applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi yapılan fedakarlık degilki, adamlar bildiğin ülkenin en degerli arazilerinden birisine çöktü sizi de dagın basına attı bu yani.. bu fedakarlık degil kusura bakma yani... gs'nin de imkani olsa diretseydi m.köy'de yeni stat isteriz diye.. gs seyircisinin belli bir yere,semte aitlik duygusu olmayabilir ama beşiktaşlı için bu böyle degil, 7 deki mac için 3te köyiçinde toplanıp dolmabahceyi yürüyerek gitmek çöz özel ve önemli bişey.. belki biz de atıyorum zeytinburnunda stat teklifni kabul etsek coktan yapcaktı bize tayyeap bir stat, isterse 100k kişi kapasitesi olsun son teknoloji olsun insanlar o stada giderken zevk almıcaklar mutsuz olucaklardi.. beşiktaş yönetimi bunun savaşini verdi yıllarca,beşiktaş semtinden cıkmamak stadi yerinde yapmak için,kimseden 5 kuruş almadan kendi imkanları ile yapmaya çalışıyor klup stadi.. padişah yalakalarına peşkeş çekilen arazilerden daha büyük emek yatiyor burda, gs işin fakirliğine kaçıp elindeki araziyi kaptırmasa cok daha saygi deger bir caba olurdu bence.. ha stat güzel mi güzel, ama işte 10yıllarca ali samiyene giden insanların agzından dinlemek gerek bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 önemli olan stadyum değil, takımın o stadyumda neler yaptığıdır. ali sami yeni efsane haline getiren, o stadyumda oynayan takım ve her daim destek olan taraftardır. yerinin pek önemi yok, içini dolduracak insan gelsin de, ister mecidiyeköyden ister beyoğlundan gelsin. kimsenin ali sami yeni unuttuğu falan yok, ağların delinişi dün gibi aklımızda, prekazinin füzeleri ve haginin resitali de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Neyse anlamıyacaksın sen boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bluedream pek hızlı alıştın futbol bölümüne sabah akşam Gs cengaverliği kasıyon, kaçıncı hesabın bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi işte herkes için maç 90dk degil onu anlatmaya çalışıyorum, tabiki stadyumu anlamlı kılan içinde oynayan takımdır. ama bide bunun öncesi sonrasi var, belki senin için önemsiz olabilr ama bütün hafta o maci bekleyen, o gün için güzel programlar yapan insanlar var, ve o insanlarin programında otoyol kenarinda kaza tehlikesinde yürümek yada metroda 10 kişi tarafından fordlanmak yoktur eminim.. güzel bir pazar gecirmek için güzel bir yoldur benim için mesela beşiktaş maclari, inersin semte, bogaza bakarsın,köyiçinde gezersin,alırsin birani şairlerde oturursun arkadaşlarınla muhabbet falan filan, sonra işin en güzel kısmı o stada yürüme olayidır, böyle sonbaharda yerler sapsari olur,yapraklari aralayarak yürümek zevkli olur..maçtan sonra direk bogaz karsılar seni,yürürsün semte deniz kokusu mac muhabbeti.. eminim samiyen içinde benzer şeyleri vardi gs taraftarinin,stad cevresinde mekanlari,bir geliş gidiş eglenceleri.. 500 kişilik metroya 850 kişi binmek, ıssız bir tepedeki stadyuma ulaşma çilesi pazar günü için pek de güzel görunmuyor.. ha bu kadar duygusal olmaya gererk var mi, o kadar endustriyel futbola bağımlı oldukki,tüm bu mac öncesi sonrasi yapılan şeyler,sosyalleşmeler de yok olup gidicek 2 lira daha fazla para ugruna.. beşiktaş taraftarının en büyük korkusu buydu,semtten cıkmak. o yüzden bunca sene ertelendi bizim stadın yapımı, yoksa stad kapasitesi,loca sayisi,klimali tuvaletler falan boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bluedream pek hızlı alıştın futbol bölümüne sabah akşam Gs cengaverliği kasıyon, kaçıncı hesabın bu? İlk hesabım, ama ilk forumum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 applev0dka said: abi işte herkes için maç 90dk degil onu anlatmaya çalışıyorum, tabiki stadyumu anlamlı kılan içinde oynayan takımdır. ama bide bunun öncesi sonrasi var, belki senin için önemsiz olabilr ama bütün hafta o maci bekleyen, o gün için güzel programlar yapan insanlar var, ve o insanlarin programında otoyol kenarinda kaza tehlikesinde yürümek yada metroda 10 kişi tarafından fordlanmak yoktur eminim.. güzel bir pazar gecirmek için güzel bir yoldur benim için mesela beşiktaş maclari, inersin semte, bogaza bakarsın,köyiçinde gezersin,alırsin birani şairlerde oturursun arkadaşlarınla muhabbet falan filan, sonra işin en güzel kısmı o stada yürüme olayidır, böyle sonbaharda yerler sapsari olur,yapraklari aralayarak yürümek zevkli olur..maçtan sonra direk bogaz karsılar seni,yürürsün semte deniz kokusu mac muhabbeti.. eminim samiyen içinde benzer şeyleri vardi gs taraftarinin,stad cevresinde mekanlari,bir geliş gidiş eglenceleri.. 500 kişilik metroya 850 kişi binmek, ıssız bir tepedeki stadyuma ulaşma çilesi pazar günü için pek de güzel görunmuyor.. ha bu kadar duygusal olmaya gererk var mi, o kadar endustriyel futbola bağımlı oldukki,tüm bu mac öncesi sonrasi yapılan şeyler,sosyalleşmeler de yok olup gidicek 2 lira daha fazla para ugruna.. beşiktaş taraftarının en büyük korkusu buydu,semtten cıkmak. o yüzden bunca sene ertelendi bizim stadın yapımı, yoksa stad kapasitesi,loca sayisi,klimali tuvaletler falan boş işler o kadar yazdım arkada kaldim ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 şahsım adına değil, maça gitmekten keyif alan yüzlerce insandan gördüklerimi aktarıyorum. söylediğim gibi, tarih kenara bir çöp parçası gibi atılacak olgulardan değildir. her takımın tarihi önemlidir, korunmalıdır. ancak içinde bir halt yiyemediğim stadyumda 100 yıl oynasam ne yazar, oynamasam ne yazar? belki endüstriyel futbolu destekliyormuş gibi olabilirim ama artık bir şeyleri değiştirelim be abi.. millet 40-50 sene önce halletmiş kapasite ve çevre meselesini biz hala yok orda stadyum olur mu yok şurda olur mu falan. ayrı bir şehir olsa örneğin bursa, derim ki stadyumu merkezi yere yapın herkes rahat ulaşsın şehrin sembolü olsun. derbi maç haricinde kaç kere dolu gördük o inönüyü, saraçoğlunu veya sami yeni? ki derbi maçlarında bile şehir dışından gelenler dolduruyor. yalansa yalan deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Stadın yerinde en önemli olay ulaşım. Arena'nın ulaşımı biraz daha gelişsin, statta 1-2 önemli başarı yaşayalım iyice kendi evi gibi olur Galatasaray'ın. İçinde yaşanıcak anlar ancak o stadı o havaya sokar. Bu Beşiktaş için de geçerli aynı yerde bile yapılsa farklı olacak stat, içinde yaşananlarla ancak sahipleniliyor stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 abi yok dediginde haklısın katılıyorum, sonucta taraftar iyice müşteri olarak görüldüğünden o stada girdiğinde her türlü hizmetin en iyisini en komforlusunu beklersin, tarihi de silip atamazsın katılıyorum da.. abi birazda maçlara sosyal olaylar bakalım diyorum (gerci her tribünde küfür edip deşarz olmaya,olay cıkartmaya,kavgaya giden tipler sürüsüyle) ancak mac günlerini oldugu gibi bir günlük eglenceye dönüştüren insanlara yazık diyorum öyle uzaklara dag basına statlar, yoksa olay kapasite komfor yada ne kadar doluyor degil, insanlar eşiyle cocuguyla gelince bir gezip tur atıp sonra maca girmek,cıkınca bir yemek yemek gezmek falan ister. ama iyice taraftari nasıl yolsak moduna dogru ilerliyoruz malesef onu anlatmak istedim,başaramadım sanırım :( yoksa arena tü kaka degil,evet güzel stad hoş stad ama işte biraz daha olayi 90dk dısında günlük etkinlige yaymak açısından cok vasat onu belirtmek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 https://pbs.twimg.com/media/A_wN7jzCIAABLfT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bluedreams'in kim oldugunu ben biliyorum, sikayet ederek ilettim de. zaten bilmek icin ip den tespit etmeye gerek yok, uye halimle bile anlayabiliyorum. zamaninda ana avrat kufretmisti bana, gelip dovecekti falan ama olmadi niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Bence ip tespiti yapsınlar o zaman. Saçmalamışsın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 DarKRideR said: Rew ve Blue, bir noktayı kaçırıyorsunuz yalnız, kaçırılan nokta falan yok. adam gideli yıllar oldu hala daha ödeme planıydı yok şuydu buydu yapalım diyor beşiktaş. faizin faizini koydursa gene hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 PZero said: beşıktşın yolu acaiyip açık . fenerbahce bunu anladı stadlarında oynayalım diye bize talepde bulunuyor . ASDDFASFASFASDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ne yetersiz ülkeyiz ya sol bek çıkmıyor koca ülkeden.. Aldık mı ibb'nin sol bekini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 fizban said: bluedreams'in kim oldugunu ben biliyorum, sikayet ederek ilettim de. zaten bilmek icin ip den tespit etmeye gerek yok, uye halimle bile anlayabiliyorum. zamaninda ana avrat kufretmisti bana, gelip dovecekti falan ama olmadi niyeyse. Üye alımı bir süreliğine kapansa hiç olmazsa, bu tipler ümidi keser giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 adam kim yaw merak ettim özel mesajla falan söyleyin :D ilk 1-2 postundan tanıdık gibi gelmişi ama sonra bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dEaThMooN said: Ne yetersiz ülkeyiz ya sol bek çıkmıyor koca ülkeden.. Aldık mı ibb'nin sol bekini? IBB 1.2m euro fiyat çekmiş. İndirin demiş bizimkilerde, inmezlerse yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticilerle yaptıkları görüşmede tecrübeli oyuncu için 400 bin Euro para önermişti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor yönetimi ise, oyuncuları için 700 bin Euro isterken görüşmeler tıkanmıştı. Beşiktaş son yapılan görüşmede teklifi 500 bin Euro'ya çıkarırken, Gökhan Süzen'i de ne kadar kadrosuna katmak istediğini gösterdi. Fakat İBB yönetimi bu seferde rakamı 1 milyon Euro'ya yükseltti. Bu gelişmelerden sonra oyuncunun Beşiktaş'a transferinde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 700.000'de eder aslında Gökhan, mezarcılık yapmışız yine sdfsdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 abi bunca yıl anadolu kluplerinin her istediği bonservisi vermekten bu hale geldi piyasa :D mecburen mezarcılık yoksa gökhan kayseri'de oynasa bonservisi min 2.5-3m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: fizban said: bluedreams'in kim oldugunu ben biliyorum, sikayet ederek ilettim de. zaten bilmek icin ip den tespit etmeye gerek yok, uye halimle bile anlayabiliyorum. zamaninda ana avrat kufretmisti bana, gelip dovecekti falan ama olmadi niyeyse. Üye alımı bir süreliğine kapansa hiç olmazsa, bu tipler ümidi keser giderdi. Bu kadar problemse gideyim Ramazan? Neyin tribindesiniz anlamadım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 applev0dka said: abi bunca yıl anadolu kluplerinin her istediği bonservisi vermekten bu hale geldi piyasa :D mecburen mezarcılık yoksa gökhan kayseri'de oynasa bonservisi min 2.5-3m Antep'de oynasa 6m filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Antep'te oynasa 10M euroya federasyona alırdı Demirören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar