçi Aquila demişti sanırım. Borsada spor kulübünden zengin olmak isteyen varsa gitsin iddaa oynasın daha mantıklı diye. Küçük yatırımcı dediğin zaten kulübün kasasına gitsin diye hisse alıyor genelde o yüzden çoğunun bu olaydan haberi bile olmayacak, olana da koymayacak tahminen de ayıp yani yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bizimkiler biraz daha insaflı yapmış en azından , 500% sermaye arttırımını 1 tl nominal deger üzerinden yapıyor. Gs de bu oran 400% bedelliydi yanlız 1 TL lik nominal değerli hisseyi sana 25 TL ye sattılar. Bizimkinde 1 liralık hisse için 5 lira daha ödeyeceksin. Adamlarınkinde 1 liralık hisse için 100 lira daha mı ne ödenmiş. Yetmemiş 2. bir sermaye arttırımı yapılmış hala davalık bekliyor, onay çıkarsa bir 300% 10 TL ile bir daha yapacaklar. Bu arada gs'nin halka açıklık oranı 15% lerden 45% lere dayanmış. Biz demirörene laf ediyorduk durmadan hisse satıyor diye ama ünal aysal daha beter satış yapmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bunlar sms kampanyalarından sonra burdan demek parayı buldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hayır gs'nin yaptığı ile bjk'nin yaptığı farklı. galatasaray yönetimi dedi ki; biz ortaya para olarak stad gelirlerini koyuyoruz. halbuki stad gelirleri zaten teminat gösterilmiş biçimde derneğin kasasında duruyor. bir parayı iki kez göstermiş oldular. sermaye arttırımında yasadışı, küçük yatırımcıyı dolandıran birşey yok normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Stad gelirlerini konması 55% açıklık oranı oranında gs'nin kendi ödemesi gereken parayı karşılaması için gösterilmiş bir rakkam. 1 nominal değerleri hisse için rüçhan ı 25 TL den gösteren başka bir şirket varmıydır acaba? zaten ilk açıklamaları 1 nominal değerli hisse için rüçhan 1 TL üzerinden %9900 bedelli sermaye arttırımı imiş. Onun yerine 1 e 25 yapıp %400 bedelliye indirmişler aynı kapıya çıkıyor. Milletten nakit topluyorsun ama kendin ödeyeceğine gidip stad gelirlerini gösterip 5 kuruş vermiyorsun. Bizimkide gelirleri gösterecek herhalde, klübün kasasında 125 milyon TL olduğunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Llama said: bunlar sms kampanyalarından sonra burdan demek parayı buldular amma ağladın lan. 2-1 yendik alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 gözünün üstünde kaşın var diyene moar qq cekmek 2010 da falan bitmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 toggie said: Llama said: bunlar sms kampanyalarından sonra burdan demek parayı buldular amma ağladın lan. 2-1 yendik alt tarafı. sen bunu okudun mu bakayım http://solacik.org/haber/55-haberler-ahlak-komidinin-altinda.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 DarKRideR said: Ha gerçi Aquila demişti sanırım. Borsada spor kulübünden zengin olmak isteyen varsa gitsin iddaa oynasın daha mantıklı diye ben dedim şükrüde nerde o beyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bu yeni trend se eğer küçük yatırımcıyı söğüşleyip klüp bir yerlere gelecekse yazık ya kim alır ki bu hisseleri. Forma alırsınız, ürün alırsınız en azından elinizde erimez. Her sene transferlerden önce bedelli sermaye arttırımıda gelenek olur herhalde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 forma 105 lira hisse 5 lira bence herkes alır borsa ile ugrasan bi tane alayım falan dursun der işte hatira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Llama said: toggie said: Llama said: bunlar sms kampanyalarından sonra burdan demek parayı buldular amma ağladın lan. 2-1 yendik alt tarafı. sen bunu okudun mu bakayım http://solacik.org/haber/55-haberler-ahlak-komidinin-altinda.html moriarty said: payback is a bitch bjkliler gsnin pankartına daha ağlamasın bnece ahha http://i47.tinypic.com/atluue.jpg http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c88.0.403.403/p403x403/154140_402243579862134_737596964_n.jpg size mi kaldı ahlak dersi vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 evet ahlak olarak ayni seviye dimi ? birisinde başkanin para para diye yalvararak dünyayi geziyor, ötekisinde beşiktaş başkani cıkıp: Kimseden bişey istemiyoruz,klup artık kendi parasiyla bir yerlere gelcek,ödeyemeyecegi paralarin altına imza atmıcak diyor.. ve bunu diyen klubun baskaninin takımı transfere paralar sacan lig liderinin sahasina sadece 1 puan farkla geliyor, saygi duyulcak yerde böyle ahlaksız benzetmeler yapmak tam türk kafasi işte.. para isteyen dilenciye dilenci demek =/= bu sene para harcamıcaz 1-2 seneye düzlüge cıkıcaz diyene ırıspı muamelesi yapmak.. hadi futboldan anlamiyorsunuz, ahlak dersini de biz mi verelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Llama said: forma 105 lira hisse 5 lira bence herkes alır borsa ile ugrasan bi tane alayım falan dursun der işte hatira formalarda da tüm para kulübe gitmiyor ki, çok büyük bir kısım üretici firmalar tarafından hacılanıyor. Gerçi anlaşmaya göre değişiyormuş ama top class kulüplerin kasasına forma başına ortalama 50-60 euro giriyormuş. O hesaptan işte yapın karşılaştırmayı. Avrupa'da formaların 90 ile 120 euro arasında değişiyor kulübüne göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bizde sanırım 72-80 lira arası bişey kaliyordu, nerde duydum hatrlamiyorum ama aklımda kalan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hacilaniyor ne, hayrina mi yapiyo adamlar formayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tartısılmıyor böyle konular, simdi gelir gs fanatigi arkadaslar aslında o pankart gercek degil photoshop diye burda göz yaşlarına bürünürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi diyorum olay futbol degil, bizim bu fanatiklik millet olarak en büyük hastalıgımız.. tuttugu takım,oynadıgı oyun,dinlediği grup,giydiği marka,kullandıgı telefon hep en iyisi ötekiler tü kaka.. yapılan yanlıslari da görmez gözüne iyi görünür. körü körüne savunur. cunku böyle insanlar hiç 2. sıradaki bişeyi kullanir ya da sever mi ? ya da sevdikleri hiç yanlıs yapar mi ? en iyi parti onun partisi,en dogru dünya görüşü onunkisi, Lol degil dota,iphone degil s3, xbox degil ps3.. aman ötekini söylersen ölümüne savunurlar.. ülkenin %90i böyle yapcak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Tuttuğunuz takımın hissesini alın bakın çok güzel hueaheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 toggie said: Llama said: toggie said: Llama said: bunlar sms kampanyalarından sonra burdan demek parayı buldular amma ağladın lan. 2-1 yendik alt tarafı. sen bunu okudun mu bakayım http://solacik.org/haber/55-haberler-ahlak-komidinin-altinda.html moriarty said: payback is a bitch bjkliler gsnin pankartına daha ağlamasın bnece ahha http://i47.tinypic.com/atluue.jpg http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c88.0.403.403/p403x403/154140_402243579862134_737596964_n.jpg size mi kaldı ahlak dersi vermek. bana düşmez ahlak vermez dün de söylemiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ulan bjk taraftarı da ahlak temsilcisi oldu ya daha ne diyim. ben cok yanlıs tanımısım. aslında turkiye'de en terbiyeli taraftar sizde. arada bir sahaya dusenler oluyor arkalarından ittirilince. ama kufur etmiyor, ırıspı demiyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar