mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ya credits sonrası sahne koymalarından nefret ediyorum. tüm sinema dağılıyor mal gibi beklemek zorunda kalıyorsun. gene kaçırmışım o sahneyi utube sağolsun izledik. Iron Man'de abartmışlardı yani gelmek bilmedi sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 afilli creditsle, duz kayan yazi arasinda oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 mani said: ya credits sonrası sahne koymalarından nefret ediyorum. tüm sinema dağılıyor mal gibi beklemek zorunda kalıyorsun. gene kaçırmışım o sahneyi utube sağolsun izledik. Iron Man'de abartmışlardı yani gelmek bilmedi sahne. Linklersen çok müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sonuna kadar bekliyorum ben genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 aquila said: ron picakla kesip cikicagi cok belliydi de, ben hemen cikar diye bekliyodum, sonunda cikti. kaiju çıtır çıtır yemişti, nerden belliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bende çıkar dediydim ilk kaptığında ama baya çiğneye çiğneye yuttuydu yani yavru Kaiju asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yeni dogmus bebenin disi mi olur olm, ilk bakisimda anladim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 dişleri olmasada kaiju fln ya hani asdf http://www.youtube.com/watch?v=F8JHmjKI0Io#at=34 http://i.imgur.com/9mmis2J.jpg burda da güzel anlatmış niye ruslarla çinlilerin hemen öldüğünü. fark etmemiştim ben direk counter olduklarını asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 charlie anlatiyo bunu zaten filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 işte ben dikkat etmemişim o kadar da benim gibileri varsa diye koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yok, adam da sanki anlatilmayan biseyi kendi cozmus gibi yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Harbi ha, şu History Channel daki "Aliens, man" adamına benzemiş, herkes biliyor o olayları uzaylıların yaptığını, tekrar anlatmaya ne gerek var? Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ya bu film çok kolpaya benziyordu ama sevmişsiniz de burada. gidilir mi? arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi burda filme süper iyi diye öven bütün adamların adreslerini bulup gidip dövmek istiyorum... akla gelebilecek bütün klişeler gerçekleşiyor resmen. filmin 2. yarısını keşke çekmeselermiş dedim... efek ve dev bişiylerin dövüşünü izlemek isteyenler gitsin. o konularda sıkıntı yok. ama konuymuş, mantıkmış filan sakın aramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Dev bir şeylerin dövüşünü izlemek için gittiydik biz zaten o yüzden çok beğendik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 progamer said: Dev bir şeylerin dövüşünü izlemek için gittiydik biz zaten o yüzden çok beğendik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Keşke biri kötü film gitmeyin deseydide paramı ve zamanımı boşuna harcamasaydım. John carter i hatirlatan bos konusma sahneleri, dandik hikayesi olsun robotlarin mantiksiz tasarimlari olsun kisaca vasat bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 güzel aksiyon filmi sonuçta. hikaye de bir sürü aksiyon filmine göre daha iyi yani en azından. dolu dolu da aksiyon var. gerçi ilk yarıda bi halt olmuyordu sanırım di mi, şimdi bi anda aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ÜBER DEV ROBOTLAR İNŞA EDEBİLİYORUZ ! ama eline bi sopa, çubuk, bıçak, keskin bişi filan vermeyi beceremedik. yumruk attırıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi dev yaratıkların dev robotlarla savaştığı bi filmden zevk almıyan adamın erkekliğinden şüphe ederim ben robotun yaratığı tanker gemisiyle dövdüğü yerde bildiğin orgazm oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1075311_10151572102281247_27403066_o.jpg kadın filmde iyi çıkmışta normalde tırtoymuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kek said: ÜBER DEV ROBOTLAR İNŞA EDEBİLİYORUZ ! ama eline bi sopa, çubuk, bıçak, keskin bişi filan vermeyi beceremedik. yumruk attırıyoruz... lutfen dur, su filme laf ediyorsaniz bayaa zevksizsiniz, kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 samaella said: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1075311_10151572102281247_27403066_o.jpg kadın filmde iyi çıkmışta normalde tırtoymuş ya. ben bu kadını filmde de pek sevmedim ama bu çoğu kadın için geçerli ya. bir filmdeki saç stili, makyajı falan ile çok beğeniyorum bi hatunu sonra imdb'yi açıyorum kimmiş bu diye. anammm diyorum bunu mu beğendim. senko said: abi dev yaratıkların dev robotlarla savaştığı bi filmden zevk almıyan adamın erkekliğinden şüphe ederim ben robotun yaratığı tanker gemisiyle dövdüğü yerde bildiğin orgazm oldum ben. şu sahne de herhalde filmdeki en mantıksız sahne. daha elinde sallarken 3'e falan bölünmesi lazım tankerin aslında hasudfhau. ama gayet güzel sahneydi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 voltranla büyümüş bir nesiliz, adamlar bize power rangers robotu kakaladı :) Beğenmemekle alakası yokki, konu çekici, efektler güzel ok. Ama gerizekalımısın ey sanarist arkadaş , yumruk nedir ? Kılıçla, lazer beamle başla. Onlara immune çeksinler sonra konuşalım. Rocky filminden çıkma ruslar Ivan dragolar. Ruslar güçlüdür çinliler fırlamadır klişeleri. http://i42.tinypic.com/2r3ukpv.jpg http://2.bp.blogspot.com/-7gSfJ5F56fs/UOuY9yDb8BI/AAAAAAAAZoQ/EaB_Nvy9Fnc/s400/PACIFIC-RIM_RUSSIAN-PILOTS_.jpg Gelmişiz 2013 yılına şunlardan vazgeçemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Kaijuların kanı zehirli direk. Hani herşeyleri zarar işte. O yüzden dövüyorlar işte. Ayrıca sadece yumruk diyonuzda her robotta kaç tane silah vardı. Hatta bi ruslarınki direk yumrukla yardırıyordu geri kalan hepsinde roketti, plasma gundı, döner bıçaktı hepsi vardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar